Slut på alla möjliga vis..

Skola från 8.15-15.30
Tack Magnus. En kvart var det allt ?

Idag/ikväll kommer klagande bitchen med attitygsproblem så det ryker från örorna på henne fram! Jag är så trött på allt, och vill seriöst bara lägga mig ner och sova bort dagarna, orkar inte med skolan, överstressad, huvudvärk varenda morgon  pga stressen! Belastningskador you name it, i got it!

Har iallafall gjort 2 av 4 (?) läxor, förberedningar för prov, och det känns bra faktist. Om man bortser från stressen så har jag nog aldrig i hela mitt 11 åriga skolgång pluggat så hårt och flitigt som jag gjort den senaste tiden.. Och det ska man va stolt över, eller va tycker ni?

Mamma är en verklig ängel här i livet.. När jag kom hem idag, rusade in för att kissa (TeeHee) fick jag sån på att någon hade tapat upp ett bad och där fanns levande ljus, en coca-cola och dagens kvällan, hon förstår att jag ,år lite knas nu...
Ska iallfall till Optikern på lördag och ha linskontroll ++ Pröva nya glasögon ! Mina är typ 5 år gamla och jag ser suddigt i dem, +  det är otroligt jobbigt med att sätta in höger lins och när man försover sig och ska sticka snabbt har man inget som skyddar ögat och lilla mig från att få dunder huvudvärk så glasögon är nog det bästa alternativet!
Har fått övrigt förbjudelse från att plugga imorgon, måste ta en vilodag säger fadern i hemmet.. Får lyssna på hans råd, pappa är en mycket vis karl, bra att ha (ibland)

Nu ska jag läsa mina papper sedan gå och sova!

Peac/ L


Fokusera på ditt eget liv

Skola 12.10 -15.30.

Kan lova att sovmorgonen var väl behövd.. vaknar dock varje dag/morgon som att det är tusen nålar som sticker i huvudet. Min kära mamma säger att jag ska ligga på spikmatta och jag säger över min döda kropp så det går inte så bra. Är inte så kompremis villig idag nej. Så vill någon va så snäll och massera min nacke ?

Jag skulle skriva något nu... Juste ! Igår när jag kom hem så hade systra miin fått ett packet som såg intressant ut... Och de visade sig att de va en bok som hete "FRED! 100 frågor om våld och krig" Denna bok intensiv läste jag på en 10 minuter och jag föll pladakt för den ! Chockerande bilder, texter om allt här i världen som händer.
Tycker man ska dela ut den i alla skolor, och det ska jag arbeta mot !
Någon som vill ge en hjälpande hand ?

Ska plugga kommunikation nu, önska mig lycka till 

Peace/ L


Ikväll är vi kungar

Söndagen är den veckodag som är segast men endå skönast.

Söndagar - En hat/kärlek

På förmiddagen pluggar man och lite in på eftermidddagen, sen lägger man sig i ett varmt bad med bubblor och läser tidningen eller en bra bok, man gör som man själv behagar. Efter det så tar man sin kvällsmacka med sitt goda te och ser vad teven har att erbjuda.

Låter skönt i mina öron iallafall, how about you?

Peace/ L

Levande ljus

Vad gör jag uppe ?
Dock är det inte så sent med endå är det för mig.

Grattis till alla som avslutar Fastan idag : ) Ni är duktiga.
Och ska passa på att vara den första som  grattar alla Elisor och Lisor på namnsdagen...

Nu har jag varit trevlig för idag så lets cut to the chance.

Var pepp på utgång i fredags men det blev inte så utan jag fick som jag kallar de " Lite mellan migrän" fast jag inte lider a migrän hur nu det går ihop... Så missade studiebesöket på Bris : /
Idag har det varit betydligare bättre, haft storstädning idag på förmiddagen sen stack halva svenska ligan ( Nytt smeknamn för min släkt, ingen tar det, jag tjingade det först! ) till Mobilia och handlade kläder till Annika mest. Systra min och jag fick ett par jeans tights, eftersom mina farsvann på bussen för en dryg månad sen Oppssiii.
De på hittegods i Malmö dem hör inte av sig ! Jag har varit där och pratat face to face och jag har mailat, tro fan inte jag fått något svar! Bojkotta hittegods.
Kom hem vid 5, pappa bjöd på en otrolig god trerätters middag och vi fick skumpa till förätten.


Idag lever vi som kungar <3

Nu när det börjar bli mörkt på kvällarna igen, är det dags att gräva i sin låda med höstsaker, ta upp sina värmeljus och bara låta dem skina och ge värme.

Nu ska jag skriva lite på ett projekt jag arbetar med..





Peace/L


Chris B is back i n the game !

Chris Brown har ni på senaste varit i blåsvädret med det dära hela "Chris-Rihanna kalaset" Och ja visst är han ett svin, man tar aldrig ALDRIG och lägger handen på en kvinna som slog Rihanna och det håller jag fullständigt med att man är smuts MEN han gör så underbar musik !
Hans senaste låt är faktist riktigt bra, jag varnar dock för de som får huvudvärk av att man upprepar saker like a thousands times...

Låten heter "Drop it low" med Chris (Breeze) Brown ft Ester Dean. Har inte lärt mig att lägga upp video än men det kommer, ni får nöja er med länken istället.

http://www.youtube.com/watch?v=L3-nRc0yHdQ

Nu ska jag gå och sova, slipper Magnus i religon imorgon ( tror han inte vill ha våran klass längre) Och så har man ingen Kommunikation så man börjar 20 över 12 : D Man lever som en kung ibland!
Har bara besöket på Bris och engelska B imorgon så de blir chill, utgång sedan!

Peace/ L

Friluftsmänniska ?

Idag har Heleneholm haft sin årliga Friluftsdag nere på Limhamnsfältet..

Kan börja med att gratta min syster och hennes klass som kamma hem en 1:a plats i Stafetten för År 1. (Applåder)
Och Grattis Smbf som fick en 1:a plats i både Staffeten för År 3 och en 1: plats i fotbollen . (Ytterligare några men dock små applåder)
Det var väldigt bra kämpat. Sen kommer vi till mig och min lilla klass... Vi blev diskade från Volleybollen - Fotbollen kom vi inte så långt i men humöret är på topp endå !
Börjar tycka om min klass och är allmänt nöjd med Bf3A.
Juste, vi provade studentmössor i måndags. ABC - gruppen har vi på heleneholm som "leventatör" eller vad det kallas.
Ett minus till Abc - gruppen är att dem inte skriver ut vad de olika modellerrna kostar på studentmössor men för övrigt är dem helt okej.

Och ni kan väl gissa vad jag ska göra nu ? - Ja precis, plugga Psykologi och Engelska B
Känner mig som ett riktigt stud.





Bevis 1 på att jag är en lidden nörd

+ Jag älskar min "I ♥ MJ" tröja


Peace/ L

Att du orkar med ditt såkallde "liv"

Ja med den rubriken säger allt, men kommer ej hänga ut personen här...

Körlektionen gick jättebra, tog till mig allt han sa och även fått läxa wiiiehoo.. Nu e de bara att gå kursen sen är det taggning av körkortet !
Kom dock 5-10 minuter försent tack vare pappi men han körde mig och det är det endå som betyder något.. Älskar min pappi hihiii.
Skolan till 4a är ällmän dryg. Går till 16.00 4 dar i veckan eller njeee nu överdriver ja lidde men de är close !
Ohh trevlig nu fick jag en bannanfluga upp i näsan.. Anyway så åkte jag 46 ( CHOCK) hem och gick sedan hem, gick ut med milou mötte upp Louise och hennes hund milou. Och nu sitter jag här.. Friluftsdag imorgon och är redan sugen på att dricka upp min cola till imorgon... SOCKER MUST HAVE !

Peace/ L

Svensk höst, välkommen

Nu tycker jag det är höst ! Så är det. http://publishme.se/410413/entries/article/new/
Härlig dag i skolan men ni som har engelska B, visst är Lillebill dålig på engelska?
Och hon vill tydligen klaga på Jonathaan och mig, tantelantan har väl inte så mycket annat för sig !

Mötte upp Mammi och köpte ett nytt bas-smink sätt. Boxen innehåller, 2 Mineralfoundation, 1 solpuder, 1 transperantpuder för att inte se kladdig ut. Och även 3 borstar, 1 för fpoundation, 1 för concealer och 1 för hela ansiktet.
I.d Minerals heter märket och är så förtjust i det - lämnar inga fula kanter, man ser inte FÖR smikad ut den lämnar alltså den känslan att man ens är sminkad. Just perfekt !

I.d kan köpas på utvalda exklusiva skönhetsalonger jag köpte mitt på Harmoni:Hudvård vid dalaplan..
Soo you knooow

Vet ni vad?
Imorgon klockan 7.45 ska jag ta min allra första lektion på körskolan ! Jag är så himla taggad, lite nervös också fär jag passa på att påpeka.
Modern min och jag öade lite innan, och det gick faktist utan några problem.
Ska göra något nyttigt - soova

Peace/ L

p.s Systera min, du är totalt knäpp ( älskar dig)

Just like a star

Moster Annica kom med bullar och mjölk till mig idag ! Eller hon kom hit för familjens skull men jag frågade snällt om hon kunde ta med bullar och mjölk and so she did.
Har arbetat på min anmälan till Ecuador- projektet så jag önskar jag jag får äran och följa med.. Kom på en sak om mig själv, jag får ont i magen av curry gör så ont så ont eller så e de den tiden i månaden igen.. Arrgh vad trött man blir.
Ska skriva på Engelska B nu, Hööörs senare va

Peace/ L

Eftertraktade helgen

En kortis-dag i skolan idag, gick snabbt som attan.
Var på studiebesök på KRIS - Kriminellas Revansch I Samhället. Det var väldigt intressant. Man blev nästan tårögd av deras historior med soc, fängelse och hur barnen påverkades av det hela.
Var sen och fixa projektarbetet med Kilintan och Linda. Man måste få motgångar någongång här i livet
Sov i 2 timmar när jag kom hem, har sjukt ont i fötterna/benen och i höfterna och nu ska jag äntligen gå och sova !
Imorgon blir det Danmark med svenska ligan ( familjen) och nu tar mitt batteri på datan slut..

Peace / L

Real classy guys...

Skola 8.oo - 15.15-

Skolan har varit bra idag, vissa irriattionsoffer men inget jag inte
regearar starkt på. Kalla mig vad ni vill, i just don´t care. Vissa
är omogna fast de är över en viss ålder...
Hade psykologi som sista lektion, var med också såg lite på
"Hej mannen". Sen blev det till bilskolan och boka in min FÖRSTA körlektion.
Scary scary

Ska lägga mig och läsa min bok som jag har nu sagt i några antal gånger men denna gången its
fr real.
Jag älskar dig <3

Peace / L

Just being me

Skola 08.00-16.45.

Jahop då är man äntligen hema. Annica bjöd på fika efter skolan
på Pronto ( Ligger brevid Esp* på Lilla Torg). Otroligt god mat!
Har dock ont i magen  efter en mellan Latte med vit Choklad.
de var lite kaka på kaka där.
Annica köpte nya Converse, jag kollade på ett par sjukt
snygga "nasse-märke" ( Fred Perry) skor. Jag vill ha !
Nu blir det vila min mage, läxa i Psykologi A och sen ut med milou !
Börjar med Projektarbete imorgon och jag är taggad till tusen.

Peace/ L

* Espresso House

Mentalt slutkörd

- Skolan idag 10.00 - 16.00 ( fick sluta en kvart tidigare hihi)

Skolan tar död på mig ! Att gå till 4, kvart över 4 näästan varje dag kan
ta sig i baken.
Är så trött när jag kommer hem och sen ska man göra läxor
osså, men som tur är klar med dem, hihi.
Tur att Klintan finns i skolan skulle pallat även
men hon gör de lite lättare <3
Ska träffa Farhan nn efter hans träning klockan 10 slutar han, får se om jag hunnit somna tills
dess...

Peace / L

beggin' for a part two

Just chillin' with sweetpants and no make-up on

Jag har tänkt på en sak, Jag är banne mig nöjd med allt jag gjort hitills här i livet. Över mina val, mina vänner och är så fruktansvärt nöjd med min linje för om jag inte skulle valt barn och fritids linjen på Helneholm så skulle jag inte heller träffa dem underbaraste vänner jag har idag. Finns inget här på jorden jag respekterar och håller kär än mina vänner och mina familjemedlemmar, INGETING. En av dem som har eller ska gå med mig resten av året är
Sarah "Klintan" Höjlint,
kan ärligt säga att jag aldrig under mina 18 år respekerat någon som jag gör med henne, en genomgod tjej med hjärtat och hjärna på rätt ställe. Hon skäms inte för att säga vad hon tycker eller tänker. Även om hon måste lära sig att vara tyst vid vissa situationer och ibland blir man riktigt sur på henne, men det är så vänskap är ?

Hon och jag har börjat småblogga och är amatörer på det här men vi ska bli bättre, right?

"En dag, kan vi inte bara gå ut till en fin äng och så kan du låna din farfars system o så fotar vi och så blir vi dem nya kissie och amir (som dock inte e vänner längre)"
"Nej, men Foppan och Klintan <3"

Det jag vill ha säga är att.. Jag trivs med min familj, mitt liv, mitt utseende och mina vänner <3
Peace / L

Sweet dreams...

Inatt på jätte- jättelänge så drömde jag och gick i sömnen och jag märkte det !
Jag vaknade där vid 4 av att någon trodde jag smsa mig, och när jag öppnar smset hoppar en äcklig spindel ut och börjar klättra på mig, fick panik ! Sen drömde jag att jag träffade en som jag inte tar här och att han smsa mig. "jag vill inte träffa dig med" Blev flyförbannad och trodde denna dröm var verkligen påväg att inträffa !
Men det är så härligt att kunna drömma igen, de e ett slags bevis på att jag soover jättegott hihi

Idag ska jag iallafall studera hela dagen och bli klar med mitt psykosocial arbete så jag inte sitter där imorgon och ska skriva 5 frågor med jätte invecklade svar och så har man bara några fåtal timmar på sig att skriva dem innan de ska vara inlämnat och b ara skriver ner något utan att riktigt tänka efter.
Sen blir det och skria om Nykterhetsrörelser idag, så otroligt dum man är och säger att. "ja, jag kan skriva de"
När man jobbar i en grupp men men jag gillar att ha kontroll över situtionen.
Men alltid finns det såna människor som tar saker för givet, " Ja, jag strök under dessa menningar, Nu får du skriva allt på datan sedan"

For the record:
1, Ge aldrig order till någon som tidigare sagt till en att man har kort stubin
2, Ta inte saker för givet
3, De e lugnt att jag skriver det, men då tar jag äran för allt !


Aaah, vissa saker gör så man exploderar och blir så arg, but life goes on

NU ska jag göra färdigt detta och börja med en annan uppgift.., (sigh) Think of me och pray tils your hands are numb


Peace / L

Catchy - songs

I dagens samhälle lyssnar ungdommar väldigt mycket på musik och vissa lyssnar på hard metall, vissa lyssnar på pop/ indie och vissa lyssnar på hiphop/RnB och den katogorin ingår jag själv i.
Väldigt många hiphop texter handlar om sex och är förnedrande mot kvinnor i vissa samanhang. Men endå låter dom bra för att det är en Catchy melodi som man lätt kan gå och nynna på fast man inte lägger märket till det. Ta exempel:

Jeremih - Birthday Sex. Redan i räfrängen låter den inte så inbjudande, har jag rätt?
Texten är inte så himla bra och är rätt menningslös MEN den är trallvänlig och de är de som är viktigaste. Ett annat exempel:

Nos Coulors - Cheb Mami. Dom sjunger på arabiska, franska och engelska. Fattar inte så mycket av den ! MEN de är trallvänlig.
So there you have it, boys and girls!

En annan sak som ska ha cred och lite ocred är Taxichafförer
Taxichafförer ska vara trevliga och sociala mot sina kunder, och alla som jag åkt med ( åker taxi lite fööör ofta) har varit supertrevliga och öppna med allt. Pratat om familj, beställningar och allmänt om livet och det ska dom få mycket Cred för! Men å andra sidan finns det en tydlig gräns mellan att va trevlig och va FÖÖR trevlig. Kan ta ett exempel: Åkte med ett taxibolag och en jätte trevlig chaufför, vi snackade om att det var ramadan och hur det gick bland annatr. Men så börja han prata om att jag var lik hans ex (!) och sen när vi kom till mitt hem och jag skulle betala så säger han, Gud va fina ögon du har.
Jag tyckte chauffören gick över den onsyliga gränsen så det är där dom får lite Ocred !

Annars, Taxi caufförer.. This go out to all of you taxidriver in Malmö city who drives all the (onyktra) people out here home and really makes sure that they will get home in safety. We all loove you ! For better or for worse..

Nu räcker det med kärlek för idag, nu ska jag vara duktig och skriva lite på Christers Arbete som har en deadline på 00.00 på måndag !
Ska sätta på Thomas Rusiak ft teddybears sthlm - Hiphoper
NOSTALGIII KALLAS DE!

Ha en väldigt godnatt och sov gott alla som bryr sig och läser min lilla blogg
Peace / L

Tillfälligt ur balans

Tillfälligt ur balans - Sjuk

Såklart ska man bli sjuk när man minst behöver det, mycket nytt i skolan och här sitter jag hemma och degar i soffan med en rinnande näsa och en hes hals. Detta behöver inte jag ! Jag är slut i hela kroppen, seriöst. Orkar inte ens röra mig känns det som. Man kollar på serie efter serie på tven, kollar på dom vanliga programen, Close to home, Xena - the warrior pricess, COSBYS, The bill och tredje skifftet.
De är dom programen som man hinner med när man sover till 11 och man ligger där i sängen med täcket halft på sig och svettas som en gris av all feber in te nog med det så får man en röst som gör så att allt man säger låter gnälligt! Man vet innte om man är glad eller ledsen... Jaja enough om mitt tillstånd. Skia bara klargöra en liten sak; Nej jag har inte svininfluensan så ni behöver inte ge såna blickar när man hostar lite, om jag hade de tror ni verklgen jag e så dum och går i skolan då ? Think with your head and give a shit what media says !

- Exakt om 7 veckor är det Egypten med släkten ! Ska bli sjukt kul. Party evryday like the black eyed peas says
+++ Det är 250 dagar till studen 2010 !!!!!
Nu måste man börja tänka på flak och sånt aja det löser sig

Iallfall blir jag hemma imorgon också, och det menas att det inte blir någon utgång i helgen utan tillfriskning står som högsta priotering.
Får se om det blir plugg imorgon, måste keep up !

Peace /  L


RSS 2.0