Day after the night...

... suger horsesass !

Drack lite förmycket eller mycket förmycket för att inte ljuga! Usch ska inte tänka på det.
Men de var en as skön kväll. Tack alla : )
Min mamma är den bästa nånsin, hon är den jag älskar mest i hela vida världen! Finns inga ord så mycket hon betyder för mig och min syster.

Caio, ska se en b ra film på 6an. BRAAP!


Tonight is gonna be our night

Japp ni hörde!
Är så himla peppad så juag smäller av snart.
Nyfrissad i håret, ska slänga ihop något snabbt att äta. så de inte blit helt knas med alkoholen...
Hem till Louisaan och fixa oss sen till Kaya bruttan för att ha förfeest!

Vi lär ju ses ute i vimlet! (Hipp)
Låt Alkoholen och Kärleken flöda.






My Playlist 22:06



Pixie Lott - Mama Do



Walking in Memphis - Cher ft Marc Cohn



Livvi Franc - Automatik



I do you like a truck - Geo da Silva

                                          



PURSUIT OF HAPPINESS - KID CUDI FT MGMT&RATAT

Något säger mig att ni kommer se mycket av den frasen i framtiden! 
Braaaap! 

Pursuit of happiness


INTE EN LUGN STUND NÅNONSTANS!


Let's bring it back


      Jay Sean ft Lil Jon&Sean Paul - Do You Remember?

Ahhh jag är såå glad! Vetinte varför kanske för att denna låten är jag förälskad i eller att jag fick sms just precis or att de är 100 dagar idag? INGEEEN VET!  Jay sean pumpar just nu på övervåningen hos Mormor&Morfar as we apeak!

... Så lät de i måndagskväll. Inmte haft en lugn stund sen dess. Kommunalkrs måndag-tisdag. Somna dirrekt när jag kom hem idag och snart ska jag och Lolli ta en liten tur till stan. Fika we like ;)
Nu är de Family Guy och lilla Stewieboy.  ( Your horsesass!) Någon som kan förstå vad jag pratar om?

Fredagsmys - 19.34


  Jerry Lee Lewis - Great balls of fire.

Gammalt är nästan alltid bäst! Iallafall såå är det sportlov nu och inte bara det utan mitt, vårt sista! Det är en sjuk tanke..
HHAHAHHA min nya favorit är Stewie i Family Guy hahha sjukt! Mycket sjukt idag!
Är så otroligt glad idag fööör vi har bokat hotell uppe i stockholm under påsklovet! Kul va?
Träffa Farfar, kusin och några kompisar! Sen ska vi passa på att se något kul typ stand up eller en föreställning !
Feeling good. Imorgon träffar man självaste Louise som precis kommit hem från Equdor. Mycket att berätta om deras resa!

Nu ger vi gärnet !

Olaolla (fick en låt i huvudet som börjar med den knasa sig för texten försvann)
Ohja sånt kan hända.

Om några dagar (Läs; Månader) tar jag och resten av 3orna studenten! Tänk er snart är det över och friheten (Läs;Arbetsförmedlingen) väntar..
Efter att ha gått i skolan i 12 satans år så poff så får vi inte går kvar vare sig vi vill eller inte. Den meningen blev lite crazy men men ni fattar vad jag menar.

Så från och med nu, Ska jag ta skolan på fullaste allvar, mer än vad jag gör nu och jag rekommendera alla att göra detsamma. Vi vill alla komma ut med kunskapen att vara stolt över sina betyg, aaight?

Som sagt, PLUGGA OCH STAY IN SCHOOL!



  Don´t be a fool, fool


19.34




MIN ÄLSKADE WHITEEY HAR LÄRT SIG ATT TYCKA OM PROMOE. (en låt) MEN EN BÖRJAN !

Pluggar..

21.18

Denna man är nog en av de bästa författarna i världen! Jag är nu på hans tredje bok om kriminalarna Jessica och Byrne. Mord, lust mmmmmmmm Min kopp te.

Ska lägga mig och läsa 100 sidor till





Got that blazzing faya

Godmorgon till alla er som är i skolan, för min del så blev de inte en god morgon.. Efter att ha stigit ur min sänmg, bäddat och skulle ta mina kläder fick jag sån svindel, trodde allvarligt jag skulle svimma. Var också kallsvettig och sov inte så bra inatt så jag bestämde mig för att stanna hemma!
Sarah, om du ser detta så gör jag inte detta med flit utan mår verkligen dåligt.

Ska ta något att äta, gå ut med kalkonen och sen läsa min underbara bok jag fick av mamma.


Är det normalt?

L.Forsberg här !

Saknat lite åsikter från mig eller?
Ni vet alla att jag är en liten feministtant djupt inne i mitt hjärta!

Dagens inlägg handlar ju såklart om - Killars uppförandet ( OBS, Inte allas naturligtvis).

Jag är lite tveksam på hur killar har för syn på oss tjejer, att vi gör allt för att bli accepterade av männen, att vi är bara kapabla till att stå i köket och laga mat och städa - då kan jag ju säga att jag blir inte bra fru, mina matlagning skills är inte de bästa. De tjatar om "Ja en tjej ska veta sin plats" Bullshit ! Jag en person som inte kan hålla tyst och om det inte känns rätt så reagerar jag på det.
Killar (Obs fortfarande vissa) tror de kan fråga vad som helst utan att vi ska reagera.
Ett exempel, Hade en kille på msn som jag aldrig pratat med (säkert lagt till han när man hade sin Kom-Och-Se-mig- tid) och han var trevlig, frågade om mitt namn och min ålder, pratade lite allmänt och helt plötsligt släpptes bomden ! ... Är du oskuld? frågade han. Fick spel och sa ursäkta va fan är de för fråga. Den tröga killen fatta inte så sa till att han har 10 sek på att sticka annars så cvet jag inte vad jag gör.
Detta är fan inte normalt!

Eller är det det i dagens samhälle? Vad tycker ni ?

Inget förvånar mig längre.

En eloge till alla bra killar där ute som vet hur mycket en kvinna är värd och kan stava till respekt.



You + me =?

Åhh nej har jag sneat på allvar nu! Inget kärlekstrams. Kan inte bli kär, lusten tar över.

Har Linnea gått och kärat ner dig? Och i vem?

17.59 - Braaap !


      Advance Patrol ft Pauline - Välkommen till Malmö.

Tjaa tjaa mysig dag. Åkte till mormor&morfar och drack kaffe och käkade Våfflor. Jättegott! Nu blir de söndagsplugg.

Eyy fuck yo im from Malmö!

22.12

MELODIEFESTIVALEN DELTÄVLING 2

De som vann, jag vad kan man säga? Erik Saade är en kille man bara vill nypa i kinderna och ligga och mysa med i timmar! Lucky Molly Sandén.. Bra låt, fastnar dirr på hjärnan och avslutningen var bara to die for ! Så sexigt
Hrmm vem vann mer... JO Andreas andreas visste han skulle vinna damernas hjärtan. Hyfsat låt inget wow direkt.
De jag ville se i final var Pauline den sköööna bruttan och de som sjöng den Underbar. Första gången jag fick gåshud.. Jättevacker låt.

Dolph Lundgren vill jag ha som min pappa from another mother, hur hänger de ihop? Vi säger såhär: Jag vill ha han som min plastpappa, han är övercool när han säljer kakor och åker på sin segway. DOPLH FOR PRESIDENT!
När Glada Hudik så brast de för ett tag, att de att människor med förståndshandikappade får uppträda på en scen inför kanske 6 miljonet tittare som helt "vanligt" folk får, då känner jag mig åter stolt över Sverige att vi äntligen har accepterat personer som ser annorlunda ut eller beter sig annurlunda. Sen att de fick sjunga med Måns kan man tycka är kanske en dröm för dom att stå där uppe med en "köändis" och så tycker de säkert också, ännu mer lycka! Jag tycker endå att Måns stal showen för dom.

Pappi bjöd på tremiddags rätt och det var super gott! Stjärnkocken i mina ögon. 
Bilder kommer på Fejjan eller här om jag orkar. 
 

22.23

BLOGGTORKA !
WILL BE NACK IN A TIFFY!

21:53

L. Forsberg här !

(Carrie Bradshaw wannabeiin från Malmö stad)

Har ni någon gång känt att ni inte räcker till ? Att ingen som helst vill ha dig för du inbillar dig att du är kanske en aning för lång/kort, dina bröst är inte som dem du ser på tv och att din rumpa inte är tillräkligt propotionell? Alla har någonb gång känt sig så, utan tvekan! Och att utifrån att vi känner såhär prackar vi på oskyldiga personer för VÅRA skavanker. Ibland på stan får jag se detta praktiskt framför mig, att folk står och pekar och fnittrar åt en person som kanske lider av en sjukdom/ ett handikapp eller är hemlös. Jag förstår inte det roliga, det är inte ett dugg roligt. Tänk att vara tvungen till onödiga påhopp bara föär att man inte ser ut som en "normal" människa. Då frågar jag er Malmöstad, Vad är normalt nuförtiden? Att vara smal som en stick och ha stora bröst och vara sådär lite dum i huvudet eller att vara en pimp som skryter om hur många "brudar" han dragit över? ÄR det de som är normalt!? Då vill jag helt ärligt inte vara "normal". Jag vill göra ett litet experiment med er. Gå ut på stan eller skolan och kolla efter vad som är "normalt". Ordet normalt existerar inte i mitt ordförråd. Inte Onormal för den delen heller. Alla människor är olika, de kanske ser lika ut men de är olika. Jag tycker om att man är sig själv och inte någon man vill efterlikna. 


              

Nu ska JAG berätta vad jag ser på bilden. Jag ser inte överhuvudtaget några "freaks" eller "mongobarn" uatn jag ser 4 glada och vackra unga tjejer. Jag blir så arg och ledsen på världen som ser de här med Down syndrom eller någon annan handikapp som något man kan skoja om med sina kompisar eller göra åtlöje av. Kom ihåg att alla är lika värda ! Nu vill jag att varje gång ni ser ett barn eller vuxen med ett handikapp ska ni inte tänka " Ojoj här kommer en såndära mongo" utan tänk vilket vacker skapelse som gud skapat, eller tänk inte alls.


                       

Signar ut

20:23 090210

Kan gå med huvudet högt och ha kunskapen att jag har varit med och gjort en insats som kan vara början på en förändring i ett eller flera barns liv.
Jag har nämligen stött Bris kampanjen CallingOut där man bidrar med 4 kr som går direkt till Bris, Så enkelt som ett knapptryck.

Villl du vara med att göra en föränding du med?
www.CallingOut.se

Återgå till pluggandet. Har passat mina två urgulliga tvillingpojkar soom är bara för söta.

PEACE/ L

19.34 - Bilder











PEACE / L ♥







100208 18.53


Ibland vill jag vara som Martin Morgning. Ni vet den tecknande serie som går på barnkanalen där en kille vaknar upp varje dag som en ny människa?
Tänk er att inta en ny roll varje dag där man aldrig vaknar sig lik. Slippa det dagliga ansvaret, vakna upp i ett helt annat klimat och i ett helt anourlunda land där man inte har den blekaste aning om vad som väntar en.
Om jag fick önska att vakna upp som en kille för en dag. För att få en insyn på hur dem ser på oss tjejer eller om killar faktist också står timmar efter timmar för att hitta den perfekta utstyrlsen för dagen/kvällen. Eller om killar också lider av fåfänghet lika mycket som tjejer kan vara.

Försök att tänka er in i att ni vaknar efter en god sömn, tar de staplande stegen till speglen och ser att ni vaknar upp som en egyptisk prinssesa!
Hade känt mig som lyckligaste människan på jorden. 





                                                                  


Sickedick since 1991

Japp de är sant..
En helt random skrev på msn hur de var med mig detta är mitt svar: Ja fast kissinödig ! Och skulle skria in mitt lösen här så skrev jag Svar. Helt random.

Idag har vi kört på en nautral look.
Mysbyxor - Exklusiva från Heleneholmsskolan.
Blodloppets t-shirt - Did i Surprize you? Fick den inte gratis va tvungen gå/springa loppet också.
Lila filt - Ikea inte så varm...
Håret i en snoffsiog tofs, DFE ÄR FRÄÄÄÄSCHT BRUUR!

Hela dagen har dessa låtar sprängt min dators högtalare:
Leigton Meester - Your Love is my drug. (Hon som spelar Blair i GG)
Robin Thickle - Sex Therapy. Its put my in mood. My Mojo is working . MEHM KOLLA, Har den meningen ens en mening ??? Neeeeej.
Beyonce - Ice-Cream Låter som en glassbil... Inte vår fattiga då utan en cool en.

+++ Massa Iyaz och Jason Derulo !

PEACE/ L

She is svettin bullets.

JAG ÄR JÄTTEGLAD ! MIN KÄRA MODER HAR BESTÄLLT MIN FAVORITFÖRFATTARES TREDJE BOK VILLEBRÅD! OCH ÄVEN POJKEN I RANDIG PYJAMAS !!!! HÄR BLIR DET LÄSNING FÖR HELA SLANTEN...

PEACE/ L


Done

Jag är äntligen klar med städningen ! Och de blev bara lite damma av och sånt. Japp Sarah har sagt sitt och jag håller fullt med henne. Och visst är hon en otrolig störig människa som man bara vill skrika på men de e de som gör oss så bra vänner eller hur? Älskar min lillasyster.

Nu blir det plugg. För vad är en söndag utan plugg?
Efter det är de ansiktsmask och hårinpackning i ett härligt bad.

PEACE/ L

Kliintan is speaking

Wazuup Foppans läsare? Sarah is speaking eller ja snarare känd som Kliintan :D
eftersom att Linniie gästbloggade på min blogg så får jag ju göra detsamma på hennes, aight? Jag vet faktiskt inte varför vi gör det, för omväxlingsskull? För att göra "reklam". Kalla det vad ni vill :D
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så kan väl istället förklara min extrema kärlek till Foppan..

vår vänskap är värre än en berg- och dalbana! Thats it! Tror nog kära Foppis kan hålla med dom det. Men dessto äldre vi blir, dessto starkare vänskap får vi. Är det på grund av att vi började i samma klass i 3an när alla dom andra brudarna i vårt "gäng" började i en annan klass? kanske de kanske. Men i så fall vill jag att ni ska veta att jag älskade det.
Foppan och jag är två helt olika individer på så många sätt. Eller på alla sätt! Men ni har väl hört att ying och yang passar bra ihopa (y)

nej nu ska jag inte störa er längre, have a chill day. Peace out people

/ Kliintan


Sent IGEEN

Jag tror jag är sjuk på något sätt. ..
Fixade mina låtar idag igen och denna gången vad det var doom hette. Allt ska vara i rätt ordning. Namnet på artisten/artisterna och sen ett litet bindesträck - därefter kommer titlen på låten. Och det kan inte så Feat eller Featuring Oh Nej de måste stå Ft med stort F. Vad tror ni? En tvångstanke? Tro de eller ej, jag är liten av en perfektionist fast mitt rum säger en helt annan sak. Juste måste lägga en påminnelse att jag ska städa rummet imorgon. Damntorka, damnsuga, spruta lite perfym, kolla allt supernoga så Milou inte kissat igen och kanske möblera om. Fick ett sug när Sista from another Mother gjorde det här i veckan. Såg nu hur de blev ? http://ohgoosh.blogg.se
Nu ska jag fixa mer låtar till mitt underbara biblotek. Som ni vet jag och musik är hemliga Loovers.


PEACCE/ L
Btw. Så gästbloggade jag lite på Sarahs blogg asså Ohgoosh då. Checka in ! 
 

Time oooout!

Aaahap vad ska man säga om låtarna?
De enda som var bra är:
Linda Pirtchard - You making me hot
Anders Ekborg - The Saviour
Och anledningen till att de kan lyckas bra i Eurovision jajamän jag går rakt på rödbetan jag. Anledningen är att ´Linda låter som en persisk eller arabisk sångerska och har en partylåt med fart i.
Den andra har ett litet italienskt/spanskt touch på de + de är Opera. Och det är inte Marlena "Jagserutsomenman" Edman eller vad den nu hette :S Utan sådan soft Opera. MM i know sick. Men den tanken gick snabbt över...
ÄLSKLINGEN SALEM GICK VIDARE ! WIIIIIE, ÄLSKAR HANS BARNRÖST!
Jag vann en trisslott! jag vann en trisslott!

Låtarna var bra men inte melodiefestival stuk på det.

PEACE / L


Sccchhh

Lights, camera.. MELODIFESTIVALEN

Går igenom sen vad JAG tyckte!

Btw. Visst låter Dolph som en actionshjälte??

PEACE / L


Vad gör jag uppe?

Själv har jag inte den blekaste aning o varför och hur jag kan vara vaken. Min skallen snurrar av coca-colan och glasen med hemlägad dajm muuums! Cola särtter sig inte¨på min mage utan i mitt huvud och det gör mig så smart så smart så nej men jag får fnatt ! Som num laddade ner 50 stycken låtar (lagligt?) och har fått för mig att alla ska vara i rätt genre och rätt produktionsbolag. Okej kan fatta min idé med rätt genre men produktionsbolag, kom igen ! Vad tänker jag med? Tyvärr har jag ingen snopp så kan inte skulla på den.... Jag tar tröttheten. Efter det movade jag upp till mina bilder och herregud va många bilder och de är kopior efter kopior också. T´Det tar aldrig slut! Som en liten bonus för att jag arbetat så hårt hitta jag en extra mapp med låtar from the past. Mycket My Chemical Romance, The fray och Frankie J. Ser lovande ut. Får man hugga in i imorgon..

Min favorit artist är just nu -Jason Derulo ni vet han Whatcha say blabla inte den bästa han har gjort.
De bästa produktionsbolaget är -  Deluga Hieghts, J.R Rotem. Som ägs av en man vid man Jonathan Reuven.(J.R) You get it? Han är även en piece of hunk, hade endå. Han gör musik med Jason Derulo då, Sean Kingston, 50 Cent, Plies och Rick Ross men mycket fler !


Ser han lite balögd ut? Men han är endåå en hunk så de så.

Godnatt på er.
PEACE/l

"Some poeple are alcoholic,shopoholic,studyholic but my biggest holic is Music !"

Look Look, am like you mum!

Japp rubriken suger hårt!

Sitter eller halvligger här i soffan själv och lyssnar på musik och teven på samma gång.. Endå ganska ball de avslutar varandras meningar. Just shake that ass bitch and Nej jag har bara gått upp lite. Passar riktigt mycket va ?
Kan lika gärna lägga upp de låtarna jag INTE kan vara utan.



PEACE/ L






Mode?

Gutten morgen, Guten morgen !

Genom atrt bara se på meningen kan ni förstå att de är en goood morgon. Vakna för en timme sen och ska till skolan för att ha en lektion i 1 och en kvart timme. Kan man säga så? 1 timme och en kvart? aja jag säger sånt.

Ett mode jag såg i en blogg jag läste var de ni kommer ihåg när man hade såna spets hipsters som man drog lite väl upp och drog ner byxorna en aning? Japp ni vet exakt vad jag menar så göm de inte! Hon hade detta då och vad tycker ni om de? Jag kan erkänna att jag också hade de en gång i tiden men that lifepart is oveeer.

Min morgon:

 Störa sig lite med Milou som ligger snarkandes bredvid mig



Vecko Revyn med en av sveriges snyggaste tonåringar.

Sen en skål med flingor, vaniljfil och björnbär. Inte så lönt att fota?

DE E FRÄNT BRUUUUR
PEACE/L

De jag vill, får jag.

Lite självsäker rubrik där folk inte sant? Men hälften är sann iallafall. Har lite projekt här och där! En fin flicka kör inte kiss and tell.
Opps så mycket luft jag fått i mig eller nej är bara på flipphumör nu när man närmar sig natttimmarna.


PEACE/ L

BRAAAP!

Usch vad jag är sugen på lite snö i huvudet.



Yeeeeeeeereees


PEACE/ L

Jag är ta mif fan stolt!


   Love me - Justin Bieber.

Som sagt den killen är berondeframkallande. Karla är den första i kön med att gänga han om sådär 3 år då han fyller 18. Han är ju inte "Lamnkytt" då enligt den latinnan!. hahahha (K)

En sak som jag inte berättat är att jag har en Sjukdom som kallas Ip. De påverkar min talförmåga, lärde mig prata när jag var 3 år och de påverkar också min motorik då jag lärde mig cykla när jag va 10 år... Så thats it ! Skäms inte för de, de är inget som märks och inget jag lider av.

Nu ska jag antagligen plugga sen duscha, BRAAAP!

PEACE/ L


Måste jag säga något ens?

Denna killen asså sån talang ! Såååå gullig


Pop, Six, Squish, Uh Uh, Cicero, Lipschitz


     Cell Block Tango - Chicago (filmen)

Guuud vad jag vill leva under 30-talet då detta var en del av livet! Älskar filmen "Chicago" en av de absoluta måsten i filmen ! En film som har skådespelare som Queen Latifah som fångvaktaren av "The mistress of the murderers row", Chaterine Zeta-Jones spelar den kaxiga, finns-bara-en-stjärna Velma, Reneé Zellwegger som den oskyldiga Roxie Hart. + Richard Gere som rör allt till en stor gryta genom att spela adovokaten som alla kvinnor vill ha ( good when the curtains come down)
Alla måste se den!

Lyssnat hela dagen på alla låtar från Chicago. Eller... glömde mina hörlurar hemma så vi håller vid att från klockan 3.

Min ABSOLUTA favorit låt är den här:






Ska dyka in i böckernas värld, Puss puss !
Peace/ L

When you good to mama, mama is good to you




Skolupdate.


               Queen - I want to break free.

Känns lönt att vara i skolan. Ärligt talat. Picture this - Ett stort klassrum, en lärar och En elev som sitter och nördar sig med sin dator. Säg mig nu vilken den eleven är?

Jag är kissignödig och lite smått irriterad på människor som BARA pratar om dem själva, de är en av sakerna som stör mig något fruktansvärt. Så var jag också innan men har lärt mig nu att fan vad de låter ego att tala om sig själva hela tiden. Kan inte fråga "Jaha hur är det med dig då" eller vad tycker du? Oh nej de kan man inte säga.
Har inte sett Sarah så mycket idag. Hon gick bara förbi mig, vad är det?

Dagens mening - Gå från ett beroende till ett annat beroende.
Ett sätt för mig att sluta de jag håller på med är att gå till ett annat beroende nämligen Snus....Klubbor och coca-cola. Detta ska fixa sig till rätt spår nu.-

För 3 veckor sen sa jag till dig att ta tummen ur röven och göra psykosociala arbetet. Jag erbjöd dig min hjälp. För 3 veckor sen ! Var är du nu? Back at square one. Ditt liv - ditt beslut.

Jag i skolan idag :



Peace/ L

RSS 2.0