Can´t touch this nannana na na

Så skönt att vara ledig
Idag är det söndag och på schemat idag står det plugg tydligen. Va är ett jullov utan plugg ? De hade varit de ultimata lovet men men visa lärare bryr sig inte om de.
Igår var familjen Ruscic på middag hos oss, det var väldigt trevligt och vi snackade om mycket som händer i Sverige och att detta året har varit det värsta, med brott. Det är sjukt hur kan mn mörda oskyldiga människor och famförallt små barn, man blir äcklad.
Vi hade julklappsspelet och först haffa man nästan alla paketerna men vem ska alla ta av? mig såklart så det slutade med att jag fick, en penna från NY och en burk med 2 kolor...

Tydligen har man inte publicerat detta inlägg så de kommer lite såhär sent.
Sitter med Annica och är väldigt sociala för tillfället. Vi måste komma på vad som kommer ske på nyår och till detta har vi hela natten på oss så de ordnar sig ¨säääkert. 

Caio


 


There was something in the air that night

Då är julen avklarad för iår!
Mycket nöjd kan man säga med presenterna, fick en kamera som jag ville ha och en uberfin väska men passar inte riktigt min stil och massa andra saker. Tack Josse, älskling för armbandet. <3

Cecilia och jag fick Abba på singstar som ni märker på rubriken som fastnar låtarna fort på huvudet. Dagen idag har varit en chilldag åt julbord hos mormor och sedan stack vi hem och jag tog ett litet mysigt julbad!
Look for you self:

  

Caio

Tjugotredje December

ihh, om drygt en timme så är det julafton ! Låg och tänkte för mig själv, halv slumrade till men kom på tänka på att detta är mitt allra bästa år. De händelser som har inträffat och personerna jag har lärt känna. Mycket har hänt i år, jag har tagit reda på vilka som är sina vänner och vem som är bara plain simple falska. Dåliga förhållande har man också haft och man har lärt sig hur världen funkar utanför. Alla dessa händelser är inte alltid så kul att genomgå men det har gjort mig stark, har självförtroende och respekterar mig själv som jag är. Försöker inte vara någon annan för att kunna "passa" in. Jag är förvånad över hur jag behandlade det som hände i skolan, vissa tycker det kanske är överdriv men jag är stolt över det jag gjorde.
Stolt över mina handlingar i år och ångrar inget ! 2009, im ready for you, come on bring it!

Har gått med Elisa i stan idag, fikat på Mocca och bytat julklappar :) Hon fick Christmas cupcakes av mig och jag fick läppglans format som små praliner, så gulligt !
Träffade även zaied i stan : )

Varför ska natten till den 24 alltid vara seg!
Min julafton kommer firas hos M&M i trellevorg med hela galna släkten . Får se om man får vad man önskat sig och om man i nte blir stenlack på en viss person...

Ska FÖRSÖKA sova nu...

Caio

-tjugoförsta december

Känner mig överhettad, badade i 40 graders varmt vatten tror jag men en massa badskum och Michael Jackson vrålandes ur stereon. Det blev även ansiktsmask, hårmask och forming av brynen. Älskar söndags bad!
Dagen har gått år till inget, massa tvtittande och städade en minimal stund. Imorgon ska man sola, träffa Zaied (?) och hem till Batoulaan med töserna på kvällen och senare så nattar Josse över hos mig :) Mys !

Caio

: )

Jag förstår inte vad som går i dem personerna som har lagt ner mósken i rosengård. Lyssnar nu på dingata som har ett rosengård special som har gått sen igår och är idag mellan 12.00-15.00. Så man förstår hur dem människorna tänker !

Igår, fredags hade vi julavslutning som skedde i vår aula. Först så var det ett litet julspel som esterterna i 3an skapat, det var roligt och efter det sjöng kören som är över 50 personer fin fina julsånger och på den sista låten som var " Ohelga natt" så fick vi besök av en opera sångerska, det var väldigt fint.

Sen efter skolan gick man ut med milou och Elisabeth kom och år hos mig och sen stack vi och kolla på bio, The dutchess.
Kan verkligen rekommendera den. Utspelar sig i 1700-talet och Keira knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper och Heyley Atwell. Väldigt bra skådespelare och så vacker keira är i denna !

Idag,Lördag så har jag och min syster städat våra gumpar av oss för ikväll kommer hela släkten på middag och vi ska spala julklappspel och dricka GLÖGG! !.

Saknar dig <3
Caio!


Narriga läppar? tror jag avstår

Skola 10.00-14.00
Om jag ska vara helt ärligt 100%, så har jag inget och skriva om. Min dag har varit trög, seg och åter trött ! Vill gärna passa på att klaga på dessa helvetes bussarna i Malmö som inte passar tiden eller bara skiter i att komma. Till exempel: Jag skulle ta 34 hem från isstadion ( skulle heja på Heleneholm när dem spela fotboll. dem blev verkligen urklassade !) men hållplatsen vid europaporten är avstängd så gick till den vid Allans korvar och den skulle komma 15.27 men kom 15.38 (!) inte bara med de, den kör förbi oss. Sån dålig stil. Fick vänta i drygt 19 minuter till. Ska man ringa och klaga eller vad ska man göra ?

Jag vill ha sommar för då ska jag fylla 18 och söka jobb på stadsmissionen. Längtar : )
Vintern kan suga gump ! Narriga läppar, blek hy och ruskigt kallt. Det enda bra sakerna är pepparkakakor, glögg, JULAFTON OCH NYÅR!!

Vilken lyx man har. Börjar 11.40 och slutar 12.40 imorgon. Sweet!

Caio

Brist på annat

Tjejlistan 2008
Har du ett par blåa string? - aadå
Vem var den senaste du pussade? - Nasser, tror jag :O?
Trivs du med det? Nej
Gillar du nån nu? Yees
Vad gjorde du inatt? - inget.
Och i förrgår natt? - Sov.
Vad gör du innan du ska sova? - Kollar inernäätet
Kan du prata med din mamma om allt? - Klart
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -Ja
Har du varit gravid?- good no
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Bros på

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Malmö
2. hårfärg - Rödtott/ brunett
3. längd - 165
4. Frisyr - Hellugg, uppklippt
5. Ögonfärg - gröngrågul.
6. Skostorlek - 36-9
7. Humör - Glad, dock huvudvärk
8. Orientering - ?
9. Civilstatus - Happily married nej singel .
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Aa
2. Tror du på kärlek? - Ibland
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - Passade verkligen inte ihop
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - oja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja
6. Har du nånsin blivet kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej kanske
9. haft en hemlig beundrare? - Japps
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Neråå

Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - vin,
3. Dag eller natt? - natt, helt klart.
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Båda
8. Färgfoto eller svart och vita? - båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? -Bilddagboken
11. Choklad eller glass? - Chookllaad !
12. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
13. String eller hipsters? - depends
14. Stövlar eller gymnastikskor? - Både
15. Kjol/klänning eller jeans? - båda

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut? - Noojs
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - aadå
4. Har du hoppat bungy jump? -  Nej
5. Har du nånsin gjort slut? - mm
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha nästanj
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa - Oja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? -Lots of times
1. Saknar du någon just nu? - ja, otroligt mycket
2. Är du glad? - JA :)
3. Är du fundersam? - Inte nu
4. Är du uttråkad? - Smått, skulle ja gjort detta då ?
5. Är du tysk? - Inte vad jag vet 
7. Är du italienare? - Neej
8. Är du fransk? - Ja faktisk en åttondel
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Jaklart

-Ja nu får man väl gå och göra något med sitt liv, kanske fixa sig till ikväll : )

Caio Hombres

Living on a stereotype

-Have sex with Jerry!
Kollar på Jerry Springer på tv och its sick så sjuka människor. Ska berätta snabbt vad det hela går ut på: Att skämma ut sin partner totalt inte bara det utan att man ska ha så lite självrespekt som möjligt! Om man ska kunna komma mer ( OBS! spelas in i America) så ska man ha gjort något riktigt riktigt sjukt. Kan vara att man är prostiurad och gilla de och till att vara med i KKK och vara svart själv.. Och man ska helst bo i en tralierpark. Om du har dessa egenskaperna så kommer du lätt med ! Garenterat

-----
Skola idag 08.15-15.00
Fick reda på mitt samhällsprov som blev ett G bara men men life goes on tror jag ?
På gymnastiken fick jag reda på att jag fick tp (!) nu tänker man " jaha men tp det är ju inget att vara stolt över " men det ni det är nämligen jag! Jag hatar nämligen gymnastiken för om man har haft det i 9 år och varje vardag i skolan så blir man jävligt trött på det ska ni veta. Från att ha haft ig hela ettan så är ett G stort för mig : )

Mamma har varit sjuker idag så har varit på mtt bästa humör idag. Enligt mig själv, och vad dem andra säger vill jag inte veta. Kollar på 90210 och ska ta en liten runda med Milou snart. Imorgon blir det skola kl 8.00 kommer inte palla mig upp dock. Ska man "försova" sig eller ska man palla sig upp?
Och sedan ska man se Elisabeth i Håslöws kyrka :)
Ska väl fortsätta med mitt nu..

Caio Hombres

En bild säger mer en 1000 ord


Like a star

Staan med kära syster och handlade en väldigt fin och dyr present till våran mormor och morfar but they are sooo worth it. Så nu är kontot tomt meen man är ju så smart oich har köpt alla julklappar klart nu så slipper man julstressen.
Åkte iväg till Lund för att se 500 på stadsteatern och precis min humor va det ! Hahah " Om du vill ha syfilis så ska du hångla med någon från Höllviken" känn på den Josse och alla andra som bor i höllviken ! Man fick såna kort på en historisk person och först fick jag någon författare eller nej någon högt uppsatt. Johan och Anders ( från succén "Hipp Hipp") frågade om någon som inte var nöjd med sin person och jag räckte upp handen, för jag vet inte ens vem jag var och till slut fick jag vara Mike Tyson. Det var rätt så lärande show med mycket mycket bra humor.
Ikväll har det varit en typisk familjekväll, såg på Harry Potter, ( ja, vi är lite retarted)  drack kaffe med baileys, det bästa som finns och riktigt mysigt var det fram till att pappa låg och snarkade i takt till filmen...

Godnatt : )

Sankta lucia...blablabla

Hello, Homoo Spaiens ( Stavning) shi sån geek hon är.
Its like this: Hade samhällsprov idag. Och hej vad de gick bra eller ja de känns så iallafall. Och juste fan det var lucia i skolan idag det var fint! Bara för heleneholm har dem bästa rösterna. Igår fick jag mina skolkläder och har bott i dem sen dess, vill inte byta om känns det som. Meeen efter skolan kom man hem och då hade min underbara syster gått och med milou och då slapp jag, pappa kom hem helt glad och sa att han hade tackat ja till jobbet ! Efter det kom mamma hem med en champange flaska i handen och då var det bara att fira. Åt god middag och pratade om begravningar och döden och kom på tänka på Niklas så det blev ett litet sad moment men dem andra pigga upp mig. Mamma och jag givk till ica med Milou och handla red bull, Cosmopolitan till mig och parmesan. Ganska chilldag endå.
Imorgon blir det stan med kära syster och Annica och köpa det sista till julen och sen på eftermiddagen är det 500 som gäller. Sen hitta ¨något kul till kvällen : )

Jag saknar dig <3

Caio !


Im still here..aren't i ?

Chillidilldagen Tisdaag den 9de :)
Matte på morgonen som var överaskande roligt gjorde nästan mer än 2 tal som är ovanligt för Linnea. Samhäll my favorit subject efter engelska såklaart. Palla skriva all lektionerna meen fick tillbaks hälso och arbetsmiljö/säkerhets proven idag. Ig på säkerhet och g i hälsa. Men det gör inget jag är glad endå, man dör ju inte.
Åt middag på Waynes coffee  med kära Annica för orka laga mat om man är ensam hemma? Det var ju gottigotti. Mamma ringsde när jag var påväg hem och frågade om jag ville följa med och se Hipp Hipps pjäs 500. Hell yeah att man ska !
Har suttit framför datan i några timmar nu med en bubblande treo i vattenglaset och pluggat inför redovisningen på teckenspråk imorgon. Sjukt nervös men det ska gå.

Lyssna på Chris Browns nya låt - This Christmas. Love tha dude!

Peace up


2 Advent. :)

Palla kommentera anomynt men men är de så du vill ha de din fegiis så fine !
Precis klar med samhällsuppgiften blev hela 3 sidor.
De ni, de e skillat !
Ska börja med teckenspråk nu. Ska snacka om en sak vi gillar, ellr typ vad vi vill helt enkelt.  Jag ska snacka om om kära familj. Så jobbig de kommer bli och så nervös man är !
Tänk 2 Advent i dag, snart kommer julafton. Va e de ?bara 17 dagar kvar :)

Tog söndagsbadet precis ( Söndags badet- Ansiktsmask, hårmask, raka benen och bara relaaaxa i Jacutzzin) Öveer nice huh? Under tiden läser man Chic och hittar en urgullig pälsjacka ( fuskpäls ofc)
Hitta den på. www.Cubus.se

Måste ut och hitta nyårskläning också. Satan va svårt man har de ;) Och såklart går alla pengar till julklappar och hur mycket får man över? Nada

Caio amigos

Ohh yeah !

Godmorgon snokare :)

Vakna 10 och gick ner för att hämta frukost och i trappan stannar jag och hör en främmande röst, gick ner snabbt och såg att min kära moster var här men Bromiie ( hunden). Tydligen stannar hon hela dagen , wiie.
Sitter nu i köket försöker göra arbetet som ska vara klart imorgon men såklart e man så dum att man börjar med allt idag. De ska gå !
Ska skriva om Vänsterpartiet, Folkpartiet och Moderaterna, deras olika idelogier och sånt shii. Moder min har lovat att hjäpa mig och de erbjudandet tar man ju !
Igå var det en chill dag, träffade min underbara "bror" Zaied haha vi skulle fika på Tasty house eller ja hans kompis och han och jag kom och störde... Jag säger att jag inte ska ha något, jag har ju precis ätit en dock mindre god lunch på Pronto. Han fortsätter tjata att jag ska ta något. Jag säger nej och han går på toa men neej då han var bara och hämtade en cola till mig, You got to like him <3
aja nu får jag ta tag i nacken och fortsätta med mitt köra ( hrm..) arbete.

Caio Amigos

Guten Morgen

Godmorgon alla ni som har fått fnyss om bloggen. Hoppas ni har sovit lika bra som jag. Somnade 3 inatt och vaknade vid 9, fett skönt !
Idag är det plugg som gäller. Ska in till stan och fika med Zaied och kanske köpa de sista julklapparna.
Vi har sjukt mycket i skolan. Såhär ser vår tid framåt ut:

Samhällsuppgift om 2 olika partier.
Engelska gloser
Teckenspråksprov
Samhällsprov.
Hur tänker dem egentligen ?
Men men sånt får man stå ut med om man ska få bra betyg

Vet inte vad jag ska ha på mig idag :P Ett ganska så stort val. Funderar att gör en stor " stilmakeover" till ngt mer bohemsk stil men stora vädskor och sånt pansmycke eller vad man ska kalla det
Här är några bilder på hur min stil är nu :




Jaha, såhär är det.

Jaa får nu se om jag använder denna bloggen, kan först och främst säga att jag är ganska sån en amatör på detta och inte tar "bloggandet" så seriöst och är inte ute efter att bli rik som bloggerska.
Är bara en vanlig tjej som behöver skriva av sig varje dag, Har mycket jag måste bli av med och hey varför inte göra det på nätet och skämma ut sig själv. Har prövat att skriva egen dagbok men sånt hjälper inte. Måste låta folk veta vad JAG tycker och tänker om saker... Jag kommer säkert dampa loss och om ni tycker jag har fel eller så så tyck gärna till : )

RSS 2.0