SöndagsÅngest

Helgen i sammanfattning - En av de roligaste på länge. Tack Bettan : )
Dagens låt: This time- K. young

I fredags var det såklart mys hemma. Fick pröva punch i kaffet ( inget jag kan rekommender) fö´r det fanns ingen baileys men det blrv snabbt inskaffat till lördagen Wiie : )
Mitt under middagen som var syndigt god så ringde elisabethan och sa att hon vill komma. Och det gjorde hon och 2 timmar så poofff så hyrde vi film och köpte godis och stack hem till mig och så den och sen ligga och prata och sen sova. Vaknade typ 3 timmar förre henne men försökte somna om och de gick en gång men sen gick jag och gjorde somthie och fixa bullar. Hon stannade till 4 sen stack hon,

Älskar dig hjärtat <3

Pussys
Just let it go

Lovely day isnt it ey?

Dagen i summering: Så fucking awsome, dude
Dagens låt: Beyonce- Halo

Ja, nu är sportlovet slut och mitt har varit fullt av saker jag älskar att göra. har bland annat: Lekt död i soffan, ätit underbar frukost på Barista med underbara Elisabethan, lekt död lite till och varit en runda nere i trelleborg. Jag kan säga att jag är nöjd och ser ifram emot 4 veckors praktik på Nydala fritidshem. Och sen är det väl bara några veckor kvar till påsklovet eller ngt annat lov. Nej nu har min fot somnat så får väl upp och gå en runda och sen lägga mig och läsa.

Pussys
Im not that in to you

P.s. Tänk att vakna till detta varje morgon.


Snö !

Idag har varit en riktig slappedag. Skulle träffa Annica men mådde inte så bra så stannade hemma : )
har umgåtts med syster hela dagen och vi bråka ikke en sekund ! Framgång.. Åt pannkakor till lunch mina blev för äckliga och C helt okej. Sen en tur ut med M.

5 sanningar om mig ( Linnea)
1. Tro det eller ej så gillar jag att ha ordning på saker ( mitt rum säger en annan historia) men så är det.
2. Hatar näär folk rör på saker
3. Blir arg när folk tror att dem har rätt när de har helt fel.
4. Har för lätt för att lita på folk.
5. Pratar med mig själv...


Kl. 0.12

Yes, jag kan inte sova så tänkte kolla igenom gamla bilder alltid trevligt ! Om jag är på riktigt snällt humör kanske jag lägger upp några här. Har precis sett klart på " Systrar i jeans 2" Jag jag vet, men man måste se såna chicflinks ibland. Och jag KAN HA gråtit en skvätt KAN HA. Men annars var filmen rätt okej. Alexis Bledel ni vet hon som spelar Rory i Gilmore Girls? Hon är otroligt vacker i denna film, ser ut som en grekisk kvinna den enda downsiden är att hon blir åter förälskad i Kostos Dounas som ser ut att vara 20 år äldre än henne, Men om det är true love så är ålder bara en siffra.. Det kvittar hur gammal man är det är bara hur gammal man känner sig eller är jag helt fel ute ? You pick..

Ge mig stockholm nu !

Nu har jag satt ner foten och bestämt mig för att försöka åka upp till stockholm i sommar nu gäller det bara att jobba som jag aldrig gjort förut. Det blir att söka sommarjobb men även ska man ringa maxi på ystadvägen och fråga om de behöver extra hjälp. Har saknat grabbarna Falströms och vill även hinna träffa .. you know who you are, vet att du snokar på min blogg stockholms sötaste ! haha <3.
Pratade lite kort med Elisabettan om att vi skulle ta en vecka i stockholm och bara shoppa, njuta av min underbara hemstad och helt enkelt bara ta det lungt , låter väl mysigt ? : )

---
Dagen i sammanfattning- Snöigt

Vaknade och det var snö överallt och solen sken lite här och där, så otroligt vackert det är med det vita täcket som fyller gator och hustak. Även mitt lilla tak ( garagetaket) utanför mitt fönster. Vaknade upp med ett smile på läpparna och det är tack vare DIG : )
Duschade redigt snabbt och tog bussen in till stan för att möta upp Elisabeth och sen åt vi fukost på Barista. Dyrt var det men sånt får man unna sig ibland. Efter det blev det lite ärenden. Köpte bland annat en kroppslotion som lukatr papaya från The Body Shop och örhänge från India. Pärlor och bling bling är min kopp te. På triangeln köpte vi naturgodis och torkad frukt på Hillarys och stack hem till mig för att se på film, vi såg "Disaster movie" som var en parodi på en massa kända filmer som tex Hancook, Hulken, Iron man och Juno men även Sweet Sixten serien på Mtv va även med. Den hade sina stunder men var annars så var den bara lite over the top. Vi gick en runda ut på fältet med Milou öch det slutade med snöbollskrig så vi var väldigt vackra när vi kom hem, där vi gjorde oj ursäkta JAG gjorde Smoothie med hallon och jordgubbar och sedan blev det tv : ) Mysigt till max.

Shi varför skriver jag så mycke? Kan nästa skriva en bok. Kan se den framför mig " ..."nej kommer inte på något bra namn fan då. Tänkte vara rolig nu men nej då...


Pussys
Det som göms i snö kommer upp i tö

Forts 14 febuari 09'

Eftersom att jag inte kan sova så får ni ett extra inlägg om onödiga saker på köpet.

1, Melodiefestivalen - Ni kommer nu tycka att min familj/släkt är dem värsta och största töntarna i världen men ända sen jag kan minnas har vi haft en tävling om vem som går vidare till Globen. De går till såhär: Man väljer 2 bidrag som man tycker förtjänar en plats i finalen och sen om dem går till final ( båda 2) så vinner man 1 trisslott av varje deltagare som är med och tävlar. Dem tidigare åren har jag vunnit ALLA deltävlingar men iår tänkte jag " Äh, jag får väl ge dem andra en chans" så C, A,E och A vann. Grattis till dem : )

2,Fredag den 13de - Spenderades på Malmö Arena för att se på när Malmö mötte AIK. 3 minúter efter matchen börjat gjorde AIK sitt första mål.. Sedan var det Redhawks som gjorde ett mål. Det hela sluta med vinst till Malmö Redhawks som vann matcken med 6-2 .
Den enda downside var att en man som satt bakom mig eller ja snett bakom skrek, Jävla 08, [k tillbaks till Stockholm. Jo visst sånt får man tåla men endå 08 betraktas som ett öknamn typ för stockholmare och jag själv är stockholmare så tar faktist lite illa upp. Han kunde faktist säga "Jävla AIKare" istället, hade varit bättre

3, Planer för imorgon - Ni kommer inte tro era öron, Linnea Forsberg vill träna imorgon lidde chockade blev ni va? Jag är inte så stort fan av att bli svettig i en svettig lokal med mer svettiga människor men sommaren måste man tänka på. Så kommer göra upp en stragedi för hur jag ska lyckas och ja de ska gå. .

See you pussyys
We own this club tonight


BTW, JAG ÄLSKAR DIG, BABY. YOU ARE THE ONE AND ONLY !

Den 14 Febuari-09'

Och ni vet vad det betyder? Ja de är nämligen den mest överreklamerade dagen på året- Alla hjärtans dag!
Jag kan ärligt säga att jag HATAR denna dag. Och nej är ingen bitterfitta som hatar den bara för att jag inte har någon att fira med, för det har jag! men väljer att stanna hemma och bojkotta denna dag med melodiefestivalen, massa choklad och mys med C,A;A- Cecilia, Anette och Annika. : ) Cyklade till hemma kväll för att hyra film till nästa vecka för då är det sportlov. Vi vet att vi är lata men men hyrde iallafall
Tropa de elite
systrar i jeans 2
och.. ngn hmhmh movie. C hyrde ps. I love you och några skräckisar. Mys de kommer det bli !

Aja får mova upp mig. Ihh den började för 10 minuter sen. Kommer sen och klagar på hur Petra förstör melodiefestivalen.

Pusssys
Respektera mig och jag respekterar dig

Go fuck yourself

Dagen i sammanfattning so far: Kocka!!!

Är i biblooo med töserna mina och fick reda på en sak som var helt fel tydligen. Trodde faktist att det var hon men de var någon annan som tur är men men du är endå en fitta, en backstaber och du ska komma och hålla en jävla föreläsning om att jag inte är en riktig vän  ? Nej helt enkelt patetiskt. Ska snart ha engelska proov och kan allt men får se hur det blir det äär ju så att man har allt i bakhuvudet och sen ska allt ner på papper och det är det svåra.
Sktrver antagligen ikväll

Pussyys
Ye, you know

Damn it !

Dagen i sammanfattning- Sköön : )
Dagens låt - I Can Be- Taio Cruz <3

Rätt så chilldag i skolan. Såg på musikalen " Blodsbröder"  som var as kalas bra och hade lite snöbollskrig.
Sen blev det Stads med André efter det ut med Emmi och hans tjej trevligt värre...
Ska nu återgå till mitt såkallande pluggande.. Wish me luck guys

Pussys
I own this

Livet leker med en

Dagen i samanfattning- STRESSANDE !
Dagens låt = Alesha Dixon-The boy does nothing

Stack till läkaren för att jag trodde jag skulle vara där 10 men nej då det var kl 11 .
Kom då till skolan 20 över 10  när vi började 10.. Härliigt men tänkte " Ahh med Ulla gillar mig så hon släpper väl int mig" Gissa vad hon sa? " Du får komma tillbaks en annan dag" ( tanken är att detta ska låta med en förrdriven röst).
Så åkte då illbaks till läkaren och pratade med en jättesnäll kvinna och lärde mig lite. Hon skrev ut det jag ville ha och jag stack till skolan för att ha natur i 40 minuter, såå lönt !

Efter naturen stack jag till min moders jobb och skulle fixa underskrift på vallappen som skulle lämnas idag ! Ajaj Linnea kunde du inte tänka på det innan. Nästa stopp var praktiken i Nydala. Okej, jag har varit i nydala många gånger men hittar inte något där så det sluta med att jag vandrade runt i en halvtimme (Y)
Hitta det tillslut och det verkade helt okej faktist ska inte ha för stora förhoppningar bara..
Stressade till apoteket för att hämta ut receptet och köpa stioxyl som jag kan högt rekommendera om man har blämmor (finnar) som man vill ha bort snabbt och effektivt!
Kom hem och stack ut med milou i bara tights det ni det var kallt kan jag säga men mina ben domnade av rätt så fort så kände inget sen.
Hjälpt Batoul lite med arbetsm arbetet och städat lite.
Och under dessa korta timmarna har jag gått från att vara glad, arg, ledsen, deprimerad och nu mår jag hyffsat bra.
Ska ta en kopp Earl Grey med min nya vän förkyldningshonung i. Ska passa på atyt smörja in mina läppar med en massa idiomin så de inte blir narriga. Och duscha såklart man måste ju raka benen och sånt shii, Det är verkligen inte lätt att vara kvinna ibland.

Pussys
Ni vet att jag är en av de bästa

So sweet !

Hoppas er helg har varit lika underbar och mysig som min !
 Började med att mamma hämta mig och Cecilia från skolan också åkte man hem och packade det allra sista och stack till tomelilla som Curre (Mosters man) beordade oss att göra därefter körde vi till gyllebo som vi gissade att vi skulle till. När vi kom dit fick vi vår stugnyckel och jag, mamma, pappa, Annika och Lasse fick sova i en stuga. Astrakana hette den tydligen : )
Väl i stugan så välkomnades vi av godis, chips, whiskey ( dock inte till mig ) , Coca cola och Cider. På bordet stog det en sto kartong med frukost saker och disk saker. Jag bara tänkte Va mer kan man tänka sig?

Vi gick till deras stuga som låg bara 500 meter ifrån oss. Där böev det räkor och paj att äta och sen bara vi pratade om all möjligt. Sedan var det godnatt.

Lördag- Vi vaknade eller vissa vaknade av sig själva andra blev VÄCKTA men det är lugnt fick gå int till mamma och klättra upp i överslafsen och somna om och som son en griis.
Vi åt god frukost och fick order att vi skulle klä på oss varmt så det gjorde vi och vandrade ner till deras stuga. Vi skulle gå tipsrunda som min kusin gjort : )
Vi gick en dryg med mysig runda till Gyllebo sjön och där väntade mosters familj med en massa varm chklad och sedan grillade vi korv, marscmellows och banan med choklad. Gott !
Vi satt på bastun direkt när vi kom hem och bara gjorde ingeting i en timme drygt sen förflyttade oss till bastun och tog på masker och drack gott. Och sen gick vi int till stugan igen och fixade naglerna och fick massage. Då menar jag en sån kudde som Annika hade med sig..
Där vid 6 tiden gick vi till deras stuga och åt något gott kött med sås. Gick sedan till vråran stuga och såg melodiefestivalen och kan kan bara säga att Petra Mede sög åsne gump! Hon vet inte vad hon ger sig in i...  Men jag tyckte att den snälla,snälla med Caroline au Ugglas och Emilias Your my world var bäst. Va tyckte ni som såg det? Gick rätt bidrag till Globen?

Anyway back to the night.. Kom till stugan och det blev någonslags live Så ska det låta. Och mitt lag vann ju men var det någon överraskning. Mamma gjorde endå kvällen oförglömlig med att trampa i sönder soffan mitt i deras framträde !
Det blev marängswiss till efterrätt Göttttt!

Söndag the day today- Städade, gick en runda och stack därifrån.
Planer för ikväll: Plugga satan men väntar på att få min kebab sen ska jag sätta igång.

Dagens låt- Lady Gaga ft Florida- Starstuck.
Dagens händelse- Jag skulle prata med Cecilia om mat och trodde att hon var långt borta men i verkliga fallet gick hon förbi mig i trappen vid de tillfället. Börjar man bli blind ?

Pussyys
You know that YOU love me

Shululu

Huvudvärk!!
Gjorde samhällsprovet idag och de gick väl nja sådär.
Ska snart packa inför helgen.. Ska till något ställe som jag inte vet vart. Överaskning vettu ; )
Ska tända ljus, duscha sen dums i säng ! Så sjukt trötter är man ..
Occh äntligen nu har jag valt inriktning i 3an, det blir fritid med Sarah <3 och det blir också att läsa engelska B. Måste verkligen plugga hårt!
++++ Mamma var så snäll så och köpte ett nytt ansiktsvatten till lilla mig, så nu kan ja verkligen vårda mitt ansikte. I love you.


You know you love me..

"Du är så fin" tss jag vet vad du vill och STICK bara na na na

Hahahha faktist svårt att klura ut rubriker på något odd sätt.
Men idag va det iallafall skola till kvart över 3 men satt kvar och snackade med Christer ( läraren ) om valet i 3an. Jag är jävligt kluven när det gäller det!
Såhär ligger det till:  I 3an så finns det 3 inriktnimgar vi kan välja. Det finns fritid, Pedagogisk och Smbf ( Sämhällsinriktad barn och fritid) Med Smbf får man lättare tillgång till högskolan. Och jag har bestämt mig för att plugga vidare på socionom linjen på högskolan och för att komma in måste man ha bra slutbetyg, det menas med att jag måste få Vg i genomsnitt och för att jag ska kunna få det så måste jag välja något som jag tycker är intressant och har lätt för. I Smbf som jag vill läsa läser man
Natur B
Matte B
Svenska B ( läser man i alla inriktnigar)
Samhälle B
Och massa tillval.
Och jag känner att jag inte kan få så höga betyg i det. Det som jag nu tvekar imellan är just Smbf och fritid där man läser mycket fritidskurs +++ Att man kommer ha Christer i några kurser wiiee wiie!
Ska kolla runt lite och ska till syokonsulentet klockan 14.00torsdag så om ni nu kommer ihåg det så säg det till mig, tack !?
Idag har varit rätt så chill lugn dag och skolan har varit relativ okej. Glömde min plånbok i skåpet när jag skulle hem, kom på det när bussen kom ( som vanligt) så tvinga Björn att följa med mig och jaja menssaan det gjorde han. Träffade ... idag. ( skriver inte hennes/hans namn för att jag inte vill berätta) det var en rolig tid. Danke schöön.

Ska dricka upp min kopp earl grey och sen ska jag sätta igång med att plugga på samhällsprovet som är på torsdags.
Måste dock meddela en tråkiig nyhet, jag måste plugga under helgen då vi ska åka på en surprize som fam. Nilsson har fixat. Jävligt tråkiigt men sant.

You know that i am tthe ONE for you
PussPuss

Helt enkelt underbart'

Min dag i sumering: Underbar !

Simmade med klassen på aq-va kul, kanske inte det kulligaste men trevligt och mysigt va det iallafall. Som alla vet här i Malmö så stängdes aq.va kul begrund av dålig byggelse och renoveras nu men sen hörde jag att man skulle riva ner det och bygga ett sprillans nytt men hur lönt är det egentligen ? Ohh well man var ju bara tvungen att smita in i äventyrsbadet efter simmningen så jag, Ekaan, Bahar och batoulaan stack dit och badade i vågorna och så var det en söt lite albansk unge tror jag det va (?) som tappa bort din mamma så batouulan skrek till oss att ta in han till kanten och sånt sen kom mamman,. Du har sånt gott hjärtat Batouulan <3
Efter det så blev det rutschkanna WIE WIEE men åkte på ekaan haha hon fick panik.
Sitter äntligen här i mitt uppvärmda rum med datan i famnen som  en slags datanörd och bara chillar för imorgon då händer grejjer! Börjar 10 och ni vet va de innebär? Sova till 8 istället för halv 7 wiie.
Ska träffa Shain sen och får se vad vi ittar på antagligen gå i stan, är faktist lite nervös :$

Blev äntligen av med den petetiske killen ( kör ingen name-droping) och det är skönt, hållt på länge och nu jävlar sa jag åt han, Om du inte slutar så ringer jag polisen och så där succé de funka!
Så bye bye kommer inte sakna dig.

Dagens sweetheart: Batoouulan, som är så snäll och kmmer bli den bästa mamman nånsinn.
Dagens inte-så-mycket-sweetheart: Finns inget som kan toppa förkyldningen just nu. Ja den har blivit bättre men den  finns där och irreterar en när man minst anar..

Godnatt, people'
Remember me as iam

RSS 2.0