Ne jag trivs bra här. På hemmaplan.

Dag 1 i vår kära hemstad är nu officielt avklarad! Och ja visst har vi bilder!
En liten svala viskade att vi hade en Chinahuman i familjen. Turister asså..

Detta är något av de konstigaste, även om jag är i en stad i Sverige så känns det som man är någon helt annan stans och då syftar jag på utomlands. Lägger inte till språket så mycket men asså hur ska jag nu förklara mig ur detta. Jo man kör på ett helt annat sätt, de är vägtullar inne i stan och ute i Rinkeby så ser lägenheterna som att de har varit under krig och använt fasaden som övingsskjutning på. Det är värre än Rosengård. Menar då husen inte något annat.. Vi bor mitt i smeten. Vi är som kanelet i en kanelbulle som jag så snällt sa igår till ett par vänner som bor ute i Stäket (ja, vi är fortf i sthlm). Det var såklarr jättetrevlig och träffa dom men hel plötsligt försvann 2 av 3 pojkarna och gömde sig. Poff sa de! God mat, gott vin och trvligt sällskap! De är en av anledningarna vi kommer upp hit.

The things we did today
Japp hade min underbaraste sömn när pappa knäckade på dörren och sa att vi skulle ner till resturangen och äta frukostbuffe så då var dagen förstörde... neeeeeej ljug inte! Fixade oss (tog på oss) inte ens borstade vi tänderna! Gud vi ligger inte bra till här. Efter en god (onyttig) frukost så begav vi oss på siegtseen bryr mig inte ett dugg om stavning! då i sthlms alla gallerier. NK,Åhlens city, Pub-huset och Gallerian. Jävla rikemans bukiter eller nej Boutiqie som de så fint kallas. Letade studenmtkläning hela dagen skojar inte då.. Hittade ett par exklusiva jeans som kostade mig 3 lax :O shit vad mina pengar kommer trilla!
Men men det är en annan 5a. Vi åt lunch med snugga kusinen Carro, längesen man såg den bettan, det var inte igår. Sen bestämde vi för att åka till farfar ute i Kallhäll ( Där vi bodde innan), pappa sa till oss att de skulle vara pest eller kolera då farfar har alzhimers och det är verkligen tuff både för personen som lider av de och avän anhöriga. Kom dit, fick tårklumpen i halsen när jag såg den gamla farsgubben för han var så mager men endå sig lik! Och mitt hjärta dunkade i 110 och trodde att han skulle ta mig som en av hjälpredorn men han kom ihåg mig! Han kom ihåg mig! Bara det gjorde min dag. Farfar har ett väldigt bra minne och är en väldig klok man, kolla bara hur min egna farsgubbe blev? Lyckat. Men han upprepar samma monolog från början till slut och sen går han om. Helt plötsligt kommer hans bror, pappas farbror in i bilden som dog av en olycka vi ynka 20års ålder de tog farafar ganska hårt och svaklade på rösten och jag fck tårar direkt! Jag älskar farfar, kommer  ihåg att när både pappa och Cecilia hade gått och lagt sig i farfars hus på sommaren så satt mamma och farfar ute på Altanen och drack vin och kalamataoliver och lite ost på det och så smög jag och carro (kkusin) fram med varsin täcke om oss och skönk ner i varsint knä. Minnen !


                              
                 Förstora upp det när jag kommer hem, framkalla och sätta det på väggen. (L)


                          
                                                 Tre generationer Forsberg 


                                
Kallhäll mot Barkaby outlet där pappa hitta 3 par byxor. Ni tänker väl amen vad är  de för märktbart att säga det. Jo för han köpa dom ÉNSAM, alone, in the silence UTAN vår hjälp och de var faktist fina! 
  
                          
Imorgon ->shoppa. "Its funny cause its truuuue" Citat av Herta Forsberg.

Hoppas ni har de dunderbra. Kliiintan jag tänker på díg, De har weekday här med 4 våningar!




To die for!

Älskaaar att jag ska till Sthlm på SÖNDAG !
Ska leta studentkläning, man vill ju ha en som ingen har och som passar sin egna stil ju. Ska in på sturegallerian och på NK. Där finns de ju affärer som inte finns här nere, Sweeeet!

Är helt pepp på det! Vill ha söndag N U!

Lyssna på dessa överbra låtarna:




LEONA LEWIS - MY HANDS.
ROBIN THICKLE - 2 LUV BIRDS






Just another beutiful morgning..

... Sitter jag här i skolan från kl 8 för att arbeta med projektarbetet med de andra töntarna. Vi börjar egentligen 10 men men you've got to do what you got to do. Sitter just nu i min ensamhet för tjejerna kommmer inte förren halvl/20 i så får sitta och dega som vanligt. Jappp dagen till ära har jag en av mina älsklingar med mig, kan ni gissa vilken?

Får börja sätta min in i arbetet nu. Vi hörs lovers and haters.


L.F är tillbaks!


Hola alla mina fåtal men unika läsare!

Dagens ämne kommer vara: Rosengård och Media

Rosengård och Media håller inte ihop. Jag tror att anledningen till att man startar bränder och massförstör är för att de känner att de är förtryckta och kräver efter uppmärksamhet. Media gör det inte bättre uatn tvärtom! Min tanke med media är att de är som en bubbla. Man samlar information om händelser under en lång tid utan att publicerar de och om en liten sak händer på Rosengård så spricker bubblan och all information om olika händelser kommer stå i tidningen nästa dag. Media är väldigt fult.

Kort och gott = Alltid bäst


Fredagsmys - 20.40

På fredagar ska man vara hemmakvällar. Tänkte summera min vecka faaast jag sagt innan att jag inte ska skriva om mina dagar men jag lyser av dubbel moral så det inte är sant.

Börjar med söndag där jag blev helt klar med min Gp-uppgiften-häften-saken och nu ska bara de redovisa dom opch börja med nästa uppgift i ämnet.




Verkligen inte kul!
Veckans höjdpunkter var att träffa älskade bästa vän på Ondsagen och bjöd henne på våra favorit Nachos på Mocca, även en runda in på Taboo.
Sen andra var Rise up for Haiti som var ett projekt som var bara helt fantastiskt!
Kayabruuttan hämtade mig och så körde vi och skulle ta ut pengar. Jag och Kaya pratar samtidigt när jag skulle ta ut pengar och skulle bara ta ut 200 kr och poff så blev det 800 spänn. Ehm knast? Åkte iallafall till Vinnys krog och åt innan vi skulle till Rise up. Kärlek till kvällen <3.



Njut av kvällen. Berätta gärna för den hära gamla trasan vad ni ska hitta på idag. Hipp kanske? 16-år disco och ha sin första fylla? Pirra med en kille man träffat efter några antal för många drinkar? Eller helt enkelt chilla och pilla naveln. Berätta !

Söndagsritualen

Eller hur låter det läskigt. Som någon slags vodoo-i-don't-wanna-kill-you-but-only-poke-your-eyes-out-and-play-with-them isssch.
SÅ så glad för är klar med Gp.uppgifterna i Christer. Nu ska de bara redovisas! Som sker inom snarast. One down three or more to go! Nu är de Projektarbetet vi måste ha klart Saaarah ! Sen kan man koncentrera sig på de andra sakerna senare.

Omg så tråkig hj´jag är! Ska bättra mig

                      

Hello Spring

VÅREN ÄR HÄÄÄÄR !


6 timmar senare...


   Moby - Lift me up

Sitter jag i en nybäddad säng med röda ringar på men mina gosiga nalle, Tickles 2. Fick nog tyvärr säga adjö till Tickles 1 som jag fick när jag döptes för någon( kan ha varit jag) tyckte att han såg lite ledsen ut så bestämde mig för att pigga upp han och visa mina sminkskills. Detta var när jag kanske vár 12 år. Min clown är borta :( bara för att så ska jag leta efter min Clown med randig byxdress... Och namnet, kom från att jag alltid åt mackor med tickles på hos mormor&morfar. Ncnc

Vad är dealen att gråta efter ett gosedjur? Nostalgi mina vänner, nostalgi.

Japp så var folkfestyen slut för denna gången, vad tyckte ni?
Tror Anna kommer komma långt i Norge men måste inte vi kvala in detta året, tack vare she male Marlena Erman, asså lovar att hon inte är en kvinna. En man undercover?
Vad har du under kjolen, Marlena Erman?

Saleem skulle ha vunnit. Moster säger den är tjatig men jämnför med Manboy? Come on.
Såg ni att de var självaste Björn "Glöggen" Gustavsson som spelade piano under Saleems låt? Coolt.

Mina planer nu är att sova tills Gud vill jag ska vakna, ut på Laugunen men hundarna och sedan plugga satan och avslutar med ettt bad i lyx.








Vill ha, ska ha!

Hittade jättefina skor som bara lyser, Linnea ha mig på oss!



Vad tycks? Jag tycker dom är fantastiska!

Onsdag

Och det känns som en Torsdag? Whats wrong with me.
Kroppen kliar som in i fast jag smörjer in mig. Får väl bada i lotion eller något. Halsen har llagt sig vilket är en himla tur.
Nej nu inta jag min plats i köket med en god kopp kaffe, musik och Kommunikationen framför mig. Hatar plugg! Men inte mycket kvar nu.

                                        


Tolka drömmar?

Hur ska man tolka drömmar?

Jag menar jag drömde en riktig sjuk och nästan klöckande dröm. Ska inte ta upp den men den var inte de jag brukar drömma om. Så är det så att det man drömmer är en bild av vad man vill ska hända i framtiden eller har den som helst ingen betydelse alls? 
 
Vad tycker ni ?

sunshine on a rainy day.

Min hals är katastrof!
Så ont den gör. Ni vet när man hrar fätt en äpplebit i halsen ocgh den vill inte komma bort? Pröva de i 9 timmar i sträck.
Welcome to my world.

Pluggar inget långt inlägg men det gillar du Karla inte sant? (L)

Palle kan ta sig någonstans

Återgå till de vanliga

... PLUGG!

Nej skämta men känns så, jag måste sätta igång nu.



 
  Blir så otroligt på bra humör av Underbart - Kalle Moraues och Orso orkester
Så catchiig!

Sitter med ett äpple, te som nästan är kallt , pluggar.
Och vad dunkar ur högtalarna? MELODIEFESTIVALEN!
Just love it...



Lördag 17:34

Ojjj måste duscha, föna och platta håret nu!
Har varit i stan hela dagen och köpt en massa snygga kläder. Mamma säger jag är dyr i smaken hihihih men måste man så måste man (A).
Ikväll bär de ut till Lindängen till Cuzz och ha en riktig kul kväll. Sedan bär det ut till Happy : )

Im sooo happy right now

                                                                        
Vi ses i dimman !

Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på nya lekar.


  Bigbang 2NE1 - Lolipop. Ehm Engelska och japanska? Fan va frääänt.


Åhh vad jag är fast i Cleas/Saras ord! En sån fantastisk människa.
Mamma är i duschen segare sig och är glad att hon gått ner ett hg när hon farmade på farmville. Liksom Come on?
Japp men denna dagen spenderas i stan med mamma och mig själv. Toppen!
Och ni vet vaför man shoppar med sin mamma väl?

Jaha, oh well.

Jaha så sitter man hemma på en fredag kväll. Mycket bra på tv? Eh nej, Mycket och kolla på datorn? Eh nej. Plugga? Hell no!
Måste bara dissa de programmet Blåst som går just nu på kanal 5 men Howie Mandal. så fattigt och tråkigt. Ballar of stål wannabe.
Inte mycket säga än att jag vill shoppa men de e lite svårt utan sitt kort ju? knappade ju in mobilkoden när jag skulle peja kaxin i fredags, och lite rund om fötterna var man.
Så segt finns så mycket man vil köpa!

Helt målös

Vem kan tänka sig att en transa kan väcka så mycke funderingar och diskutioner om var de verkligen problemet med fördommar är och hos de ligger hos?
Cleas Schmidt/Sara Lund är en av de mest spännande, klokaste och humoristiska person man sett på länge.
Vilket mod det tar för en man som är Transa men bara ibland att gå upp på scenen inför tjaa ska vi säga 100 stycken 18åringar och prata om fördommar hos människor, romer(sigenare) och lite till. Och dessutom vara klädd aom en stilig kvinna? Hur många vågar det?

Så många ord som fastnat
Helt makalöst
Helt målös

"Är du rädd för döden?"
"Nej inte för döden, för att jag inte levt"

www.Saralund.se - Läs och förvånas

Faith?

Japp yaooo its like this.. nej ska allvarligt lägga ner den attityden, jag är en liten svenska oskyldig tjej hihiihih NEEEJ inte sån skit heller... Mitt bloggandet är lika dåligt som att sarh den stackaren har hjärnskakning den stackarn! All love to you chipmunkiie.
Anledninge är min pappa, gaash så mycket jag skyller på andra, inte bra! Men iallafall så har min pappa en tedens att stänga av internet mitt i ett inlägg eller något sådant. Det är 1 anledning. Den andra är vädret. Öveer kallt men endå envisas man att ta på sin skinnjacka och de röda Fred perry skorna men vädret vill in te tillåta mig de! 

Idag var det föreläsning i Aulan och självaste Klas Smidht ( nej inte rapparen) informera oss om tolerans. Tänkte först ska en transa försöka snacka om tolerans och hur i alla världen ska jag ta mig till de? Men jag blev mållös så duktig han är/modig och full av humor. Jag älskar han, överball.

Engelskan skriver inte sig av sig själv... Caio!  

RSS 2.0