2 veckor,14 dagar

Om två veckor även 14 dagar så är det dags för EGYPTEN I EN HEL VECKA!

Har inte så mycket att skriva mer att jag hittade en översöt tröja idag på Lindex, En tröja av Emma Wiklund sm var utav satin och volang vid urringningen. Den fanns i två färger, lite lätt rosa och i blå, båda med svart volang. Arrgh detta penga problem! Många fyller år, man ska ha pengar till räkningen på mobilen och lite extra cash och ha med sig i Egypten.
Funderar på att jobba svart... skämt och sido(...)
Idag har jag varit ovanligt glad enligt mig själv, inte skällt på någon, Jo Sarah men hon är som hon är..Men det är just därför jag älskar henne, hihi..

Vår Religonslärare är knasigaste läraren nånsin! Idag kolla han ut ur fönsterna över länge och kollade ut mot lilla rastgården,
jag frågade: Magnus vad kollar du på?
Magnus: Jag kollar efter tjejer
Klassen: Men Magnus då ! Alla skrattar och högst skrattar tvillingarna.
Du säger du skojar med djupt inne skojar du nog inte, haha lammkytt gillar alla! Det har en del bevisat.

Det är allt det roliga som hänt idag, imorgon är man fri från skolan och då ska man passa på att göra så lite         (mycket för min del) som möjligt.

We keep in touch
Peace/ L ♥

Top of my game.

Idag var det BF3A'a Spexfoto!

Vi i klassen bestämde oss för att vara "sub"kulturer dvs Dagens ungdom, grupper.
Vissa var fjörtisar med gummiband på benen så blodet stoppas, vissa va Ghetto/GB's ( Nej inte GrB Gräddglass då) och jag var snobb med Louise. Det hela gick super och alla klädde "upp" sig..



: )

Jag älskar dig riktigt mycket, min bästa vän  - Älskar dig riktigt mycket, min bästa vän !


Peace/ L ♥


Ingen ork, ingen koll

Ja såhär är det, Jag pallar verkligen inte plugga så varför inte spendera tiden med att klaga i sin egna lilla (privata) blogg där bara jag bestämmer.

I fredags så var vi som hade anmält oss till Ecuador - projektet tvugna att komma till skolan för att få besked. Alla satt som på spikar, man svettades som en turk ( No afence alla turkar som tar illa vid sig). Man darade, kommer ihåg känslan, fjärilar i magen över en sån sak som de va. Det var precis som en Idol - audition, ingen härlig känsla.
Och så kalla de in mig, Där inne satt Seth, sjuksyster och de 3 som skulle med och så sa dom att jag skrev jättebra och mina frågor var jättebra osså, min första tanke var " Ah shit detta är ju busenkelt, Jag kommer med till Ecudor, LÄTT" Och så säger Irene " Du är reserv" RESERV !? Skojar ni med mig.... Så jag ska vänta till våren och hoppas på att någon blir sjuk eller hoppar av?? Blev så sjukt arg över detta och är forfarande lite små irriterad. De hade inget negativt och säga om mig och så säger dom atgt jag ör reserv, nej usch och fy !

Varför får man pengar för att man provecerar folk, skriver om att man super när man är 16 och laddar upp videos och bilder där man ser ut som att man drukit mer än vad man tål och där man har däkat.. Snälla väx upp. Vad säger era föräldrar om detta? Att supa sig full varenda helg och dessutom är under 18 så har man något fel i hjärnan. Ja visst måste erkänna att ibland och då menar jag ibland skriver intressanta inlägg. Det ska ni få Cred för.
Och ni "bloggorsker" ( Tar inte alla över en kant, men vi vet alla vem dom är) ska vara såkallade förebilder för era läsare som antagligen är yngre än er ? Har dom ens tänkt på det? Men skäm ni ut er, mig berör det inte. Men ett tips, Väx upp!


Haha när man väl är igång kan man inte sluta..

På tisdag är det 3ornas allra sista klassfoto, och jag ska vara subkulturen " Snobb" Jag behöver förslag så please skriv när era förslag på vad jag kan ha på mig.

We keep in touch
Peace/ L



Ny månad, nya tag

Ja jag är lite väl sen ute med att det är ny månad..
Idag är de den 4/10 och det är söndag, men även kanelbullens dag ! Wie något vi firar? Inte jag iallafall.
I fredags var de den roligaste kvällen pålänge, Cecilia och jag i Lindängen på fest hos Dennis riktigt kul må jag säga... Jag och Dennis ska skapa en sida som heter "under-agedLove.se har jag bestämt och undra varför vi kom in på det hum hum hum...Donkan vid 2 och sedan taxi hem vid 3, Ja, jag är en smula bortskämd. Men synd att man inte kunde supa ner sig helt, för det var verkligen längesen pga av den dumma medicinen, Buhu..
Har verkligen bevisat nu att man kan ha kul utan för mycket alkohol i blodet. Yeey
Idag blir det förberedelser inför provet på tisdag och sen till trellehulla och äta mormors legendariska Äpplekaka och umgås lite med the old folks.
We keep in touch

Peace/ L

A Diva is a female version of a hustler

Kollar just nu på Dr Phil där det idag handlar om Golddiggers altså riktiga divas som ger vackra och självsäkra kvinnor dåligt rykte.. Detta är förfärligt! En kvinna sa nyss, " Don´t bother to give me a rose unless it's made in platinum" Och som sagt, nästa månad fick hon en ros i platina ! Detta är helt sinnessjukt.  De gör det inte för sex, utan lockar männen med sexy outfits och så tar de åengarna sen sticker !
Som sagt, A diva is a female version of a hustler kvinnor lilla !

Varit i skolan från kvart över 8 till kvart över 3, painfull kan jag säga
Psykologi A i 3 timmar var droppen nästan men i made it trough..
Sitter i soffan med ett täcke, eld i brasan och kollar lite smått på tv, Sitter förväntans full på att Inlåst ska börja klockan 21.00 på tv 4 men nu e de Simpsons och lite qulity time med pappsen.

Peace/ L

RSS 2.0