Back to reality

Glädjetjutt wiiiehoo. Skolan har börjat, oxhb jag är faktist lättad över att den börjat igen. Saknar dock min gamla klass - ochb tro de eller ej saknar jag faktist alla på ett eller annt vis. A saknar jag faktist inte alls ops nu ljög jag att jag saknade alla men hen, DET är ett undantag. Igår så var jag och min älskade vän, Annica + Anna och Dessie. Dessie har jag inte träffat sen sundsbrotiderna så det var super trevligt att trärffa henne.

Asså jag älskar och se hur patetiska och desperata vissa killar blir när man dissar dom. Men snälla lägg av och kalla en hora, fitta och såna ord till en. Inte för jag tar åt mig för vem känner mi bättre än mi sälv ?
De som är det rolig med grejen är att jag kan förstå en kille under 18 som säger sånt. De är ju oftast omogna men om man är 24 år så borde man fatta att " Oh shit, va håller jag på med" men nej så är det ju inte i detta fallet.
Till en viss del får man skulle si själv för att ge ut nummret när man är litttte på örat. Men endå seriöst, Sluta för helvete.
Have some respect.

Nu börjar årets Malmöfestival dra sig mot sitt slut och vad tycker vi om årets då - Sköna artister, skönt folk men gud vad onödigt att göra de till sån stor grej, i försig skulle vi va miljösmarta i år men endå så mycket av våra skattepengar som går till de asså nej......Timbuktu 09 kommer ALLLDRIIIG glömmas <3

Imorgon är det fredag då kommer el pappi hem från USA med förhoppningsvis ett par röda converse i handen men det är bara att vänta och se... Imorgon blir det även Promoe kl. 19.00 vid stora scenen sen utgång med Elisabeth and maybe more, bara släng iväg ett sms om ni vill hänka.

Caio, Peace

Fan, vad kommer nu , Gråa hårstrå och nedsatt hörsel ?

 Detta inlägget började jag med för 2 veckor och 3 dagar, fan vad mtt liv som en framgångsrik bloggerska försvinner sakta med tiden (??).

Nu är jag äntligen 18 och de menas ju med att många nya dörrar öppnar sig för mig. Har tatuerat mig må jag säga och är sjukt nöjd. Säg ni vad ni tycker om den, gillar att få beröm hihihi.

                                                                        

Den här lilla peacemärket är något jag har velat ha länge och så i tisdags så skedde detta mirakel. Jag gick in på Inferno Tatto på Mäster Danielsgatan och sa precis vad jag ville ha, det hela med att välja storlek och sånt gick på en 10 minuter och jag skakade som en jävel! Tattueraren som var norsk kalla in mig och jag slog mig när i den lite obekväma stolen med Elisabeth bredvid mig. Kan lätt säga att det inte gjorde såååå ont bara vissa partier. Tatueringen gick på 500 kr och är lätt värt pengarna.

Har precis skrivit Cv till Posten och får se hur det går. Älskar som sagt att skriva och skriver exakt vad jag känner, vill och står för min åsikt och har inga gränser så får se om man får en smocka tillbaks eller så.
Och ni alla Malmöbor vet vad som händer imorgon ?

Malmöfestivalen, där all kultur samlas och förenas! 
Ses på malmöfestivalen, Caio

RSS 2.0