Skickligheter?

Eftersom att jag inte får någon kommentar what so ever (Systrar räknas inte) så vill jag att ni berättar för mig vad ni är skilliga på eller era "skills" eller "talanger".

För lets face it, vi alla har saker som vi kan riktigt bra och nu menar jag inte talanger såsom att sjunga opera eller att vara riktig awsome på fåglar utan mer att tyalang på att vara lyssnare jag vet det låter urlame men det är en väldig bra skicklighet men kan den kallas för en talang? Knappast.
Jag vill veta mina kompisars udda skickligheter den som är mest knäppast vinner...... ja äran.

Min skickligheter är väldigt udda. Skrämmer pappa ibland med dem...Här är några:
Jag är grym på att prick exakt sträcket som visar 6 koppar kaffe med vattenmåttet.
Är nog en av dem enda i min krets som kan sluka en sillamacka (helst nubbesill) inom 3 sec.
Knäpper med fingrarna utan ljud.

Tror ni att ni kan överträffa mig? Varsegod, try

Top vecka 43

Do you know what time is it? Fick just nu en flashback från.. kommer ni ihåg de programmet där "Flavor flav"  med den stora patrtska klockan runt halsen okrj nu svamlar jag...

De hära låtarna har jag kruppit under täcket och bara njutit av.

Nr 1: Find your love - Drake  



Drake gillar jag inte när han rappar men när han skunger så är de grovt bra! Sjunit säger man så sjungit? aja på denna låten när jag bytat blöjor på barnen och får en oförståndlig blick av barnen under tiden. Grymt !

Nr 2. Stuk - The Partysquad



Tror detta är hålländska stavning finns ej. Men de säger Vodka några antal gånger så tror att Ryssland har något med det att göra? Eller Polen? Skön mysig får aldrig huvudvärk av den. Awsome!

Nr 2: Liqour store blues - Bruno Mars ft Damien Marley.



- One shot for my pain, one jack for my sorrow. Älskar den lilla textraden. Denna gör en glad nu denna veckan efter alla morgnar med miloupromenader.

Nr 4: Pop Champange - Jim jones, Ron Browz & Juelz Santana.



Stop thatm stop that, Ni fattar när ni hör den. En gammal klassiker älskar oldies som ni vet. Denna dansar man till och försöker efterlikna rörelserna i videon. Även om de har en skev kvinnosyn, ne driver nu faktist vad vet vi? De dära tuffa bad boys-looking rapparna är kanske som Mr.Bean. Hrmmm Hallllo!

Ska dränka mitg ner i fler låtar och hitta nya fräscha wicked låtar! Stay tune

Hey,hey,hey

XX3!
Fredag idag och vad gör jag hemma? Jo de ska jag berätta. Skulle egentligen på Holloween fest på industrigatan, ni förstår de ironiska i det hela? Desireé frågade i förra veckan om jag ville med på holloween fest och såklart bangar man inte. Genomled buttrix för att hitta en fånig poliskostym ovh dess skulle vara tjuven min "partner in crime" eller ja typ sort off. Japp. så smsade dess mig inatt och sa att den lilla tjejen dragit in inbjudan! Jaha tänkte jag den lilla piksciiin (Ersättes med ett lite otrevligare ord) men sedan tänkte jag "amen vänta lite festen är imorgon altså fredag, driver denna bruden eller? Kunde denna bruden inte tänka lite och säga till de lite tidigare? Genomled jag en svettig, fullproppad Buttrix för detta? Nej usch såna vill vi inte ha me och göra.

Kan även stolt (Läs: Neeeej) meddela att jag färgat (Läs ytterligare: Råkat) håret svart fast de stog stort och tydligt Ljus Askbrun på förpackningen. Ytterligt trevligt. Perfekt tidpunkt också men tanken psykopa6ten (erna) som springer runt med en piccadolla i "krimminella" Malmö. Ähh driver.  Finns de något annat trevligt att skriva ner?

Nästa fredag blir jagt, mutti bjudna på Ladies night med middag. Jätte mysigt. Ha en sjukt treevlig kväll natt!
Kan förövrigt peta in att jag är så trött på att gå till hipp och trängas och få armbågar i magen. Ne tack Happy,Barca och Harem.

HELENA, HA EN TREVLIG FÖDELSEDAG FAST ENDÅ INTE FÖDSLEDAG FIRANDE! AKTA SÅ DU INTE FÅR MUNHERPEEES! HAHAHA LOVE

19/10/10 - Hej.

Som sagt: Hej !

Vet inte vad detta inlägget ska leda till, kanske leder mot sitt slut redan efter denna betydliga onödig mening, who knows?

Har föresten jobbat idag från 8 till 4 altså 8 timmar. Jag är trötter och får ångest över att öppna min mattebok och dyka in i världen med plangeometri, Area, Omkrets, Kossor som flyger och 90 grader vinklar. Ni förstår problemet tror jag. Ska laga lite ravoli och smuggla in lite vitlök i den. Behöver fixa min naglar och duscha men jag krigar mig fram!
Lyssnar på Hoffmaestro för att peppa mig en aning och drogar mig med koffien.. Kommer sluta illa mina vännr men ha de gött!


Äntligen kväll!

Matteprovet ska vi inte börja att ens tänka på att nämna!

Jobb var mycket lugnare än igår. Tackar man för det! Efter en timme som spenderades av mateprovet så gick jag och sjöng på "Always look on the bright side off life" kan inte säga att de hjälpte dock.. Men hey jag är så bra i andra ämnen så Fuck it eller för att censurera de hela så Forget it.
Har aldrig riktigt fattat varför de gör så? Tror de att vi ska härma vad kändisarna säger? Fuck, inget bra resonomag. Vi har endå redan hört den "äkta" refrängen eller låten på antingen youtube eller radio (syftar på dingata för de är inte såna pussis som de andra kanalerna) Liksom lite svårt att gå och nynna på "Im the (tystnad) best" eller "I guess the change in my pocket Wasn't enough i'm like, forget upu and forget her too" Nej min musik ska vara som mina killar ocensuerade och badass.

Det mysigaste jag vet är när man kommer hem en mörk dag nu syftar jag på månaden December och det påminner mig att tiden rinner som smör i solen Åter till mysthiniing, de mysigaste är att ta på sig sina lösa shorts med en tröja tända ljus i rummet och lägga sig i sängen med datorn framför sig för att sedan läsa ett kapitel i den bästa boken evooor ( nej driver för tillfället) och somna gott och om, man hr tur så kommer man på att släcka ljusen och inte blåsa så häftigt så att sterinet kommer på väggen... Ser ut som sperma, mycket trevligt. (Y)

Ha de gosshigt

En snabbis

Vi tar väl en snabbis-update sådär 10 minuter innan jag ska till bussen. Duktigt Linnea!
Har smällt i mig mitt morgon kaffe med sisådär lite för mycket mjölk. Ska ha matteprov ikv och känner mig självsäker så vad säger vi? VAD GÖR VI, NU KÖR VI!!!!

Bjuder på en bild som är tagen rightt noow


Rutiner?

All vi har rutiner av något slag. Det kan vara morgonrutiner, sexrutiner eller sovrutiner. Min rutin när jag kommer hem är att - Äta, chilla ett slag i soffan, duscha och sedan kommer mysfaktorn på riktigt.. Tänder ljus i hela rummet (litet rum) och sätter min framför skrivbordet försöker räkna litematte med en kopp te med lite förmycket hunong i för att sedan ge upp och sätta upp fötterna på min vita fötölj/säng och kolla runt på datorn. Allt avslutas med att alla ljus antagligen är brunnit slut eller det är smälter in i varandra oc h jag ligger i sängen med min otroliga braiga bok i handen. Tyskungen av Camilla Läckberg, intressant? ne tänkte de också.  Nej får ta på mig och fortsätta med detta inlägg efter


Ja ni kan alla tänka hur det gicck efter. Datumet för det över sträcket är från torsdags och det under sträcket är från exakt..... nu altså söndag. Snacka om att man är kass! Hur har helgen varit undrar ni? (ne men vi fantiserar) Jo tack den har varit grym. Fredags - inga planer - goshigt som in i!
Lördag - Middag¨på Metro som var supergott, såg Spamalot, jag trodde jag skulle kissa på mig så roligt var de. Kvällen avslutades m,en en torr rockfest. Söndag som är idag vet vi att det är en slappedag.

Ska nu lägga mig och läsa och skriva upp saker!





Ha de gott!


The World is on my shoulders,should i dust my shoulders off?



Lil Wayne ft Nicki Minaj - What's wrong with them.

Vad kan bli bättre seriöst??? 2 av de bästa i världen sjunger (rappar) en awsome duett tillsammans. Lil wayne har släppt ett nytt album från fängeset där han just nu avtjänar ett 1årigt straff för något med vapeninehav. Albumet heter "I am not a human being" på¨skivan gästar Jay Sean, Drake, Tyga, Nicki Minaj & Lil Twist. En Awsome skiva rätttare sagt! Ladda ner den dirr eller köp den i affär som lilla ängeln jag är (De går vi på)



Supercalifragilisticexpialidocious!

Läs detta inlägg som ett söndagsinlägg. En person av de manliga könet stängde av internet utan att säga till men inte nämna namn!

Ska avslöja eller ja tråka ut med min.. INTERNET BRÖT IHOP!

Så nu är det Tisdag, gud vad jag äär duktig att undvika mitt cyberfooolk som känner mig men whteva....
Så vad har hänt idag? Let see.. Min syster är en riktig ängel som nu smittat överhuvud-kvinnan i huset, nu säger ni säkert ommmygood är du sjuk men lugna er. Nu gäller det mamma. Kunde sagt allt på en mening men nu är det inte min stil, allt ska innehålla mssa nonsen snak först hahah. Men till saken, mamma är sjuk de har vi klarat av så fick lite kvalitetstid med henne imorse innan jobb så vi spenderade den på bästa sätt vi kunde tänka på : Tv. Masterchef Australien var på och Efter tio hur kan man missa de?. Åkte till jobb och sedan sluta kl 4 och ta första främsta buss hem . HOLD IT varför säger man så egentligen? första främsta? Den frågan får jag forska i tycks det... Återkommer om det svaret! Tanken var väl att jag skulle räkna lite matematik men det gick åt skogen kan man lindrigt säga. Får hugga in efter duschen känns det. Imorgon kl 7.30 på natten så kommer klinker-läggare-s-män thinggi hit för att lägga what? klinker kanske... Så planerar att gå ner i mina sovkläder (inte barnvänligt) och bara köra en Opps-är-ni-här kanske är mamma med på den awesonesss idén. Vad tror ni? Ne bara driver med er. Ska ner och duscha idag så man kan klä på sig i rummet. Man får vara anständig ibland, gooodigoodi.

Hur många är det som sett Kungarna av Tylösand? Aaaa kan höra svaren nu. Jag har sett de tyvärr ne men älskar de verkligen, hur uppblåsta de är och att ha sex i tv och bli ehm hur ska jag säga detta utan att de blir för snuskigt? Blowjobbad och samtidigt göra peacetecknet är fan fräckt. Rang och Jockeboi är fan helt sköna, läs deras bloggar
www.nattstad.se/Rang
www.Jockeboi.se
Ass sköna!
Jockeboi ollar och prövar olika saker att runka med. Typ i ett solarium, med såpa och ja den dumass-tihingii prövar tillomed Veet.... Allt detta fångas såklart på film :)

Ahhhe nu får jag väl pausa och gå och duscha (tror rumpan domnat av)
Kommer musik sen!

 - Bjuder på¨en helt full seriös bild.



1 Okt..

okej 2 är det iförsig men 1 lät coolare. Spenderade kvällen hos Stoffe och såg en fantastisk film al a Linneaa (Soooo Linnie style) den heter: Kick - Ass. Jahhhap.... Nu ska vi inte döma boken som är i detta fallet titeln efter sitt utseende och de måste nästan vara att de är en kille klädd i en grön latex-star trek -thingiii dräkt och ser allmänt gay ut i den. De är en riktigt badassfilm med mycke action. Han skådespelaren från Supersugen som fixar ett fake id? han är med :) super gulligt. Ett stort extra är att en Lincoln och Chrysler både visas i filmen, man bara dreglar??? Sådan ska Stoffe skaffa om ett år (nej).

Jag är så hima trött på människor med dubbelmoral. Som är väldigt bra på att peka ut fel hos andra bara för att sedan göra och vara exakt det dom tyckte innan var fel. Trött på naiva och bortskämda "vuxna" som älskar att prata bakom ryggen på sina såkallade "vänner" för att sedan förneka det. Neeeej såna människpr går fett bort!
Hela attityden med kolla-mig-för-de-är-så-synd-om-mig funkar inte, Ett tips,. om ni känner en person som är en såna Attention Wh**e eller du kanske är en själv? Ta en god titt i spegeln och ta problemet facetoface istället för att gå genom någon annan. Det är bara fegt.  SOOO LOOOW! Och faktigt LÄGRE än Glocanet.
Dåligt skämt jag vet men hey de e efter 12...

Tycker synd om de naiva,bortskämda och egotrippade personerna men övertyga mig att inte göra de.

Konmmer ni ihåg en kille som heter Alfalfa? Han med en konstig frisyr, sådära slickad fridyr med ett knippe hår som står upp från huvudet? Försöker övertala mina föräldrar att de finns en film som  heter Busungarna. Hittar inte den i affären eller på hemmakväll? Vet någon så vill jag gärna låna den. Älskaaar nämliogen att ha rätt!

Sov gott / PIIIIC

P.s tack för alla trevliga och (snygga) byggnadsarbetre som jobbar vid mitt jobb dom muntrar upp en med ditt sliskiga sätt hahahhaha fast på ett bra sätt! Ja våddå Jag är en Attention whore av något slag

RSS 2.0