virginphoneblogtimes : På bussen hem.

Efter en låång arbetsdag så åkte jag och Louiise till Entre för nej fan orkar inte 

Nämen, kolla vad vi har här då.

Vad kallas en sådan jag skriver på nu igen? Aha en blogg. Och hur ofta ska man uppdatera den hära bloggen? Jo tre gånger om dagen. SMAAACK you dead! (Obs, mycket roligare i mitt huvud så ja..)

Jag är förövrigt hemma och ni vet att man har såna där perioder för varje liten sak. Period där man känner ett väldigt sug (haha) efter att festa eller en sådan period då man bara vill vara hemma och ha en dejt med tven. En sådan period är jag  nu och jag är tröttare än vanligt. Men på ett bra sätt hoppas jag.
De har hunnit bli ett helt nytt år, 2011 wooow.
Jag har gjort den officiela cyklingen för året (Mi,km eller m kvittar)
Både tråkiga och roliga händelser har inträffat.
Och jag är glad !!!

Imorgon blir den officiella (Läs: andra) spadagen då man tar hand om sig eller vänta ska färga håret och det gör mamma så i princip är de mamma som gör spa på mig. Nä driver en river. Ögonbrynen och benen ska tas hand om. Intressant.

Hejdå !


En väldigt väldigt gammal bild där jag var en aning (Läs: Mycket) brunare än nu.


virginphoneblogtimes: Sitter på Taxikurir kontoret.

Sitter just i denna minut i en såndära ni vet när man blir interljuvad och pressad på frågor precis sådanstol. Aha tänker ni men nej ni fattar inte. fick höra eller ja okej tjuvlyssnade att kurir behäver mera folk altså telefontjänst.jajaj nu ska man inte leka sådanna arbets förmedlingen fasr mycket bättre. Ska hem till mina barndomstrakter alltså trelleborg denna gången. Gör allt för att inte vara hemma känns de som. Ne vad menningsfullt detta sms ne inte sms kolla helt borta.  AHA DE VA DENNA BILDEN. MAN FåR TYP CHANSA SOM RYSK ROULETT MED ROBERT DE NIRO!                                                                                                                                                        

@ Breaking point

Mamma bjöd syster och mig på bio och såg Svinalängorna och hur kan man svika sitt barn så otroligt mycket? Sp man är ett vrak nu efter filmen. Ens egna tankar om allt som händer kommer fram när man ser något fruktansvärt fel...


Rewiew: Nytt år, nya tag och en helvetisk roliga möjligheter

Godmorgon ! Varit upp nu i 3 timmar men det är endå morgon för mig och vissa ligger och sover bort dagen såna slackers!
Nu är det 2011 och allt kommer bli annorlunda näää nu är jag ganska (Läs:mycket) oseriös. Ska snart eller nu slänga mig in i en varm dusch eller slänga är nog inte rätt ord men men. Fyfan vad glad jag blir av detta vädret sååå exiting (felstavning: Ja) ringer min lilla viting nu för att få henne som stöd i stan höhö. Men hon är en av den resterande 50% som sover, vilken slacker! Så intressant detta blev nu.

RSS 2.0