Well, ofcourse it is

Gud vad öppningsfrasen kan vara a bitch ibland.. Hur ska man inleda ett blogginlägg och vara personlig när alla redan hör kört de racet... Så kommer komma rak på sak. Pang på rödbetan !

En vecka i summering:
Avslutade praktiken i fredags, med kladdkaka ( Uttalas : Kladdekaga) som var smasken, kommer sakna Sifferköping.  Efter 4 veckor av Teatern Sifferköping så kan man varenda och då menar jag VARENDA sång och repliker ungefär... Kommer sakna all grattis latte och nisqick (stavning) ni vet chokladen, Fråga tumme toot om ni inte vet : )
I lördag blev det att fira Babysistta Sarah som äntligen är den sista i vårt "gäng" som fyllt 18 !
Puben nästa!

Juste! Ifredags träffade jag min älskade bettan på en snabbfika på Mocca och prata om våran resa till Barcelona, Italien Holland (?) hon som kom på de inte jag ! eller BRAZIL ! Som jag alltid velat till..

Första advent i söndags, helt förvånad så snabbt tiden går, tänk, snart studenten. Vågar inte tänka på så roligt vi kommer ha det. Känner att vår klass har en sorts gemenskap nu. Håller ni med ?
 Idag är det måndag, imorgon är det 1 advent och bara 3 veckor till jullov och allt möjligt ! Julafton, Nyår och ja ett par dagar mindre till Student 2010!

Mitt liv är så underbart just nu, vill inte ändra på något !
Vet vem mina riktiga vänner är, orkar inte med en viss "kompis" som spelar så falskt spel
So not cool, Dude ! Skäms (Känn dig träffad du e )

För att avsluta kommer dagens citat :
Alla som hatar där ute, era mamoor har mustasch ! / Seanbanan

Peace/ L ♥

                

Tre måsten i Vintertiden !


And the night should come

  • Ladda upp videorna från Shan Atci
  • Ladda upp bilder på fejjan
  • Göra praktikuppgiften
  • Börja med Psykologi uppgiften, som man inte fattar. Hjälp !?

Önska mig Lycka till
Peace/ L ♥


Godmorgon !

Natten till idag spenderades hos Annika min underbara moster, lördags dagen började med att jag och mamma körde tillsammans för första gången hur det hela gick gick bra i min menning men vad min moder säger det vågar jag inte uttala mig om (hihi(A)). Annika och bromie kom till oss efter de och då föjde jag med henne och körde lite eller mycket och de gick bra, bättre än innan.
Vi lagade god mat, parmainlindad kyckling med örter, soltorkade tomater och getost i, mummms på det. Något märkligt hände; Vi skulle just kolla på Robinson Karidien med dock så heta Paolo Roberto som frontman och allt bara släcktes och vi hade strömavbrott i en halvtimme ! Är man ute på landet så är man.

Idag blir det uit och köra när Annika väl har fått ut tummen ur gumpen ( Följande mening tas med en nypa salt ). När man kommer hem väntas plugg och massa med tvtittande, usch vad man har en hatkärlek till söndagar

1. One tree hill - Hur blir det nu med the secret love child. Ljuger Nathan för Hayley? Kommer Alexis lyckas snärja Brookes man ( Ja kommer inte på hans namn).
2. Gossip Girl - Ja e en typisk tjej okej ?
3. PARADISE HOTEL ! - Behöver man säga mer ?

Sen blir det också premiär på " Linneas ubeermysiga badstund"

Peace/ L



Ett MÅSTE

Ett av mina MÅSTEN är att börja följa detta årets Paradise Hotel och det har jag gjort flitigt ny och är förälskad i de och just 2 helt störtsköna typer. Nämligen

Jacke Ferm, 19 år. Såklart vet man vem hon är, det är ju såklart Svartebrants dotter. Svartebrant är inte riktigt min generation och vet inte helt vad han gjort men jag tycker hon gör rätt i och "get even" med hennes pappa genom att ställa upp på PH, som hon säger i hennes blogg, att paradise är en utav det bästa hon gjort.
Det ska bli ett nöje att se henne i tvrutan det kommer nog inte vara en lugn styúnd dålänge hon är där, hennes personlighet lyser rakt igenom och knockar alla andra brudar. Och så tycker jag att hon liknar Megan Fox lite eller vad tycker ni?





Cimon Lundberg, 19 år, Jätte, JÄTTE snygg kille med skinn på näsan precis som Jackie. Han verkar vara lite av en snakee med det är ett spel, har läst hans blogg på Tv6.se (även Jackies då) om hans liv i Stockholm. Sen har han också en sjuktfin tatuering på bröstet ett stort +++.



Ni som såg Paradise i torsdag, tror ni det händer något mellan Cimon och Jackie när dom träffas sen ooh "snackar senare" ?

Du vet du vill kolla ( Whisper voice)

Peace/ L




A fresh start

Hejsan, Nu kommer jag åter !
Sist jag skrev var det 2 veckor och 14 dagar vi skulle till Egypten och nu har den tiden gått, tydligen och logiskt. En kort summering om resan:
- Den var absolut den bästa resan jag varit på ! Den slog Turkiet 06' med hästlängder, javisst så blev jag och Emilia matförgiftade och låg inne på rummet och spydde en aning och de andra fick lite magproblem så var det en otrolig resa och upplevelse. Alla var så trevliga och på ett bra sätt, när jag va sjuk så fick jag mat upp på rummet och när jag blev frisk igen och skulle ner och äta för första gången så kom Manegern på stället och frågade hur jag mådde och TÄNK de är ett ubeerstort hotell och med jättemånga gäster från alla möjliga kulturer och länder och så kommer de ihåg att de va just JAG som blev sjuk, de ska de ha en massa cred för.
Vi firade även Annikas big 4 0 och det blev lyckat. Dagen/morgonen började med Champange på STRANDEN (!), släkten sjöng och vi fick applåder av de runt omkring oss. Alla var störtsköna.
På kvällen så åt vi på stranden, va heter det nu igen.. Jo barbecue ! Cecilia, Emilia ocj jag och ett par tjejer till stog för underhållningen med wannabe-magdansös. Tyckte de gick bra för mig och minaa uderbara ungar hihi.
Kan inte snacka så mycket mer för jag vill tillbaks, så mycke, de är sjukt fint ställe och jag rekommenderar alla åka till - Hurganda, Makadi Bay (Hotellet heter Grand Makadi) Helt fantastiskt! Ska försöka få Elisa och åka dit med mig någon gång snart, men jag rekomenderar att ha egen "booze" med sig om man inte gillar alltför starka drinkar!

Efter vi hade kommit hem så kände man sig frysen och ovan att man måste hämta sin egen öl istället för att Habbibi ( Våran servitör, Achmed) gav den till en och så började man fjälla då... Klarade mig i tre dar innan det kom och jag fjällar än på mina ben ! Funderar på att ta en scrub sen ge mig in i solariumensvärld nu, kan seriöst säga att jag hatar och vara blek det passar inte mig helt i smaken att vara blek. Anyway så började jag min 4 veckors praktik på Mazetti-huset ( forna chokladfabriken) hos en teaterlärare, jag har precis avslutat min 3dje vecka och trivs som fisken i vattnet ! Nu sitter jag här på min systers dator och dricker Coca-cola och myser med ljus och ett täcke, har kommit på en bra planering.

Jag ska bara festa varannan helg för att hålla mig i form, inte slösa pengar nu i juletider som börjar närma sig med små steg.

Vi hörs senare.
Peace/ L ♥

RSS 2.0