Viva la Monarkin?

Asså detta är något som smittar av sig i "bloggvärlden". Eftersom att jag är sån zannabe ska jag få be och tala om min åsikt.

Monarkin - fler nackdelar än fördelar?
Runt om i världen har vi såkallade statskicket monarki. Det menas med att vi har ett kungahus som ska vara ansiktet utåt för Sverige. Jag är inte så himla insatt om vad kungen bestämmer och inte bestämmer men det är inte mycket iallafall. Jag är inte ett så starkt fan till hela kungagrejset. Att man specialbehandlas och att dom "lever på våra skattepengar" ähh kan inte yttra mig om de för jag betalar inte skatt, Än. Men det här med bröllopet har gått till överdrift. För opersonligt för min smak men det är kanske det man får ta om man är född prinsessa....
Ne, tycker det hade räckt med en statsminister eller en president. Det går ju bra för USA och Sverige är ju copycats till USA så varför inte?
Men det att familjen lever för våpra skattepengar tror jag inte ett dugg på, kanske en gnutta, men tänk själv hur mycket pengar dem tjänar genom interljuver eller besök.
 Det är ett heltidsjobb att vara kunglig

Över till bröllopet, ja, jag såg hela vigseln och det fina talet Daniel hade. Victoria är en av de elegantaste och glamorösa kvinnan i världen, inte för att tala om Madeline. Allt var supervackert på henne idag, allt från kläningen till slöjan till kronan. När daniel hade sitt tal så grät jag..
Numera så har jag ändrat min åsikt och säger JA till både en sstatsminister och monarkin

100617

Thats mean att jag kan ringa från min mobil igen! Det sägs att jag ringt för 247 kr och att man har ett tak på 199 kr. Opps?

Godmorgon kan man gott säga för jag känner mig alldeles nyvaken fast man varit uppe sedan 11 idag! Men idag är jag glad, för att jag känner mig inte alls rastlös, tvärtom! Ska ställa mig och skryka, fixa diskmaskinen och städa mitt rum och sedan blir det teoriböckerna. Sen är det kväll och då ör de Crinimal Minds och det gillar vi starkt!
Mitt partyhumör finns inte och det är väl helt ok.
Ha de bäst och gå ut i solen!

Just keep your friends close but your enemys even closer.

Mm vi förtsätter på det stuket.
Godnatt hälsning från er bästa Märta.

Dagen avslutades med Hairspray. Zac Efron, come on kan du inte bara inse att jag är den enda kvinnan för dig? Dumpa Vanessa och lev ett perfest liv h¨är i hålan med mina föräldrar tills vi är 40. Vad säger du?

Godnatt

Saknaden utav din varma famn.

OBS! Det finns inget sammanhang mellan rubrik ovh text.

Ja och så undrar ni, har hon gått och blivit helt rubbad av allt folk runt omkring sig eller är har hon någon secret som hon vill avslöjà?
Nej inte en mina goda vänner men tro mig det kommer väl ut ur ens haters mun någon gång snart.
Nu har jag varit arbetslös eller haft sommarlov i drygt 1 vecka och jag har redan tröttnat på det. Det kan ha hänt att soffan där uppe har mitt namn skrivet över den och att tven har tagit mig med storm. Men det erkänner jag inte i första laget. Men helt insolerad har jag inte varit. Cv och det personliga brevet sprider sig runt i Malmö Stads mailkorg och imorgon blir det betyg och intyg från praktikplatser att dela ut. Så jag är endåå på mitt bästa spel.

Dessa 2 veckorna har varit min bästa tid på länge! Lite bilder passar väl eller? Om jag nu har dem på denna datorn, mycket tveksamt men äsch det fixar vi!

STUDENTMARSCHEN 31/5 2010 !
Tema : Något på B, det bleb Barn i Princesskläning som ni ser
Modeller : Sarah "Klintan" , Josefine och Märta.


UTSPARKSLEKAR 31/5.
VAR : KUNGSPARKEN.
VAD HÄNDE : EFTER SISÅDÄR LITE ALKOHOL SÅ BLEV DET TVÅ DOPP I VÅRAN FRÄSCHA KANAL.
MODELLER : EN MEDIER OCH TVÅ HELENEHOLMARE.

Allt för nu, mina planer blev ändrade genom sms, gud vad härligt med tekonologi!
Puss puss


Åsikter, funderingar kring...

Vänskap och Kärlek

Artisten/rapparen Eminem som för övrigt är den bästa på att köra sitt race, har äntligen släppt sitt album "Recovery" och en av hans låtar, Space Bound skickade min nästkusin till mig och jag fastna för en rad där eminen rappar "Love is evil, spell it backwards, I'll show ya" Bara kolla på meningen, är den inte klockren? Det bästa med eminen är att hans texter kan man reletera till, sätta sig in i situationer. Just den meningen kan man tolka på flera sätt och det passar under kategorin Vänskap&Kärlek.
- Kan säga såhär att jag är nästan 19 år och kan fortfarande inte skilja på äkta vänner och ytliga. Så svårt är det. Sedan jag slutade gymnasiet som var för drygt 1 vecka sedan har det kommit så mycket skitsnack från olika håll varav ett var av en såkallad äkta vän trodde jag. Skillnade är att en äkta vän pratar inte bakom ens rygg, gör inte något på den andras bekostning eller skyller ens problem på en. Man kan inte fly sina problem genom det sättet, man måste våga ta tag i det och lära sig av det.
När jag väl tänker på situationen så skrattar jag och om saningen ska komma fram så är du bara en ynklig, osäker och liten person som kommer med fakta som du inte ens kan backa upp, ren rappakalja. Ska inte hänga ut personen såklart men om just du ser det här, för du vet mycket väl att det är dig jag pratar om, är det här mitt sätt att få ur min ilska som du orsakat. Jag är så fruktansvärt glad över att jag slipper se alla falska, vidriga människor. Att anklaga sin vän och tro på saker som sägs om din vän istället för att ta upp det med din vän kan inte förklaras, det är bara en antydning på ett falskt spel.

Känner att jag får sluta prata om det för annars exploderar jag av ilska. För saken är inte att jag tar åt mig av dina misslyckande "dissar" utan det hela handlar om att du ens har mage till att kalla dig vän och även nära vän och sedan spelar ett falskt spel det är det som sårar!

Kan verkligen säga att jag äcklas av den människan du blivit och det är sista gången jag nämner dig igen.

Jag flyger högt bruschan medans du faller som sten

Hello there!
Jag är snäppet värre än klintan på uppdatera.. Illa illa men come on folks, jag har semester, jag är arbetetslös till och med så ge mig lite space, okej?

Den 3dje Juni var den bästa dagen i mitt liv, hitills. Då tog jag nämligen studenten - examen. Efter 12 år i skolan så blev jag fri för tillfället. Detta friade jag med mina närmaste vänner, underbara släkt och gamla/nya bekantskaper. En bild säger mer en tusen ord så vad säger jätte många bilder då? Alla bilder finns på facebook (Denna tekonologin...) under Linnea Forsberg blir lite mycket jobb bara att lägga upp här också.
Det var underbart men nu är man visst arbetslös eller har sommarlov, vad ska man välja?

Nu blir det uppdatering nästan varjedag eller veckoslut.. Please have faith i me

RSS 2.0