-Varken blond, storbystad eller har löshör,Do i belong her ?

Jag erkänner jag älskar och kolla på olika människorns (oftast fjortisar i min mening) bloggar. Att man gillar och vara en person som provecerar andra människor och får pengar för de ! De är absurt. Och att kalla sig att man är bloggerska och ta det som ett jobb, lite fel ute. tjänna pengar för att leka något man inte är och sitta på röva hela dan och skriva provecerande skit saker. Men men vi har yttrandefrihet och tryckfrihet så det är väl bara att luta sig tillbaka och enjoy the show. Nu ska jag inte dra all över en kant utan visa bloggare eller bloggerskor är intressanta, kommer med intressanta ämnen och är så neutrala som möjligt kan och de e de som man ska ha pengar för om man nu ska tjäna på sin blogg.

Anyway så fick jag min present av Annica idag (tror den är från Jesper och Christopher) och så bjöd hon på mat på Mando där man åt deras legendariska plankor, syndigt gott !
Imorgon blir det att städa rummet wiie jätteroligt..... Sen blir det in till Royal och se Harry Potter och halvblodsprinsen med min knäppa familj får se om den blir bra. Kommer säkert någon recension på den en vacker dag. Jo vet att inte alla läser denna blogg har inte förväntat mig de heller för jag skriver denna för att uttrycka mig själv och skriva av mig och jag älskar och skriva så det är därför det blir lite långt ibland. Så ni vet det iallafall.

Och vet ni vad ? På onsdag blir jag 18 !! Vuxen betraktas man som då, härligt härligt

Ska lägga mig och läsa "Flickan från Moldavien" av Erik Eriksson som bara blir bättre och bättre för varje sida.

Smoccchiiis- Linnea


Countdown from 13*

Hejsan och god morgon för alla tonåringar i Malmö..
Sitter hos min moster i Trelleborg och har precis käkat frukost och druckit kaffe. Mums ! Igår åkte jag ner hit och vi slumrade i soffan till Miss Marple ( ja ja har blivit gammal) snart 18 ju. Gick  en muýsig runda med hundarna sen bums i säng ! Har äntligen läst ut Kinesen av Henning Mankell som var på ca 600 sidor... Hur orkar man ? Men om man är en bokfantast som jag så orkar man. Om man jag skulle beskriva mig själv skulle de bli något sånt här: En tjej som är lite för mogen i visa situationer och omogen i visa situationer, ja som en helt vanlig tonåring. Jag äår även intresserad av Andra världskriget och andra världhistoriska avsnitt på vår värld så jag kom på att jag är en nörd.

Nu ska jag gå och se Australia så kommer tillbaks när jag har tid.
Smochhiies-Linnea

Svensk sommar 16*

Japp nu har man varit hemma i ca 2 veckor och saknar Kroatien lite faktist men gud va härligt det är att va hemma i sitt älskade Sverige! Det endå jag hatar med sommaren är att man fjällar så fort man fått sig lite färg på kroppen, det hjälper inte att smörja in sig med exklusiva och dyra krämer enligt mig så det är bara att ta det som den kvinnan man är och ge sig ut i solen igen. Nu är det dags för en vecka ensam hemma, alla har börjat jobba nu och jag börjar nästa vecka. Hatar det faktist blir så rastlös när man är hemma ensam och det slutar alltid med att man ligger där framför tven och slöar. Alltid!
Men har lovat mig själv att jag ska hitta på något resten av veckan och inte en enda timme framför tven, Hoppas det funkar. Så om någon har lust att göra något så bara slå en signal and i be there : )

Hela förra veckan var jag på Bo01, Malmös stolthet och badade med olika folk b.la Elisabethaan på torsdagen, blev ett årets första bad i Sverige och det var så jävla skönt så det inte är sant, det blev även ett nattdop i loooove  them so. Sov även över hos min lilla spätta. På fredagen ringde, smsade Stoffe frågade om jag ville hänga med han och några av hans kompisar till Bo (Bo01) och det tacka man inte nej till ! Sjukt varmt i vattnet och det blir man väldigt glad av.

Ni får ha de så bra !
HBH-Linnea

RSS 2.0