in my ears: David Guetta ft Keri


B-town

Vad är meningen med att ha denna blogg när ingen läser den? Jo min extra syster gör det men har denna för att uttrycka mig. Har svårt för att hålla inne mina tankar och åsikter. Och på vilken bättre plats finns än här? Verkligen mjo de är en grej men varför inte gömma sig bakom ett nummer och en datorn, det är väl mycket  bättre? Men nej det lyckads man inte med fast man gärna vill tro det och vissa tror på det och det är det roliga med det hela.

Att folk hotar folk hej vilt och missbrukar och missförstå ord som "Hora", det kommer jag aldriog fatta mig på. Bakom en dator är du en helt anynom person och där kan man bygga upp en karaktär eller en idealbild över hur man vill egentligen vara. Ett annat fenomen är att om man legat med mycket killar då skryter man om det. Va fan har man ingen självrespekt numera? Att ha sex är heligt och det är defenitivt inget man skryter om, då är man en Attentionwhore. Tror föresten att alla är det en aning. Vi säger till exempel att du lagt upp en bild på facebook eller nattstad, klart du vill få kommentarer av det. Även om det inte står "Kolla så snygg jag är eller kolla så fet tee jag köpte idag" så är det något som är självklart.
Jag är en attentionwhore det är jag och är tillräckligt självsäker för att säga det. Visst har jag lagt upp lite för utmanande bilder på mig så ingenting sedan när någon kommenterat dom känt mig stolt och finast i världen dock om det är under lite fel omständigheter. Även om det är under helt andra omständigheter som man hoppats på så får man en boost eller ja "luft" som man säger.
Nä men allt jag vill säga är att vi ska vara försiktiga på nätet för man vet aldrig vem som gömmer sig där "ute" i cybervärlden. Om du känner någon obehag för någon person så anmäl för missbruk dirr.
Minns en kille som frågade på Nattstad ( Ett tips! Alla tjejer som vill få den extra boosten så bli medlem, ladda upp en bild så kommer killarna som flugor, OBS att lära känna varandra menar inte alltisd lära känna varandra :) )
så skrev han : Du får 500 om du tar det oralt, 1000 om du tar den viagnalt eller 1500 om du tar den analt. Vilket väljer du;)? jag trodde jag skulle få fri spel ooch anmälde killen. Han förklarade att det var en undersökning som han gör med sina kompisar, sen blev jag ju nyfiken om någon sagt JA och de hemska är att några hade gjort det. Även om killarna inte menade allvar så menade tjejerna det.

Farligt, farligft men spännande.

SYWWS
Linnea


Ons 19-05-10

Jag är sjuk! 

Halsen känns som den är som en sån rivmatta till katter, snuvig och glöm inte den höga febern, åhh nej. Så tackar och bugar min lillkusin för influensan som börjar ta sin form! Karma is a bitch!
Men det är bra att den kommer nu istället för om 16 dagar. Studen 2010 mina vänner!'


Sön 16.05.10

Godmorgon godmörgn så vi säger idag!
Fick inte mycket sömn inatt för någon viss liten The ring karaktär spökade i rummet (i min vilda fantasi) så gör som jag alltid gör då - Tänder i min skrivbordslampa, täcket en aning för högt över huvudet och har nallen i beredskap om hon kom nära.
Vaknade iallafall för drygt 2 timmar sen med en sådan halsont och snuvig så att jag inte riktigt vet vad som är höger och vänster. Sitter med mitt goda earl grey te och funderar på hur livet skulle sätt ut om jag var född kille. Ganska intresseant. Får skriva om det senare:)

Det är söndag och jag har varit hemma sedan balen var i onsdags. Har inte varit på festhumör eller socialt humör alls för den saken denna långhelgen. Kommer dock bättras my friends, the party don't start til i walk in.
 RIIIIGHT, WHOS WITH ME

Idag är det en sån vanlig tråkig söndag då man gör allla veckans läxor, plugg till prov och inlämningar och såklart slutar det alltid med en fabulöst bad i jucutzzin, fan att vi ska bygga om i badrummet.

Ha de fjeeeett!

What a night dot.. dot

Datorn flippa så här youuu gooo

Igår, den 12 maj så var det dags för våran Studentbal och den blev minsann lyckad. Min soulmate kom och sminkade både mig och Sarah hemma hos den bsta Forsberg som evoor kommer existera. Hur som haver så kan man inte fixa sig till en bal utan skumpa, hallå om man bor i Bunkeflo så måste man hahhahahha. Vid halv 7 körde mor min in oss först till Mas för att Carina skulle få se sin förtjusande dotter. Efter det blev det till Hipp och balen... Vi fick god mat men guud vilken tid det tog. För att göra en lång historia kort så var det verkligen en kalaskul kväll! Vid småtimmarna sparkades klackarna av och gjorde dansgolvet osäkert. Dj Farre langade grym musik som vanligt. Josse, Sarah och jag var dom sista av  vårat "gäng" som stack.


Drömmer jag fortfarande?

Livet är fucked up, man snackar om att allt händer för en mening men det här? Det är bara grymt.
Vakna nätter av oro för att få det dära smset, så mycket tårar
Varför är världen grym och ska ta bort två vackra och alskvärda personer och dessutom inte det utan på samma veckan.




9 Maj 2010 .... Livet är orättvist


titt ut..

Jag har inte mycket tid innan jag ska sticka igen, men den lilla tiden jag har tänkte jag ta till att skriva ett litet meddelande till er och min kära sista.  

           "JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET FOPPAN! Längtar tills på måndag så jag kan få
              träffa dig i skolan igen. Tänk att snart är dom fina skoldagarna över..
               då ses vi inte så ofta längre. 
              Och den tanken gillar jag inte, jag gillar den inte alls :(
  i love you chica!"



/ Kliintan ♥


Rockin' them kicks


Addidas 700 kr.


Din Sko 100 kr.



Valborg var toppen med Sarah, Bamse jesper och en hel andra folk. Good luck chuck är på min hina nu så sees

RSS 2.0