Puhh

I fredags var jag och mina föräldrar på krogen och hade de kul, träffade lite vänner som had bott på samma gård som oss innan för några år sedan. Började skratta när jag såg hur tjejerna som samlas runt Ica och hur de är klädda. Tjejen som satt bordet brevid berättade för sina mamma hur fullt hon tyckte det var och att hon aldrig skulle ta på sig något sånt. Ye right... Hur somn helst så två av tjejerna hade likadanna kläder eller ja kan man verkligen kalla en lien tygbit som slutar precis under rumpan eller nej juste slutar Lite innan rumpan tar slut och övergår till låren. Tröjan eller vad det var , var snyggt men inte npå den hära tjejen. Hon passade inte alls i kläderna( Bostavligtalat). Det var så äckligt och kolla på man kunde inte låta bli att kolla och skratta. De var även så blonda att man nästan fick solsting av att kolla på dem, lite Albino känsla över det hela. Tillbaka till tjejen som satt bordet brevid, hon sa " De är ju 2 år yngre än mig " ´Mitt inresse för hur gammal hon va kom snabbt och jag frågade hur gammal hon va. Hon var 15 och de menas att de små tjejerna var 13 år !? Då ska man inte klä sig, sminka sig så. Vad har tjejer för skönhetsideal idag?

Bröllopsklockorna slog i lördags då det var dags för Tommie och Anna att binda sig. Jag agerade barnvakt från klockan 4 till klockan 12. Fick en rejäl kosing för det, 700 kr. Så jag blev glad.

Mors dag idag. Alla mammornas dag ! Min mamma fick en skönhesbehandling av mig och min kära syster och jag gav även mormor och Annika (moster) trisslotter.

NU ska jag lägga mig med en skön bok (förhoppningsvis läsa ut den) men först måste jag ta vatten, helt törstig.
Blev även första badet i Emilias pool idag. Det vare kallt men uppfriskande.

HBB-Linnea


Qele Qele

Norge vann eurovision songcontest ( om man får skryta så visste jag att han skulle ta hem de)
Så nästa år så kommer Norge hålla i det hela får se hur de blir..
Marlenas La Voix eller va den fattiga låten heter kom på en ynka 17de plats ++ hon lät förjävligt! Men glad är man att hon inte fick mer iaf : )!

Snacka om nostalgi, lyssnar på Kroatiens bidrag från förra året. Ni undrar kanske varför just Kroatiens, Jo de kan jag tala om att jag nämligen är helt förälskad i det landet ! Detta årets bidrag var ju okej men inte över bra.

Snart är det sommarlov ! En massa kul saker händer.
Andres student
Vikis student
Skolavslutning, bye bye Bf2c :(
Polen, Auschwitz
Kroatien !
The big day
Antagligen se Lady Gaga i Kph
Jobba hos mina älsklingar
Sen i oktober blir det Egypten !

Man är lite pepp på det endå...
Btw, Jag har färgat håret och älskar det. De är både långt och ljust. Nu börjar förändringen sakta men säkert. Ska nämligen gå ner några kilo och börja på friskis med syster och så ska jag fixa naglarna har jag bestämt mig för. Och detta börjar imorgon kl 7.00 !
Cykla till skolan ist för att ta buss.
Äta en ordentlig frukost med mycket fiber och protiener
Inte köpa smågodis i skolan
Håll mig till GI maten hemma och inget småsnaskande !
Detta har inte gått och hålla innan men nu ska jag kämpa och kämpa i skolan också

Ha det bäst !
Caio

RSS 2.0