Ny månad, nya tag?


   Rihanna ft Sizzla - Give me a try (Remiiix) Ya man !

Man behöver lite jamica wibes nu på söndagsmiddagen. Sååå hur har allas helger varit? Ute och supit sig full, Vaknat upp brevid gårdagens ragg som man inte kommer ihåg? Eller chillat film hemma och pillat navlen? Valen är i dina händer.
När det kommer till mig så har denna helgen varit allt utom lugn.
Fredags - Elin Olssons 18 år fest med Louise, skulle ut men säger bara ett ord: Crown? Really, så vi stack hem och soooov. Fick frosa mitt i natten, vaknad upp mitt inatten och skakade som en idiot. Sen var den kvällen över.. Lördag - Gjorde lite hushållsarbete här hemma, ut med Kalkonen och sen vid 5 körde pappa mig, Louise och Marina till Nicoles 19 årsfest. :) Det var kul, drack inte alls mycket. Kvällen/natten slutade på Byakrogen i Oxie där de blev slagsmål precis när vi skulle gå.
Lyckad helg - Japp.

Lite sur på Sarah som varken svarar på sms och cecilia också för den delen.
Taskiiigt

Peace/ L

 Trött och sliten


I mina öron:









Justin Biebar has my heart! Ända sedan jag hörde han sjunga den "Back at once" och när Karla sa att han liknade en killkompis till henne. Har jag varit fullständigt fast! Han är ordentligt söt också, önskar jag hade/får sån fin pojke! Bara någa fjuttiga 16 år och sjunger redan bättre än många manliga artister! Ung generation artister - JA tack !

Plugga hela natten lång. We don't like huh?

Peace/L

27 Januari'


Rihanna ft Young Jeezy - Hard.

Makt, behöver mer kvinnor som hon som bryter de gulliga cry me a River skitet. Utan självsäkra starka kvinnor behöver vi mer i världen. Medans Chris Brown som för övrigt är bra sjunger låtar som bara tolkas som kärlekslåtar till Rihanna. Och där gick ljuset och lika snabbt kom det tillbaka! Och nu gick den igen och kom tillbaks!

Kallt kaffe, hår som kliar och bara 18 minuter av mitt batteri.
Vi hade ju prov idag och de gick bra! De kändes oehört bra ! Svarade på den sista frågan som var g-vg-mvg uppgift! Nöjd. Slutade för dagen efter handledning med Christers :( Kom hem, sov kanske 3 timmar i soffan framför program efter program som bara gled förbi. Pappa kom hem vid 3 och vaknade precis när han låste upp, Såna skills jag har!!!

Nu har vi fått en ny hall! Den är 70-tal inspirerad och jag älskar den. 


                          
     


















Vad tycker ni ?


Peace/ L


Do i look like i sell drugs?

Har helt fastnat på Adam Tenstas låt " Do i look like i sell drugs" Kaxigt men endå stilrent..
Tummen upp för Tensta-boy.




No time you see

Pluggar just nu så hinner inget   långt....

Summering av dagen:
Mammas dumheter slutade på rumpan nära isen. Kul att se ! Slowmotion på de hela. (Spelar upp de i huvudet)
Åt på Bk Mobilia med käraste kompisen Sarah. ♥♥ ( Hon är förkyld, stackaren. Övergullig är du gumman) Döv jävel.
Fick sladd på louisebil och nästan gjorde ett litet besök genom väggen på ett hus.


Not so much...







The White stripes - Seven Nation Army





Jessica Mauboy - Because. "Ryser"






Peace


...



Då var man hemma igen..

... Och min engelska slutade för 1,5 timme sedan! Och varför är jag hemma så "sent", jo för jag fick åka taxi i Louise bil. Helt konstig oxh sitta därbak när jag alltid åker fram när jag åker med henne. Auja de är allt roligt som hänt lilla mig idag. Pratat en massa med mormor. Vi är båda lika bra på timeing när vi ska ringa.

Piss och kram, mitt huvudvärker!
Blir lite Thé och en clemintin.



Peace at you folks ! / L
p.s Har även märkt att Sarah gumman har kopierat mitt "Peace" ytterligt trevligt!


On my playlist:





   Mika - Lollipop


 D4L - Laffy Taffy ( Remiix)


 Lil' Wayne ft Static - Lollipop ( Remiiix)

 


 Lorentz & Sakarias ft Newkid - Jag lever min dröm

Ännu en ny vecka..


Otis Redding - Sittin on the dock of the day.

.. och det betyder, en vecka närmare studenten, Oh yes ! Ska förklara varför jag är glad idag. Jag drömde en dröm.. Inte ens sån dröm men en dröm om att de var 1 månad till Studenten 2010 och att solen sken och man kunde ha lätta kläder på en. Så vaknar jag med att kalkonen (hunden) går runt och yrar i rummet så vaknar helt pigg och drog upp rullgardinen och vad var det som sipprade in medans jag långsamt drog upp den) LJUS ! underbara ljus. Jättehärligt, gick upp klädde på mig medans jag lyssnade på min skiva med 50 tal favoriter och sjöng med. Hittade de kläderna jag vill ha i stryckkorgen och så får jag ett sms från Nicole där de står: "Vi har ingen Palle idag" No tänker jag då för vem är de som ska ha engelska sen klockan 3? Jo jag men behöver endå gå till skolan och hämta böcker, störa sig med syster, maybe?

Jag har inte varit så glad som jag är nu på överlänge. Jag skiter i att mitt huvud värker för jag inte har mina glasögon på mig och skiter i att jag nyss åt/drack den sista Coca-colan till frukost!
Ska plugga (!) nej asså nu är det något allvarligt fel med mig ! Skriva de sista så jag inte får panik sen.
Hoppas ni är lika glada som jag! Jag vet Klintaan är.

Ska ladda upp lite plugge låter och the mood of today lite senare.

Peace/ L

Söndagskväll.

 
Goodnight Moon - Shivaree

Vilken film är den hära låten soundtrack till?
Hrm klura ni på de!
Jag säger godnatt här och nu, för behöver min sömn som sagt.
Imorgon är de en hel ny skolvecka och se ifram emot (?).  Prov onsdag, handledning och en massa saker som ska va gjort. Är detta klokt? Lyssna, vi ska läsa 3 böcker.


Så... Godnatt! Vi ses när vi ses

Peace/ L

On my playlist today, 24.01.10

Dagens found: Andreas Carlsson - All i need is you


Men lyssna även på: Carrie Underwood - Cowboy Casonova



Musik kan man inte lev utan ♥ ♥


Ehh va, delar de ut sprutor till narkomaner!?



Made in Sweden - You wanna be famous

Men hallå menar sprutbytet allvar och ger narkomaner rena sprutor så de kan gå och knarka ner sig i första bästa krök de hittar? 
Nej kanske delvis rätt men de e såhär: Narkomanerna skriver in sig på sprutbytet och där lämnar man sina gamla sprutor. Har själv sett det och de är ingen vacker syn må jag säga. De här killarna och tjejerna, och nu menar jag inte som i min ålder utan 20 uppåt kommer och lämnar sina gamla sprutor och så får dem en ny spruta. Så kan man tänka som de flesta gör " Menh då hjälper sjukhuset till medans de ska stoppa " Såhär 'är det, säger de för sista gången, man ger en ren spruta som de ska hålla för sig själva och inte dela på så de inte sprider sjukdommar. Man får ju inte Aids och sjukdommar om man sprutar in en ren spruta med vad man nu använder, heroin. Man får Aids och sjukdomar om man delar sprutor, de överförs genom blodet. Så nu har ni klart för er!  Tro inte på allt ni hör och läser, ta reda på fakta och sen börja sprida saker om ni vill.

Ppeace/ L


Tro mig, ni vill inte se en spruta full med heroin som är utblandat med vatten !


Såkallade världen idag..

.. Är sjuk !

Visste ni att under 100 år så har 35 miljoner unga flickor spårlöst försvunnit i Indien? Och att man dödade unga spädbarns flickor pågrund att de är så dyrt när de ska giftas bort? Och i Kina där låser dom in flickor och låter de ruttna i ett rum. Detta är sanslöst! Inte konstigt man är feminist..
 Jag orkar inte skriva mer, är satans trött.

Godnatt.
Ppeace/ L

@ Totsiiiees...


...Alltså moster och hennes man ! Har kört lite idag, skrämt min moster en aning och nallat Chips. Skulle dock ta salsa och göra en liten dippa. De hade tre sorter och alla var Medium. Jag är lite skadade iomed att jag fick översur mjölk i kaffet på Donkan och några antal gånger hemma. Så måste kolla ALLA burkar som är i kylen, hursomhelst så kollar jag datumet på den första: 12.06 2006. bara att kasta ! Andra: Såg inte dataumet, kunde inte hitta de men de var mögel på toppen så ner i papperskorgen dirr. Den tredje var en santa maria tänkte amen herregud denna måste vara bra, tredje gången gilt! Datumet: 12.08 2005. Come on ???
Vi ska snart sticka in till Trelleborg för att köpa Sushi. Soo real blogstylissh. Borde kanske börja med de, nu när man fått jobb så kan man spendera lite mer. Hahah ! De blir att spara till studentsaker.

Oppsi inte kollat min mobil på flera timmar. Ibland så är de surt att man inte valde en Iphone utan att man valde en Nokia monstertelefon. Men sen tänker man att fan vill man va som alla andra och inte sticka ut? ++ en Iphone har 16GB medans min har 32GB, men då känner jag mig genast lugn. Kvittar hur mycket mer den eller min kostar, de är kvaliten som gäller.
Senare ikväll tänkte jag skriva om 2 viktiga saker. En är en fördriven saning som folk har fått för sig. Och den andra är om Indien. Blir ledsen när jag tänker på det ! 
Nu eller nej nu ljög jag typ 5 minuter ska vi tre amigos åka in till Trelleborg - Palmernas stad för att köpa oss lite råa fiskar och mummsa i oss !

Ha en trevlig lördagkväll.
Ppeace/ L

Vet aldrig något finurligt att skriva här.



Young Mc - Bust a move.

Min fantasi har sneat riktigt mycket! hihiih.
Har skrivit klart mitt svenska muntliga och är riktigt nöjd faktist!
Blir såna hät korta menningar ikväll. Orkar inte anstränga mig.
Soffpotatiis? Aufan.

Nog åkt med den konstigaste busschafför imorgon, en liten chinesman. När jag och gittan (hahahha) skulle på bussen på Gustav stog han och skrek på att de yngre ska lämna sina platser till de äldre. Respekt ju! Sen en sak jag stör mig på människor som åker buss, är när de är överfullt i bussen så man står upp så är de alltid någon jävel som stänger in en fönsterplats och ingen sätter sig ! Blir så lack på det.
Sammanfattning av bussfärden:
Han sjunger den 118 800, motorn dör och han råkade nästan klämma ihjäl en mamma med en barnvagn, som den lilla barnet skrek och va så ledsen.

Stack till Mobilia och polisen med mamma och min såkallade syster. Hahhha och vi bråkar såklart om vem som ska sitta fram. C är envis av sig och jag får spel sätter mig därbak så mamma ska se vem de är som är den största människan. Känns som man sitter i taxi...



     Ppeace/ L


Jag är sugen på en stor och saftig..

..STEEK med pommes, aromsmö och bearnaise sås och ketchup! Very  Gi där.. Den drömmen kommer aldrig slå in just face it.
Har håla just nu och kollar runt och så hittar jag en kille som bloggar och hans stil är otrolig snygg!
www.Redandblack.se Kollla inhan ! NU MED DETSAMMA

Ppeace / L

Skol update come at you!



Sitter på min första lektion nu, ska leta fakta till Slottsparken men är fast. Är 100% säker på att de skedde ett mord under 90-talet på mölleplatsen men hittar inte de. Och tror du malmo.se svarar? Nej klart inte. Skickade för 4 dagar sen och inget svar så prövar idag annars ringer jag dem. Så över störigt när man vet själv men måste ha de bekräftat! im losing my mind.

Hela vägen här har jag lyssnat på den låten där uppe. Maan i love you ! Deluca heights productions

Ppeace/ L

Något fel på mig eller?

Just nu vet jag inte vad det är med mig.
Som jag har totalt failat på livet.
Trött på att vara gamla vanliga jag, behöver en omväxling.
Orkar inte med jobbiga tattar ungar som är kaxiga och de har ingen rätt att ens yttra ett enda ord till mig !
Ingen ork att göra något. Gå i skolan man sitter endå där som ett fån. Många saker som händer, Äter inte rätt, kan gå så långt som ett mål om dagen. Ska ändra på mig !
Men vet inte hur jag ska göra för att må på topp igen. Mitt självförtroende är pretty good så de handlar inte om det. Nej usch vet inte..
Något att ha med staven att göra kansk`? Hormoner, hormoner.

Ppeace/ L

Detta är en såkallad Rubrik.

J
Jag är nu i ett tillstånd blandat med trött,arg ,förrvirad och förkyld. Bra kombination?

Jag kollade igenom min Bilddagbok och då snackar vi om 2008-2007. Den tiden umgicks jag med Anna oc My. Visst hade vi sjuktkul och de är synd att my och jag inte är vänner längre. Hon gjorde sitt val och jag får helt enkelt svälja det. När de gäller den blonda saken så gkorde vi rätt i att gå olika vägar, klarar inte av falska personligheter och folk dom utnyttjar för att få som dom vill. I can't care less!
I varje eller varannan dag så står de "ikväll eller idag så var jag med Annica" och vi är inte som vi var då. Synd faktist saknar dig iallafall.

Det finns så många saker som kommer upp nu och nej inget man ska gråta över och om man de ska komma tårar så ska de vara glädjetårar. Gården, tosselilla - vi levde som i ett eget lilla samhälle, fick så¨n lite nostalgikick och letade upp alla utom en som jag inte vet vad hon heter nu.
Ska skanna in bilderna sen, Fahlströms som vi sminkade och klädde ut, cecilias nu tuffa f.d klasskompisar med snuttefilt och gossedjur i handen och cecilias och mina galna hobby - att klä ut oss.

Ja menar allt var så himla bra förrut men livet är ganska bra nu.
Riktiga vänner har man få medans bekanta har man mycket av. !

Godnatt
Ppeace/ L


Put a ring on it

Nu är det söndagskväll och kom hem för en dryg timme sen från Klagshamn, har nämligen fått jobb som Nanny kan man kalla det hos en dansk familj : ) Jättesöta pojkar och super goa föräldrar. Kommer lätt att trivas.

Just nu ser jag,mamma och cecilia på han dära "wannaben: Gordon Ramsey".
Varför kollar jag på Hans facebook hela tiden? Oh snap kan inte vara för att jag saknar han? Then its bad. Endå kul att kolla upp gamla "fjällor" och se vad de har för sig nu. Jag är inte avundsjuk på den 92an han raggat upp någonstans utan kul för han ;)
Mina läppar bränner, kan inte få upp vaselin burken - helt sanslöst svårt.

Så trevligt detta var då. Woop Woop!
Ppeace/ L


17 januari 2010


Känner verkligen peppen för att 2010 kommer bli de bästa året nånsin! Studenten och utomlands kommer bli de bästa.

Har ni tänkt på en sak?
Vi kallar Zigenare för Tattare eller iallafall jag och vi säger de som en dålig sak. Men enda sedan jag var liten så har mamma sagt att vi har tattarblod, dvs att vi har lätt för att bli bruna, dubbelmoral eller vad? JAG HAR TATTARBLOD MEN ÄR INGEN TATTARE ! Whats that all about...
Ska hoppa in i duschen sen ska jag nämligen ut och köra. Tror ni jag klarar att köra till Lagunen aka Västra hamnen?
Wish my sister,mother and aunty for luck.
Ppeace / L

Scary movie 2?

Här en lite udda fakta om mig, Jag blir rädd av scary movie 2, vet ni varför?
Jag har blivit så skärrad av exterstisten skiter hur de stavas så kan inte sne något med det. Satt med knänä upp och med täcke första scenerna. De är äckliga !  Usch och fy nej.

Sen kliar de så förbannad därbak någonstans kanske lite lägre än ryggen, ska man smörja in sig ? och med vad i såfall?
Klar med Sv B muntliga, vet vad jag ska snacka om och de enda som fattas är ett PM nu till Jonas. Men hur fort går inte de.

Mamma tjatar på att jag ska lägga mig tidigt för att bli frisk men hur kan sömn hjälpa? honestly? Nej men ska lyssna på min klocka oj nu skrev jag klocka nej va knasigt de kan bli! Tar om de, REEEWIIND. Nej nu ska jag lyssna på min kloka mamma och lägga mig.... i soffan dock och kolla klart på filmen .
Se ya in the morgon.

Ppeace/ L

Lyckat !


Denna låt har min snälla underbara syster fått mig att bli helt besatt av!
Kan ni känna vilken vibb mitt humör är pga av låten?

Idag har vi haft aktivitetsdagen och de gick sjukt bra! Jag och de andra var nog nervösa att inte så många kommer komma för att det är en lördag men det kom 16 barn! Och det är vi så nöjda för, vi trodde de skulle komma minst 3 st. jag och Sarah blev helt galna och slängdes på varandra.
Och jag har hittat vad jag ska ha på Sv B muntliga Nationella! Så nu gäller det att skriva så pekfingrarna blöder. Fatta ni inte den, är ni blåsta i era huvudn.

Annika är här och spenderar kväll + natt + förmiddag. Kanske blir lite körning imorgon ? Ska träffa de jag ska vara barnvakt till imorgon och se att vi "klickar". Pengar är alltid okej ju ?

Ppeace/ L ♥

Riktig seg !


Nu är vi inne i slutspurten! De sista chokladbollarna rullas as we speak. Ja jag vet att jag att jag blandar svenska och engelska. Men hittar inte bara orden och de låter så bra på engelska. Ett exempel shall we? Vi tar As we speak låter ju coolare än Medans vi pratar. Så tyst du vet jag har rätt eller ska jag säga you know im right, punk !?
Nu börjar jag bli riktigt seg i huvudet, tjejernas taxi kommer halv/ kvart i 1 och har bara en känsla att sparka ut dem från huset, bara en dröm jag har. Inget som vi ska sätta i verket.
Funderar på hur fan jag ska kunna orka imorgon med aktivitetsdagen med bara 6 timmars sömn och en grov förkyldnind i kroppen.

Brinner upp, mina läppar spricker och ögonen är insane som de rinner !  Sov gott

Ppeace/ L

Its suck to be me today..

Sick-elick !

Inte så kul va? Vilken tajming jag har ! Bli feddeförkyld och så ska man baka med tjejerna ikväll och imorgon är det the big day so to speak och jag mår ju verklien 100. Är bara jätteorolig om de kommer mycket folk eller inte. Vi vill ju ha så mycket matrial som möjligt till de vi ska redovisa.
Kommer kanske bli värsta bloggtorkan nu för jag har så mycket att stå i men klart överlever nim va är ni 1 typ 3 läsare?
Tänkte införa något nytt i mina inlägg. Ni kommer märka de dirr men jag är ju så snäll och lidde smart får jag klämma in där. Men i början så komma jag lägga in en låt  som förklarar på vilket sätt ni ska tolka inlägget. Om de är ironi, glatt eller fly förbannad !

Lets start.
Dagens låt:

Ppeace/ L

Update: School

Woop Woop !
En liten skolupdate är väl okej ? Sitter i vårt vanliga (tjatiga) klassrum och har projektarbete. Allt är fixat och klappat och klart för aktivitetsdagen.

Ohh nu går vi ut på rast eller ngt sånt.

Ppeace/ L

En liten fresh bild :


Ett test

<object width="400" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/91IJJLQVGGY&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/91IJJLQVGGY&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Dagens låt - Miley Cyrus, The Climb

Humöret ändrades från my boy Jason till en liten lugnare, sorligare låt och blev därför The Climb med Miley Cyrus. 16 år men damn vilken pipa! Nashville, Texas.


Jag mytoman? Fan heller

Varför ljuga till en kille du inte känner? Asså skrattretande. Sen loggar han ut och leker sån sur gammal gubbe medans de är fruktanvärt omoget. Aja you don't know me så whatever.
Kan svära på min syster att jag inte ljuger !

( Det menas inte att jag vill ha min lillasyster död is just a figure speach)
Jag är trött och då menar jag så klart KAFFE time ! Daglig dos: 2 koppar kaffe minst.
Två dagar har gått i skolan och redan så mycket och göra. Projektarbete + Guidturen + NP Sv B + Fritidens betydelse och lite mer antar jag. Kick me when im down, will you
Imoegon börjar man 13.20 och fy va gött de ska bli ! 




Ska plugga vidara. Ppeace / L




Extra, extra allt !

Min syster (som jag borde vara irriterad på men kan inte undgå henne) är i köket och frestar mig med att göra en smothie med vår nya maskin och detta gör mig så sugen ! Behöver något kallt till min hals som kittlar mig som in i helskotta!
Sitter här med mina arbeten stapplande framför mig och just nu arbetar jag med den guidade turen som jag ska hålla i 1 timme i Slottsparken! Och jag som inte varit där på länge, får väl gå dit och utforska en dag do it like a fågelskådare oh yees.


---
Jag träffade en f.d klasskarmrat på bussen hem och vi började prata som vi alltid gör när vi träffas lite då och då på bussen, en jättetrevlig kille. Vi kom in på ämnet: Vår klass då på Sundsbro och sa till han " Du, jag har glömt vilka som gick i klassen" Så började han räkna upp. Oliver, Simon H och L, Jenz med Z:ta och Nicklas..
Då slog de mig att de är nästan 2 år han tog sorligt nog livet av sig. jag kan  inte undgå tanken  om hur jag skulle ha gjort en skillnad eller någon annan som kände honom bra. De är kanske en egoistisk tanke men kan inte hjälpa att tänka  Om jag hade pratat med honom, de räcker med en enda mening " hur går de i skolan?" "Hur mår du?" eller "hur är det med din mamma". Nicklas bodde på samma gård som min familj när vi gick i lågstadiet. Vi pratade inte så mycket med varandra men minns han som en glad kille. Han som hängde med Simon och Imran. Den killen mådde bra då när han var med sina vänner. Jag kom ihåg att efter skolan när jag kom hem såg jag Nicklas gå, han skulle säkert till affären och handla något till mamma som han brukade. han såg så stel ut, han va som en annan människa inte den glada killen i skolan. Även om jag inte tänker på dig så ofta så finns du i mitt hjärta, i våras hjärta. Under tiden jag skriver detta hör jag på låten som spelades på din begravning som var så fin och har fastnad i mitt huvud. Varje gång jag hör Sarah McLachlan - Angel tänker jag på dig, både sorligt men även lycka - för jag vet att du har det bättre nu. Kommer aldrig glömma dig, du var en bra kompis. Din begravning var den finaste och sorligaste jag nånsin varit på.
Hoppas du är på en bättre plats, JAG vet att du är på en bättre plats. Svävar som en ängel med dina häninga jeans, din plånbok som hänger i en kedja från byxorna och din tröja och keps med Nike slogan på. Kan inte förstå att du är verkligen borta och många saknar dig.


 Vi alla saknar dig ♥♥

They don't care about us

Skolan började idag oh woopsi dooo!
Fick 3 stooora ( lägg märket till hur de låter) uppgifter, en guide tur och på toppen av allt drumbeats pls babddodood PROJEKTARBETET ! Daaam

Känner mig pepp faktist på att börja sitta nere i köket med böckerna utsprida på bordet och sitta med msn, fejjan upp och "plugga" ohh bunny ears.. Hahhaha dock inte seriös eller jo lite kanske, men bara ytterst lite ! 
Japps then its back.. Ska verkligen ge allt nu sista terminen. Fan jag ska in på den socionom linjen ! Jag ger mig inte så lätt.  
Lite tråkigt att inte träffa en viss "ass kisser" varje dag när skolan tar slut men we will keep in touch were ever we are !

Allt som jag har idag kanske kommer ett inlägg sen. Maybe who knows?
Imorgon börjar vi 10 och de firas med att se Whitetrash, skandalernas Hotel. Spänningen stiger, vem kommer Dalin dra över idag?? Alla går osäkra, då menar jag ALLA.

Dagens låt: Är en goding, känner ni igen den?
Shawty's, like a melody in my head nanananana (8) Thats right! De är ju denna låten
 http://www.youtube.com/watch?v=_5tFMm9oc9Q. Tycker att den är mycket bättre i Remixen med Flo rida.

Deluka Heights är ett produktionsbolag som har skrapat fram många låtar och damn there are good !




  Ppeace / L ♥


Mystik - its soo 2010

Hejhej alla.

Jag har inte så mycket att skriva om idag ( har ju sagt att jag inte ska prata om mina dagar och håller vid de!) Kollar iaf på 16 and pregnent, har ni sett de? De är ganska tydligt va det hela handlar om. Om jag va så dum och slarvade med kondom och blev gravid. vet ni vad jag skulle göra? Jag skulle ha behållt barnet kvittat om min pojkvän hade lämnat mig eller inte bara jag får mitt underhåll en gång i månaden i 18 långa år . Jag tycker att abort ska finnas men de ska inte användas som ett preventivmedel utan om man blivit våldtagen eller i sådanna händelser. Om man ska döda ett barn ( Newsflash: Foster blir till ett barn ) så gör de när de är nödvändigt och onte för ni har kört utan handsken och intalar er själva " nej han kommer inte komma i mig " Bullshit! Va kloka och använd kondom !

Visst är jag mogen för min ålder, kanske kommer hamla på kissies utelista, Yeeey ! jävla pantad and. Kvack kvack.

ppeace/ L

 - Hemsk hårfärg

 


Send in the clowns..

...And i will kill them ! Så lyder ingen annan än bästa klintan och hennes band NeedLe (stava jag rätt nu?) låt. Jag har aldrig hört henne sjunga men överraskad över att hon inte är helt tondöv.. Inte riktigt min musiksmak men är glad över att de går bra för dom.

Läs deras blogg - http://needle.devote.se/

Sarah´s blogg - http://ohgoosh.blogg.se/ Där jag som stoltkompis pryder en del av headern. Självgo!

NeedLe myspace - http://www.myspace.com/thebandNeedLe 

Detta gjorde jag av ren kärlek till Sarah, en knäpp men underbar person. Hennes mamma är lika knäpp som Sarah men de är så gulliga så och man märker var hon fått sina kommentarer ifrån. Hon har en tendens att alltid och då menar jag alltid ha en onödig kommentar till alla händelser. Då får man psykos på henne..
Min egna lillasyster, Toffes också som jag vill kalla Totte. Gooolligt!


Enough om henne.. Jag har bestämt mig att sluta skriva om vad jag gjort om dagarna för honestly vem bryr sig?. Lite amatöraktigt. Så nu vill jag att alla som läser denna fjuttiga blogg går in på www.BelleofSweden.com ni vet hon som fick hela bloggvärlden att säga "woohuhu" eller de va kanske hon Aliette? Aja men hursomhelst. De första uttrycket man får av henne är: Jajaj hon är bara en i mängden, blond,smäl, stora bröst ja altså bara luft ingen hjärna som alla andra bloggerskor i Sverige. Baby belle som hon kallar sig själv är långt ifrån stereotypen blond bimbo" utan har en åsikt och bra sådanna också. Och för att inte tala om de är hon , drop dead gorgeous.

- En bloggare med någor bakom pannbenet,

Jag har insett en sak, jag har inte haft pojkvän på över 1 år och har fattat nu varför: Jag har inte lyckats träffa en kille som vet hur man stavar Respekt! ( Nej inte bokstavligt) visst låter de sorligt? Och om jag nu gjort de så har de varit en engångsförtelese, its sucks ! Jag är lika lycklig som e fjortis som krigat sig fram till den sista brunaste pudern som finns (Läs: Oboy).

Se klart på Scary Movie, klassiker och off to bed !

Peace// L

Dagens låt - Feedback med Janet Jackson. Nostalgi!

En snabbis uppdatering är väl okej i guess?

Haha nej leker inte upptagen. ÄR upptagen, linnea is someone woow. Hursomhelst har jag varit på utvecklingssamtal med Palle ( om jag skriver dåligt är de för att min fingrar har blivit till is efter dagen utomhus. )
Palles frågor är inte att leka med. Har även haft körlektion som gick bra! Min körledare känndes sig säker så de e ett stort +. Skia nu hoppa in i duschen eller kanske ett bad ? nu efter en lång disskuterande between min hjärna och jag om de blir ämmu kallare än vad det är men vi går ikke efter hjärnan denna gången utan hygienen.

PPPeace/ L

Skandalöst asså !

Haha let me take you back.. Året var 2000-01 och man skynda sig hem på skoleftemiddagarna för att slå på den gamla dumburken på Disney Channel för att kolla på "Rasten". It takes me back to a world without problems like today.. Jag vill med hela mitt hjärta att allt ska bli som förut när inte mode och utseendefixering fanns, när man fick va den man var. Okej de va kanske inte de seklet men om vi säger såhär i mina yngre dar nej de funkar inte heller, vi säger helt enkelt på sent 90-tal? Så kan vi säga. Så lekte jag med barbie när jag gick i sjuan, you heard me and im proud ! Jag lekte med alla barnen på min gård och vi lät alla vara med. Men kolla dig omkring i dagens läge, Kolla och säg vad du ser? Ser du så som barn lekte förr, leker dom där på den perfekta skolgården? Jag ska tala om för er vad jag ser. Jag ser barn i 12-13årsåldern och står och tjuvröker och tro att de är sååå coola. . De vi snackar om är barn! Och den perfekta skolgården då? Den som är fylld med Graffiti, slangord och andra skadegörelser. Honest to god himself, jag skäms. Allt jag brydde mig om var mina kompisar och satt hemma med familjen på kvällar och helger. När jag va 13-14 så satt jag hemma och de flesta av mina kompisar för den delen ! Om vi hade jämnförts med 13-14 åringar idag, hade vi varit änglar. Jag sminkade mig lite lätt med mascara och läppglans när jag skulle på skoldisco eller annat roligt, nu är de vardagsmat för de små stackars förrvirande barnen. De finns Hannah Montana smink, sexiga utstyrslar och allt för barn från 12 år !
Låt barn vara barn !
När mitt barn frågar " mamma, mamma kan jag få den toppen? (se framför er: En vit genomskinligtubtop som är en aning dör små storlekar) kommer låsa in henne till hennes 18årsdag !
Jag må vara gammal och skriva detta men jag tycker de e ¨så idiotiskt och hemskt att de e samma ställe man lekte på när man var liten men helt annourlunda. De e skandalöst !

Mamma, jag och Cecilia va på The studio och sminkades och fotades och hade allmänt trevligt. Tills vi såg priserna ... Herregud har en klump i magen fortfarande. Kan förstå min pappas reaktion till 100 % men de gäller att tänka positivt. Minnen man har för livet ! Sounds good to me.
Ska snart göra en header, ska bara klura ut hur man gör en först... Good old babysista får hjälpa mig. Ellerhur Kliintan lilla? Bara nicka och Le, my little puppet. Nicka och Le...

Är ganska bra med det att fylla ut bloggen. Jag behöver inte proveccera eeller hänga ut någon.. ( fast klintaan vet vem vi skulle vilja hänga ut, bokstavligtavlat) Rätt så kul ibland.

Folk som drar en mytoman för att leka viktig, överklass och att man är "All That" kommer så smånigom får känna på sin egen medicin.
Jag vänder helt och hållet på dygnet, Somna 3 vakna 12 this is how we do it.

Peace alla mina barn, mamma mår bra / L


Nyårsbilder -
                       


     




// L

 


Cahiiing

Godmogon, asså jag vaknade typ? Likssooom har no life och sitter på datorn halva natten och surfar och snackar allvar och skit med min kompisar? Varför göra de facetoface när man kan göra de genom en manick? De e ju helt personligt.
Åh hell no att jag är seriös, Vaknade 12 idag faktist, postade mina brev och gick ut med min sötnos. När jag öppnade dörren så ser jag att de e helt vitt och trodde först att de var en dröm att de va amfetamin eller något vitt pulver. Förresten, va de fullmåne i natt? Drömde som ja aldrig drömt förr. Jag bllev tydligen våldtagen av en i min klass, blev stabbed i ryggen. Massa sjukt !
Ohh såg trailern på Paradise Hotel och parcermonin som händer på torsdag oxh de står mellan sötnosen Jackie och en annan. Hoppas Patrick nu väljer rätt... Och ni som såg de såg också  Dhalin host H**a med stort H. Äcklig smuts. Besviken på Cimon som kpg med henne eller gjorde han de. Man såg inte de men låt fantasin flöda! Man e ju inte blåögd ju...

How i met you mother nu så peace/ L
Dagens låt: Halo - Beyonce. Sök på youtube när hon sjöng i Aussi (Australien) och tog upp en cancersjuk flicka. Grät floder !

4 Januari.

Dagen började med lite smått panik. Jag har inte insett de förren nu, '
VI TAR STUDENTEN OM DRYGT 5 MÅNADER ! Och inget är på sin plats, inget jobb, inte ens skrivit CV än... De jobbigaste är nog att alla splittras och går olika vägar. Jag vill inte tänka tanken äns men endå kommer den upp om och om igen. Även om vi försöker och håller kontakten kommer de inte va desamma... Är van att se alla i skolan varje dag. Jonathan som skrämmer andra med att dunka in huvudet i toalettdörrarna när någon öppnar dörren, snaknar redan vi 5 tjejer som var super taighta och kolla nu efter vi splittras. De är de som kills me most.. Visst är de skönt att slippa skolan men det kommer vara super tråkigt med att ta avsked till de flesta av kompisarna. Ser hel förstörd ut, ögonen vattnas så vi lämnar de!

Idag blev de körskolan, en fika på stan med Louise och Nicole, hennes morbror kom occkså, ball va han. Stack sedan till Sarah och känner mig dum och komma dit tomhänt så köpte två kakor till oss och de lilla flickebarnet sätter sin kaka i hennes säng.
FÖR de första - Vem fan sätter en kaka i sin säng?
FÖR de andra - Du visste vad som skulle hända. Men guess what? Karma is a bitch !
Men hursomhelst skulle jag skriva upp addresserna på kuverten och vad gjorde jag? Kan säga såhär, De va en äpplekaka lookalike och min rumpa blev kladdig. Jag hade då suttit mig i den såklart. Tror Sarah rullade en kvart på golvet eller mindre ! De är inte kul ! Sen klagar hon på att jag säger bakverk .Lilla gumman , de heter bra ordförråd. Så går de.

Sarah är en av de som jag kommer sakna grymtmycket. Vi är så klockrena när vi är tillsammans ! Känns som man är ett par när man känner att man kan bli riktigt förbannad på henne ibland och att hon är den mest irriterande personen som finns, tyckte ni jag överdrev? Maila till. [email protected] Please come again.
Hon är nog den mest omtänksamma människan som finns. Skryter och kiss ass gör hon också mohahaha. Yess sarah vi alla vet, hör och ser de. (Ironi?)

Se Step up nu och sen är de sängen som kallar.

Peace/ L

Ska man känna sig såhära?

Jag känner mig tjock, allvarligt talat ovh mår illa av de men endå kommer jag aldrig till skott till att börja träna eller går ut och gå. Nu till exempel vet jag ihnte vad som stoppar mig, jag vill ut ovh gå men de är såå idiotiskt kallt ! Men ser tydligt på mig att jag gått upp några kilon inte myvke men tillräckligt för mig.. Jag tycker övervikt är äckligt MEN bara när man inte försöker eller strävar mot en förändrig. Ska inte jämnföra mig med människor med övervikt. Grejen är att mitt problem ligger i att jag är i ett beroende av socker dagar in och. När tilln exempel pappa köper en läsk till lördagen till oss och vi inte dricker upp den så går jag där på kvällarna och nallar efter en slurp läsk. JAG ÄR EN LÄSKORMAN!
Det äär inte sunt på någon nivå alls. Det får väl va ett nyårslöfte - Att äta bättre , inte att tvingas träna men äta bättre till en början. Kolla redan nu är jag sugen på den Nygårsa julmusten som står där uppe ! Im out of my mind.

Får gå mycke ovh ja något sånt.. Ska se vad trevligt finns på tve en kväll som denna,. Brukar vara sega söndagsfilmer på 5an men men bättre än inget ?

Peace/ L


Hear me when i come now, baby

Goood eftermiddag!
Sitter i ett nystädat och mysigt rum med kafffe, levande ljus och låten " King of Bongo" på högsta nivå. När jag och Louise var i stan i onsdags va de kanske så spalade han rastafarikillen som sjunger så ljuvligt på gå gatan i malmö så sjöng han denna ! That was a good day...
Pizza till iikväll för imorgon sätter vi igång igen med GI. Kommer följa de nu hoppas jag. Ska antagligen börja plugga teori för imorgon blir det att åka till körskolan och plugga satan.

Vi hörs.
Peace/ L ♥

3 januari

Tiden bara springer fram! Kom hem 2 igår och hade en väldans trevlig kväll hos våra vänner. I julklappspelet fick jag tändstickor från plantagen och en siden morronrock so its all good ! När jag kom hem igår va jag så arg så arg och skulle skriva ett inlägg av d men vad tror ni hände? jag klickade fel så de försvann! Och de gjorde mig också lugnande.... När vi väntade på taxin så kom de en Volvo, vi trodde den va ev civilare men så kom den i full fart  mot oss med blinkande helljus på ! De var en aptit retare, sen kom ett tåg av retningar. Den 4-åringen som försvann till nyårsnattev på Gustav här i Malmö, ovhn troligtvis är hon i skrivande stund påväg till Irak där hennes pappa har lejt två män för att ta tillbaks henne. Smuts !

Va lite inne på fejjan ovh kolla bilder från Nyår. Och så ser jag en blond, ful ovh full kille och jag vill inte annat än att spy när jag ser honom. Hahn äcklar mig något fruktansvärt!
Sen var de jävligt kallt ovh elementet strular på rummet. '
Aja de har lagt sig nu, vaknade för 20 min sen ska ta mig en kopp kaffe, vänta på att min dydter vaknar sen blir de storstädning på rummet, skriva Cv och plugga teori.

Vad ska ni göra idag?
Peace/ L ♥

Dagens låt : Get Sexy - Sugababes

2010, bitchees!

Dagens låt: Replay - Iyaz

Nyår var den fettaste festen nånsin, så kul denh var ! En äcklig föredetta sundsbro"kamrat# var där och usch vad jag ogillar han ! Så äcklig så de inte e sant. Ryser när jag ser honom. Ska nödvändigtvis säga till alla mitt smeknamn på sundsbro, och hur kul är de? Va beredd på att nacka han men de va nyår come on ! hahahha lite komiskt att han kan mitt hela namn, wiiiow jag e känd ! Hatar allt som har med sundsbro att göra, smuts skola, smuts folk. Förutom de som tagit sig i kragen och beter sig moget.
Men den va hur kul som helst.

Nu gäller de att ta tag i sitt liv och göra det man vill. Jag har några  nyårslöften mn de kommer jag inte skriva, för då håller jag inte dem. En hint, min jacka luktade och håret luktade, hela jag luktar de! Så ska inte röra en ciggarett from this day and forward. Oj nu sa jag det ajjjaaa...

Ikväll blir det hem till Ruscic för llite god mat, gott sällskap och Julkalppspelet såklart.
Så nu har jag blivitt tvingad eller jo ja, och damnsuga nedanvåningen. Sweeet ! Så på med musiken and we will rock you!

Peace / L

 - Mindre lyckat ! Överäckligt


RSS 2.0