My tracks and Godnatthälsning



NOTHIN ON YOU - B.O.B FT BRUNO MARS


                      



LILY ALLEN FT MARK RONSON - OH MY GOD


Så sött! Officelt den sista bilden för idag! Får börja använda kameran lite oftare märker jag...



Godnatt folket


 


Vad är lycka?

Lycka för mig är:
LA FAMILIA
Vänner
Musiiiiik




Dagens OMG faktor var Flash Mob på Triangeln där jag var med i. Drog dit Soulmate som hade en jättesöt och trevlig kompis med sig och de visste ingenting, mamma älskade mamma kom och fikade med oss ( hon visste) rätt som de va frös en vanlig Peoplleeee till och sen kom de fler och sen började dansen. Jag bara ähhe va fan ska bara fixa en sak och så gick jag upp och började dansa, verkligen de roligaste jag gjort!
Hade lätt gjort om den! Kommer snart upp på youtube och facebook.

Peace and kitties and teeth


Blåsor och nariga läppar.

Cyklat nu 4 dagar i veckan! Jag är väldigt duktig och förvånad?
2 dåliga nyheter idag är då att min kära pappa som åkte till Finland imorse riskerar att bli fast där brevid oss, vi kan ju inte säga där nere eller uppe men skitsamma han är fast där och det är inte kul.
Idag är det Nicklas 2 årsdag.... 2år sedan den hemska nyheten som chockerade oss alla i hans omgivning. Rest in peace, We all miss you

Fun in progress, peace with kittoes and wales

Trimmade mopeder och vind i hår.

Vi fortsätter med dessa "majjke no sense rubrikerna" ett litet tag till.

Iallafall måste bara meddela att jag officielt har den bästa praktikplatsen som finns! Träffa nya ascoola människor, maskinskaffe med pulveriserad mjölk och uppdragen man får är helt fantastiskt.
Kulturhuset, Mazetti har öppet hus på Lördag där man får prova på olika instrument, se på dans och ett Kafé kommer också vara öppet så det är bara att sticka dit om ni är sugna på att gå någon kurs. Har inte superkoll på tiderna men mellan 11 till 14 är det tror jag. Jag kommer stå i Cafét med mina matteskills...

Work in progress, Peace and not war. Love and kitties

Blå blommor och frost i håret

Har skaffat en ny stil, den stilen kallas "Rubriker som majke nooo sense alls" Och detta är den väldiga popuösa premiären, bara för er skull! Jag vet, jag är gudomlig.

Man kan lungt säga att jag slutat bry mig att blogga, kan också bero på för mycket fritid? Att chilla tar upp mycket av ens fria tid så man säger.
Okej va coolt  min psykologilärare Foppa (hon heter som en viss gud. "Peka på mig") poppade up i huvudet och gav speakern rösten till de första meningarna, helt fasansfullt random!


Praktik tider har börjat så smått och det är bara att gilla läget FAN HON VILL INTE SLUTA! Pratktien är bara för härlig. Cykla in till stan, känna mjölksyran och irritera sig på folk som cyklar söligt är en av de ljuvligaste saker jag vet. Tiderna, tiderna gott folk! Imorgon börjar jag 17.00 vad sägs om den fulingen huh?

Work in progress, Peace Out with flowers and kitties

My tracks - 22.53



Ellie Goulding - Starry Eyed




Adam Lambert - What do ou want from me





Enjoy!

Lidandets högtid.

aa nu är Påsken här och jag antar att alla svenskar har ätit ett lass med lax, sill, potatis med gräddfil! Lidandetstid och man ber och man blir sur bara om man inte får ett påskägg fullt av godis och kanske lite pengar i. Även vid denna fabulösa högtiden så kan vi inte släppa tanken på oss själva. Att ge något till en annan person ska vara ömsesidigt och överraskande men tänker någon så idag? Kom på mig själv att säga till mormor igår, "mormor? ska vi inte få några påskägg?" Imorse när jag vakna hahhahahha måste sden berätta om hur det är att sova med mig. Hur som helst så tänkade jag varför jag sa så och hur bortskämt och dåligt det låter.






Den "lucky one" eller min partner in crime denna natten var ingen mindre än Mrs. Forsberg (Natascha). Jag går alltid och lägger mig före henne mammaforsberg har en tendens att snarka som en valross, ingen vill sova med henne. Så la mig och läste min fabulösa bok och sedan somnar lite lätt. Klockan 3 kan det va s¨å giick mina charader igång med den orginella skriket följt av att uppreppa NEJ,NEJ,NEJ LÅT MIG VARA NEJ NEJ. Och sedan somnade jag med en duns. Omgång 2, klockan 4-5 kanske? Satte mig upp i sängen, skriket kom igen och mina "tårar" forsade, mamma vakna fråga vad som händer och säger " Nej linnea du drömmer, du pratar i sömnen" Varav jag svarade "I hörnet, i hörnet!" Jag drömde då om att hela rummet var fullt av fluffiga oxh äckliga djur och att vi sov på dom, var väl åttabeniga saker som kom. Hahhahahhaha de roligaste är när mamma försöker ta min hand och liksom handen kryper till min hand och där kom de tredje skriket! Jag drack lite vatten pch försökte hitta Milou men han fanns inte (Sov). Efter det sov jag gått och drömde en massa hemliiisar.

Tack vare att jag ärvt detta av min underbara moder så kommer jag inte få något på länge, tack mamma.....
Undra om Stoffe märkte de eller elisabeth?
Nu vet DUU vad du ska vara rädd för :)


RSS 2.0