Hey stupid, how i made you look

Rubriken är till ära för Diggy Simmons (DAAAA third)(altså III)(Öhm.?) som är son till Joseph Simmons ? Ring any bell? Om jag säger: Run DMC? eller kanske Run's house ? Ni e tröga annars hooka upp på google eller något. Diggy är endast vid 15 års ålder en dokusåpa kändis, "Fashion Ikon" där han även själv är en designer och dessutom är han en fantastisk rappare! Han signades för ett halvår sen av Atlantic Records där även P diddy och Missy elliott är med på ett hörn.

Jag menar vem skulle inte köpa denna sko? Feeeettttt




Diggy Simmons - Made you look.



PPPIIIc

Alkoholen går ner...

.. För att sedan gå upp igen? Never get this shit. Me det sagt. Har ni haft en bra helg? Min har varit superb. Helt perfekt.
Fredagen gick till så att jag åkte till mitt absoluta favvohänge i malmö. Kan man gissa var? Jo Arlöv. Och varför ogillar jag det så mycket? De kan min kära Karla svara på. Hihihii fan fick flashbacks precis....
Skit i stället men jag träffade Hanna som fyllde 19 ,Jonathan ,Sofie och några andra. Ingen värd och nämna... Vi förfestade lite och var nog den nyktraste där just i den situationen va som hände sedan är min och en viss persons lilla dirty? hemlighet. Nu kallar maten återkommer.

Nu har jag återkommit. Passade på att koka lita kaffe som förövrigt blev Azommmm.! back to fredags natten så stack hanna och vi andra till Hipp där vi stog i spöregn och en roligt skämt är att en kille fick spö av poliser i spöregnet. Hahah get it? Gud vad fiffig jag är.. Ni kan ju bara tänka er hur jag såg ut. Att lägga en halvtimme/timme på smink och hår var ju en bortkastad tid. Hade Mascara enda ner till mungiporna och håret var ju blötare än blötast. Men det fixades till på toaletten och matchade de blöta håret med lipstift. Träffade Helena och andra roliga människor.

PIC/L


No more!

Okej, Alla vet hur resultatet blev i valet. Moderaterna får styra i 4 år till men det är inte den stora (försträckta) nyheten. Sd kom  in i riksdagen med 20 mandat. Och kan ärligt säga att jag visste dem skulle komma in på något vänster.  Sverigedemokraterna är även nu de 3dje största partiet i hela Skåne, men det är nog för att malmö är den största stad där mångkulturella människor bor.

SD skulle komma långt, döööh man är väl lite borta om man inte trodde de. Man kan ju spekulera varför människor röstade på SD? Ja bästa svaret är för att dem kände för det och känner sig in i vissa situationer de beskriver. Men vad är de enda politikfråga SD har framfört? Invandrarfrågan. Sverigedemokraterna kommer alödrig få så pass mycket röst i riksdagen eller få chans att styra Sverige men sluta nu med att klaga. Det är som det är du kan inte ändra på något nu är det upp till de andra partierna. Hört att moderaterna kanske ska få "egenrätt". Jajjja vi får se men en sak i säker är att Sverige kommer ändras KOLOSALT mycket från och med nu.

PIC/L

Oh right hur det är med mig? Supeeeer, de går bra nu mina vänner

11/09/01 - 11/09/10

Idag är de den 11 September som inte är en helt vanlig dag utan en mörk dag i USAs eller jag skulle säga världens historia. Attentatet ledde till ett oändligt krig som man nästan kan kalla "tredje världskriget". Det är underligt och facinerande hur människor får och planera sådanna hemska ideer. Gör man det för att bevisa något eller gör man det för att skrämma? Min egna åsikt är att det handlar om makt och religon. Man vill visa att vem som är den som bestämmer.

Gick även in på Nordisk.nu och de andra sidorna som står för extrem högerextermism. Dem skriver ju inget vettigt? Tror dem verkligen på dettta eller är det ett skämt? Om jag vore nazist eller ja högerextermist kallas dem med en "finare" ord så hade jag inte förnekad förintelsen tvärtom - hade hyllat den! Men nasister är världens avskum om inte lägre. Blir så himla irriterad. 31 av de personerna som ställer upp i de olika valen är eller har varit medlemmar i en vit makt organisation. Vill vi verkligen ha dom inne i vår riksdag?
En punkt av SD idelogi för förändring kan jag hålla med om: Att invandrare ska kunna svenska om de ska bo här för att smälta in.

Sen vad fan är det med politiker idag? Allt man läser är stoppa ilmar eller stoppa mona. Nu är jag inte socialdemokrat men var man än läser så är det denna fördömda pajkastning mellan politikerna. Vad hände med att sköta det snyggt? Politiker ska fokusera på politiken och inte att peka ut andra partiledares/partis skavanker.

Håller ni med mig?
Sen vad jag ska rösta på i valet som är om 8 dagar är mitt egna privata val som ingen annan ska lägga sig i. Ska inte försöka överrösta någon annan och försöka övertala någon annan att rösta på det jag vill eller varför dom inte ska rösta på andra parti. Alla har en egen uppfattning och vet vad dom vill ha gjort i Sveriges samhälle. Rösta på Sverigedemokraterna, Alliansen, de Rödgröna eller till o med Piratpartiet om ni vill det, mig kvittar det! (Även om SD inte kommer gå långt så kommer de få en hel del röster)

Ni får ha de supper gosigt, vi hörs om några timmar.

PIC/L


Ann Peebles



Ann Peebles - I can't stand the rain (Remix)
Grym låt för en mulig dag eller mulig personlighet

Tiden rinner...

.. och de gör min rinniga näsa också. Att vara förkyld tar mig tillbaka till en tid i 3an då både jag och min kära, saknande vän Sarah var så förkylda så. Mycket störiga var vi, de är ju lite ohygieniskt att snyta sig i klassrummet så där satt vi ock snörlvade. Detta var då perfekt timing för Svininfluensan var ju samtidigt, känns nästan att det var planerat. Kommer ihåg att vi hostade överdrivet mycke (Säger inte om de va planerat eller inte men läs mellan raderna. ) på relgionstimmen för att få magnus att tro att vi hade svinis och skicka hem oss men vi kan säga att den planen fallerade ganska snabbt.

Annars är väl livet ganska gott för tillfälligt. Hade första dagen på de nya stället och jag trivs med det samma! Matten rullar på och ska inte klaga.
Jobb imorgon från 9 till 16.30, hoppas inte mina krafter tar slut är lite rädd för det...

Pic/L

RSS 2.0