Januari, 31

Eftersom att jag är sjuk så händer det inte så mycket i mitt liv nu.

Januari har varit en toppen månad. Har skapat nya vändskapsband som kanske varar länge och kanske kan utvecklas till större grejor..
Mycket skit har också hänt men som man säger " Motgångar gör en bara starkare". Okej måste erkänna att Natascha ( mammas nickname) kom på det eller sa det,till mig En väldigt smart kvinna som jag älskar en väldigt massa.  
Färgade ju mitt hår i torsdags och har inte vänjt mig än. Blir förvånad varje gång jag går förbi en spegel som är ganska ofta när man är hos oss. Det fixar sig tillslut.

Idag så skulle jag till stan men mådde inte så värst bra så stannade hemmma och städade lite, så nu ser man mitt golv men ser nu att speglen behöver en omgång så får väl göra det imorgon.

Om en halvtimme då klockan 00.00 blir min pappa arbetslös men inte så länge utan i kanske 1 minut. Då är han anställd på sitt gamla jobb, Berättat historian för rätt många för jag är redigt stolt över han. Han blev headhuntad! Kan ni tänka er ? Folk över 50 brukar inte bli det men han lyckades. I mina ögon är han en superhjälte som klarar allt, trots att vi bråkar ibland så älskar jag han över allt annat, meen nej Linnea ta dig i kragen och få inte tårar i ögonen,

För att fira detta så bjöd pappa på en fin middag med champange och 3 rättersmeny. Är helt mätt nu det var super gott !
Efter det så såg man The green mile som är en av de bästa filmer som har gjorts. Om ni inte har sett den så spring ner och hyr den, själv har man sett den 3 gånger och börjat gråta varje gång. Man vill bara krama om John Coffey och trösta han. En av Stephen Kings mästerverk.

Nu ska man gå och lägga sig med nya lakan i sängen och krypa ner och börja läsa " Flickan under gatan".
 
P.s Zaied, jag vet att du läser detta. Måste träffa dig snart. Saknar dig vännen

Bring em out.

Ny frisyr !  Woow känner inte igen mig. Bildbevis finns det dock inte men det kommer väl någongång snart.. Är också superduper förkyld och halsen tar död på en,
En het kopp earl grey med honung har blivit en slags hobby för en nu.
Så min fredag kväll spenderas i sängen ! ( tolka det som ni vill).
Skrattade ass mycket för en sak igår. Jag frågade en kille, namn behövs inte om han kunde skicka lite låtar och fick svaret, "Jasså så nu skriver du" och efter det en spydig helt onödog kommentrar " Du skriver bara om du vill ha ...! ( Mamma och lite äldre människor smygtittar på bloggen men ni fattar nog). Sen började vi bråka och han sa att jag var öppen. Och de tar jag som att han säger ett elakt skällsord till mig. Allting gott slutet gott. 
 
Dagens sweetheart är ingen annan än André som är toppad och har lite för mycket självförtroende nu. Ha Ha men sånt är bara kul.
Finns faktist en till sweetiie och det är Sarah för att de är en sån jordnära tjej som kan få en att ttappa andan.. Bokstavligtalat. Höjklint <3

Dagens inte-så-mycket-sweetheart är min helvetes förkyldning som inte vill gå bort.


                

Sarah och jag på labb (Y)        Mor och dotter.                     

Baby steps'

Joggade idag med milou till sibbarp. Skönt!

Dagens Sweetheart: Helena aka Smoocch som äntlige fattade att hon är värd mer och inte ska tillbaks till han.
Dagens inte-så-mycket-sweetheart: Han som inte är värd att nämnas vid namn.. Stupid loser


Detta hände igår, glömde att publicera det för någon i min familj stängde av internetet men men här är det

Fick äntligen min fastlagsbulle! Och de var syndigt gott.

Vill ni höra något chockerande, något som får er ramla av stolen ?
Here it comes.. Can you handle it ?
Linnea joggade idag till blomsteraffären :O:O. Syrran puschade mig och de var inte lätt men det gick iallafall.
Vad tyckte du, Cecilia? Var jag besvärlig eller var det en barnlek?
Får dampilidamp på mitt intranät som inte vill funka som jag vill.. Jag väntar på att Boo' ska logga in och ge mig låtarna så ska man ladda över dem på min älskade mobil som har återhämtat sig från rehab. Det gick fasen snabbt ! Demn var bara inne i drygt en veckan. Blev överglad när dem ringde. Dem trodde säkert " Va fan har hon problem", så glad jag blev :$.
Skrev precis klart svenskan som egentligen skulle vara inne i fredags ( oppssii) men var sjuk faktist och hade inte

..

Snart ett år sedan du lämnade oss. Hoppas du har det bättre nu.
Saknar dig Niklas Stenman <3


Helt enkelt Patetiskt

2 inlägg på en dag, du Linnea du har inte gått och blivit värsta bloggerskan? Ja jag erkänner brukar prata om mig som tredje person.
Fick ett väldigt stort skrattanfall innan.

Ska berätta: Alla vet nog ( de flesta) att de finns ett community som heter Nattstad, kan också erkänna att jag är med där för att kolla kompisar och kolla på killar då och då. Där finns det så kallade grupper som man kan gå med i. Det finns bla om musik, uteliv eller länder men också ett par rätt menningslösa koncept som tex. "Vi som INTE är oskuld" och "Tjejer ska svanka" ockej jag hade förstått om det var killar som hade startat gruppen men nu är det tjejer. Mitt 3 erkännande är att jag också har startat grupper men inte sånna här patetiska grupper. Likssom come on, bättre så kan ni!

Och kan garentera om att om ni vill göra en booster på ert självförtroende så bli medlem-> www.Nattstad.se

----
Har precis haft en flashback om alla trevliga och obhagliga minnen och därför ser jag ut som en panda nu! Men inget fel på det Tack sccmuunk för att du finns i mitt liv <3

Hey, you, Ye you

Skola 8.15-12.20 Urbra..

Stter här i mitt ensamma kök , nej halva familjen är faktist här men snart så ! Då är man ensam i köket iallafall och då får man äntligen plugga ifred..
Idag på bussen hem så hörde jag en litet barn säga mor till sin mamma så det blir dagens ämne. Måste först och främst säga att jag kallar min mamma för mamma eller frulein Natascha när jag är lite extra busig och har  alltid gjort de. Mor/ far låter så strängt och opersonligt i mina öron, låter så gammalt. Hörde med mamma och pappa vad dem kallade sina föräldrar för inte så längesen. Mamma sa mamma och pappa, Pappa ville vara cool så han sa morsan och farsen. Sån typisk stockholmsgrabb... Känner ingen som kallar sina föräldrar för mor och far så om någon kallar dem det så skriv gärna. Vill veta om ni tycker det är opersonligt och säga något annat en det ni var uppfostrade till.

Har bestämt mig för att införa en ny sak på bloggen, och det går ut på att man ska skriva vem som har varit dagen sweetheart och dagens inte så mycket sweatheart så here it goes,

Dagens Sweetheart: Anneli Edman, otroligt söt och trevlig tjej. Tyckte synd om dig idag på svenskan.. Jävla häxa!

Danens inte så mycket sweetheart: Marija vår svensklärare.. Som skällde ut en person för ingeting. Så behandlar man fan inte sina elever hörredudu. Skäms !

Sitter med en kaffe i mys brallor och ska börja med mitt.

Du VET att du älskar mig// Linnea

18 Januari 09'

Tror jag kommer kasta mobilen i golvet snart...
Det kallas ångest

Woossh

Today is a happy day.

Tar  först vad som hänt de senaste dagarna. Får se nu vilken veckodag var den 12 ? Shhi kommer knappt ihåg, vad har hänt med mitt braiga minne. Nej men det var ju måndags!
Redovisade om preventivmedel och det gick jättebra, fick bra resultat av Christer fick jag höra. Heleneholms öppet hus var också i veckan och där var man med lilla josefine <3 och vi fick frågan " Är ni somalier". Där ser man...
Syster ska nämligen gå på hh hon med fast på internationella relationer ( Hipp) litte avis är man men men trivs så bra med min linje. På öppet hus befanns sig också mammas kompis Äsa med hennes son Henke. Om du läser detta så tycker jag verkligen att du ska välja heleneholm för det är sån bra skola och folket är bara suvuränt, det var som jag sa till dig man kan komma i pjamas och ingen skulle bry sig. Jag eftersom att jag går där som är så trevlig host host så är det ju perfa!Fredagen spenderades hos caraline Olsson med den andra Caroline och Smooocch. Det var pokernight! Kan garanterat säga att jag har det bästa pokerfacet nånsin. Skrattade så man fick ont i magen och tårar i ögonen. Gött flickor !
Idag blev det Dk med Annica : ) och kan lungt säga att det är ta mig fan kallt ute ! ++ Att läpparna inte blir så najsiga. Och nu sitter jag här, och har inget planerat till kvällen. För någon (..) blev tvingad av sina förälderar till Helsingborg !! Men det är lugna puckar för då blir det städning och massa tvtittande och det gillas!

PussPuss

12 Januari 09'

Skola 10.00-14.00. Sjukt bra !

Denna dagen har varit den mest tråkigaste, segaste och stessigaste dag på länge.
Kom till skolan för att ha matte MEN dem har tydligen inte matte denna terminen. Såklart har vi en uukass lärare som har glömt nämna det för mig, Så satt där i skolan i 2 timmar och plugga samhäll, seegt.
Kom på att min svenska/engelsk lärare hatar mig för hon ignorerar mina svar..Och ja de är dem rätta! På lunchen blev jag lack och stack ifrån bordet. Hade sen håla i 2 timmar för att sedan ha en helt onödig lektion i 40 minuter eller något. Slutade då kl 2.

Tog bussen till ungdomsmottagningen ( fråga inte varför) och sedan till Limhamn, expert för att lämna min kära vän sonny på rehab. Mannen i butiken ville leka lustig, som han totalt misslyckades med. Därefter var det Derdeli och hämta mitt halskedja som jag glömde igår.

Imorgon ska vi redovisa eller ja jag ska redovisa om preventivmedel och har övat hela kvällen. Är feddenervös, känner mig äcklig, känner mig tjock måste var nervisoteten eller vi skyller på det iaf.
Är lack på mobilen som  jag har lånat av Annica, tack <3
Föör att jag har tydligen ingen laddare ! men ska få den imorgon av henne : )
Jag ska även få min julklapp :O bättre sent än aldrig, right?

Ska sova n  så jag vaknar upp med ett stort leende och men INGA påsar eller mascara klumpar under ögonen.
PussPuss

Värsta fräscht asså!

Kom precis hem från ansiktbehandlingen. Gud vad skönt det var! Gick hos min vanliga hudtearapet Lisa på Derdeli i Limhamn. Ett underbart liten salong med massa mysfaktor. Fick en Diamantbehandling av min mamma tror jag det hette. Som består av:
- Rengöring
- Booster och sedan peeling på det
- Aha- spray som återställer huden. 
- Porrengöring. Ajaj ! 
- Plockning av bryn
- Massage ansikte + hals. 
- "Guldmask" som man lägger på som ett papperskynke och sedan masserar in de i huden.
- Och handmassage samtidigt ! 
Kan verkligen rekomendera detta till dem som gillar att bli uppassade och har lite tonårshud. 
Finns i Limhamn och någon annanstans i Malmö. 
Om ni ville ha mer information så bara skriv en liten kommentar så svarar jag. : ) 
Det finns mer behandlingar så som: Massage, vaxning, ansiktsbehandlingar och nagelpåbygning. De har även sminkmärket  I.d : )

Hahaha snacka om reklam. Nej nu ska jag skriva klart min redovisning.

PussPuss
 


You leave me breathless, the way you look at me

Söndag, började med att jag och mammi min vaknade vid halv 11 och åt frukost hos mormor efter var de stjärnorna på slottet och maat : ) Efter blev det äpplekaka med kokos som Cecilia och mormor hade gjort, blev lyckat! Sitter och försöker skriva ner vad jag ska säga på onsdag på hälsopedagogik. Ska prata om preventivmedel och som tur är det bara töser som ska lyssna.
Ska väl fortsätta..

PussPuss

090109, lite nya bevvan känsla på det hela

-Skola 9.05- 14.15. Allmänt segt
Hey, Är jag den enda som inte såg lets dance eller ja MÖÖG som jag personligen vill kalla det, tror min fader och de flesta killarna/ männen håller med mig om den saken. Man var ju bara tvungen att se hur lilla överskattade blondinbella klara sig. Flickan kan inte dansa! Har ingen rytm känsla alls hennes partner dansade väldigt bra medans hon dansade som okej,  nu höll jag på att skriva som en svensk tjej men tar tillbaka det så det är ingen ide att starta upplopp för det ! Nej men slutsatsen: Hon dansar icke bra iaf.
Kan heller inte fatta hur man kan tjäna pengar genom att sitta på sin gump och bara skriva ner vad man känner och vad man hade på sig idag, vad för mat man åt.  Och hur kan man kalla sig bloggerska/bloggare som ens yrke? Ett yrke menas med att man ska jobba hårt, förtjäna sina pengar men men dagens samhälle, vad ska man säga.....

Imorgon, lördag blir det storstädning för familjen och vi lottar sysslorna, hoppas att jag inte får toaletten, hoppas att jag inte får toaletten. Efter det så blir det inlämning av min kära mobil som har knasat sig rätt så länge nu och i can´t take it anymore! Kvällen spenderas hos min kusin, Emilia där vi ska dansa ut granen. Fråga inte.


PussPuss


-Move,Shake,Drop

- Skola 8.15-12.20 : )
Ja nu var jullovet slut och nu ska man ge sig iväg till plugget varje dag. Ett av mina nyårslöften är att skärpa mig med skolan och det börjar ju bra. Samhälle på morgonen med en sprillans ny lärar. Britt- marie hette hon, har jag för mig iallfall. vad tyckte ni om henne töser och pågar?
Hon var helt okej faktist med David var endå bäst. Efter det var svenskan, engelskan och utveckligen inställd så vi hade bara naturkunskap...Snacka om att man var sugen på att sticka hem.

Efter skolan åkte jag till esp och köpte mig en stor Vaniljlatte, bästa Zaied smsa om vi skulle träffas kort för han skulle till gymmet så gick till hans gym och han följde mig till bussen och väntade med mig. Inte träffat han sen innan julafton så han var riktigt saknad : /.. Hahaha och den idioten gick in i en cykel när han sa hejdå till mig. En av mina riktigt riktigt bästa vänner <3.

Blir plugg ikväll kvittar om jag vill eller inte utan jag SKA utan några ursäkter..



PussPuss


Tell me will this thing never go away?

3 dagar sen jag skerv sist, Jisses Amalia. Får se.. Nej har inte gjort något speciellt, var på Ikea och köpte en ny spegel, lådor och nytt påslakan i lördags.
Söndags- Lekte jag död framför soffan, kollade på ett program efter det andra.
Måndag. Idag vaknade jag 9 (!) av min förvåning kom jag upp och gick ut med milou och fixade mig och stack till malmö för att ta bussen till Trellehulla meen man var ju tvungen att köpa en skvallerblaska på pressbyrå så man missa fanskapsbussen och fick vänta i en hel halvtimme och juste ! Tappade min ena vante inne på esp ( espresso house) och stog då i de minusgradiga vädret med en vaniljlatte i handen,  typisk Linnea stil. Bussen kom till sist och jag gick och satte mig längst bak vid Mobilia kliver det på en dam i sina bästa år på med en liten ubersöt dvärgpudel och så vänlig som jag är erbjuder jag platsen som är bredvid mig. Vi börjar prata om allt möjligt.. Verkligen chockerad över hur mitt beteende var, hon var jätte trevlig och var som en mycket äldre version av mig hahahahaha.
Kom till Annika vid 3 och åkte till city gross och handlade, kom hem och lagade mat. På menyn stog det fullkornlasagne med mozzarela på. Gottit !

Det blev cheescake till efterrätt och sen till nattemat blev det sillamacka ! Precis my cup of tea.
Dagens mening kom från mosters man Lasse:
" Mitt nyårslöfte är att inte dricka sprit mellan 07.00 - 09.00" haha Klockren ! Får nu se om han håller det

Aja imorgon blir det fik med Elisabeth nere i hålan, trevligt värre !
Puss

2009, Mitt år ?

Yesbox, känns starkt att detta året kommer bli mitt år. Nu finns det på papper, eller ja länk eller va de ska kallas så det måste stämma!

Dagens ilandsproblem: Albert ringde och sa att han skulle ha fest ( Albert- én kille jag träffade i sommras på kära bo " Bo01" ). Jag är såklart pepp på det men jag är sån att jag måste gå med en tjtjkompis, säkrast så. Jag frågade alla mina vänner men ingen hade lust eller så var dem redan ute. Albert , kunde du inte ringa lite tidigare ?
Aja sån kan det faktist gå!
Imorgon ska jag till stan och till Ikea med bästa Annica. Ska skriva ner allt vad jag ska köpa så jag icke glömmer de..

Tillbaka till varför detta kommer bli MITT år: Mina argument:
- Jag ska fylla 18 ! Ihh <3
- Jag ska till Kroatien
- Jobba och make some cash
- Jag ska till Afrika med släkten !
Och om man får be om en sak till, hitta kärleken ofcourse

Mina nyårslöften blev:
- Börja ta linserna på allvar
- Börja ta Gi på allvar och lägga av att småäta hela tiden ( tuffone )
- Och en gammal goding såklart: Börja träna

Jag kommer klara det ! ( i hope)

Caio

Lackar sönder..

Min nyår blev inte som jag har föreställt mig. Det blev först mycket god mat som Annica lagade och sen till efterätt blev det banan med choklad i ugn och glass, Sjukt gott var det!
Sen var de tänkt att vi skulle sticka till en av de festerna vi hade tänkt oss, men någon ville stanna hemma ist och tråka ! Dock besviken men man överlevde.
Sen spenderades natten med att se " A walk to remember" med Annica.

Tack för att du finns <3

RSS 2.0