Spread the love

Allå allå alla!
Update: Sitter just nu och pustar ut för att sedan städa igen. ka nämligen ha min girls på mat och chill för sedsan en bra utgång senare ikväll/natt. Tjejern kommer klockan 7 så får städa röven av mig påtal om gumpar så är det ju tur att pappas och systers gumpar trycker sig ner mot soffan, så de inte försliter sig. Ingen hjäälper mig att städa detta massive mansion som vi bor i. Förslitningskador here i come!

Music makes people dance.



Oh father - Linda Sundblad. En bra artist med en av sveriges bästa kvinnliga röster enligt mig. Pratar numera i radio. Denna låt är en sådan som påminner om ett speciellt minne - Turkiet 2006 med släkten. 1 vecka med all inclusive, hanam och för att inte glömma mitt smeknamn som barkillen hade till mig som ropades ut var 3 minut - Lady! Ryser av tanken men fan vad kul vi hade.




Good swedish music.
good taste
pure feeling

lovebites

Dagens känsla: Still lite depp (Läs:Mens även kallad PMS)
Dagens låtar: Skaka rumpa - Seanbanan, The army - Anna Bergendahl & Alors un danse remix - Emilio.

Ojj vad klockan går fort! Idag har mina två biologiska föräldrar flytt fältet och blivit bjudna på 100 årsfest! Bra att dom kommer ut på äldre dar.... Även min lilla syster orkade inte med mig heller så hon stack fortare än ni kan säga "fest" nog för de va de som blev kvällens/nattens planer. Så kommer vi till mig, en liten oskyldig flicka på 19 bast som får ta de tunga lasten i form av en 2.5 årig lite lurvig varelse. Jobbigt! Nej inte alls tvärtom, bästa lilla sak som man avgudar så mycket. Men den hära lilla 19åringen ( Men hallå, STOPPP! Du var nyss 18 och nu 19, lite loco loco? Fyllde år för 2 dar sen, inget och skryta med) smed även planer för kvällen. Möllevångsfestivalen för året 2010 var ju ett tvunget besök så gittade ditt med bästa och vände på klacken efter 1 timme. Om jag säger det såhär: Förra året var helt grovt galet, salsa i ett tält med en dj (Läs: Spotify) som spottade ut latino musik men detta året Nada comprende, vi leta fort upp tältet och till vår besvikelse så har detta magiskt förvandlat till en liten shop med tröjer med tryck av Gajaplant och sådant. Men vi blev bjudna på lite sköna drummer boys med grova bank skills eller vad kallar man de? Bonk, pnag, clash? Anyway så handla de om afrikansk musik. Ska börja med de med bästa (afrikansk dans) på friskis snart, thats a deal! Gick sedan till donkan på gustav för halsen var torr om man söger på det viset och skilldes åt..

När jag kom hem så stog föräldrarna lagon berusade av.... deras underbara kväll i hållan! (Pff, play it safe) och även att det stog en polisbil vid vägens start. Var så att man nästan skulle fram med kameran för polisen i b-flo? Märklig syn... Fick gnugga ögonen en extra gång för att se om de va en hägring eller for real.

Btw (between?) så såg jag på en dokumentär innan på tv4+ som hette "Bulgariens bortglömda barn". Någon son sett den? Jag blev i chockltillstång, förbannad och tårarna föll, mer on det imorgon.

Say goodnight and go


23 Juli -10

Alohhhha
Dagens känsla: Slö, trött lite smått deprimerad. Inget allvarlig6t dock (Läs: Mens)
Dagens låtar: I need you now - Lady Antebellum, I was made for lovin you - Kiss & Bang Bang Bang - Mark Ronson.

Skulle egentligen till Möllevången men ändrade planer. Både jag och bästa kände oss lite trötta och höll nästan på att somna i luren så vi flyttade det till imorgon istället! Blir roligare imorgon intalar jag mig själv. Var på krogen här nere med föräldrarna och de hade 20 årsgräns! Så fick ingen alkohol i mig.

Vi hööörs!

the good song



Kiss - I was made for lovin' you. - Ett riktigt gammalt band som har de bästa rocklåtarna. Minns första gån gen jag hörde låten, det var i tv4s program "Sikta mot stjärnorna" som gick ut på att barn fick mimma till de bästa låten de tycker. Barn från hela Sverigeland fick delta b.la var systers kompis med :) Ett gäng killar på 10 bast kom ut och riktigt köttade på scen med i was made for lovin' you. Riktigt fett var det. Fastnade för låten och speciellt för Gene Simmons, ni vet han som kör sexig tung stil, räcker tunga oxh sådanba saker.

Har ju verkliiigen blandad musik smak

Kissies

'Ikväll blir de möllevångsfestivalen med bästa! Vi seeees!

Let me escape in to the light.



Promoe - Hata. Denna låten går ut till alla haters man har, gillar speciellt i första versen "Ja, du kan hata så mycket du vill. Jag vet att det inte finns någon som kan fucka upp mina skills".
Promoe som egentligen heter Nils skriver låtar om hans uppväxt i hållan Västerås, hans åsikter och syn på livet. Han har samarbetat med en av malmös stoltheter Timbuktu, Afasi och Filfthy, Organism 12 och Chord.
Visste ni att Promoe står emot animaliska produkter och är därefter vegan och är starkt emot droger som kan hittas tydligt i hans texter. Han var innan med i bandet Looftroop Rockers.
Hans hår och skägg har inte klippts sen -95. Strongt men lite grooos!

Promoes musik kan jag lyssna på reapet 24/7 och kan faktist rappa med i några låtar *bliink*
Diggar inte alls svenska beat känns så fel men han är en av de få.

Dailiy music update

Bittersweet love?

Denna värmen tar kål på mig och alla som kommer i min närhet! Denna värmen gör en trött, Denna tröttheten gör en svettig, Denna svettigheten gör att man blir frustrerad och det gör att man till slut står som en idiot och galer på varandra för egentligen ingenting bara små saker. Bagateller. Så varmt att det rinner en slags vattnig sak överallt tror det kallas svett men det är ju bra alla slagprodukter kommer ut då men är det lönt?

Gillar inte allls att ligga på stranden kvittar om man läser en bok och ligger på svampbob handuk med musik dunkande i örorna, man hör ju alla på stranden endå och ligga på stranden bara för att ligga och pressa? Ahh vad fan kan man göra i trädgården med. Klarar inte av att varta rastlös, inte alls.
 


Igår kände jag bara att aaah vad fan jag måste till stan eller ja Mobilia för att vara petig. Så slog Helena en pling och tjöta mig till att hon skulle vara min livakt, för en sån som jag kan inte gå sjäälv lixxom say aaaight. Älskar den tjejen med hela mitt hjärta.♥
 Visste ni att på något fail sjukt sätt så kunde man inte skilja på vem som var vem på gymnasiet? Håret gjorde grejen.
Slog en pling igen och denna gången till Linda. Hon var pepp så vi fick en runda vi 3 och bara snackade ni vet sånt tjejtrams. Åkte hem vid 6 sov en liten stund framför läroverket för att sedan gitta igen denna gången till soulmate. Satt på en filt i Folkets park med lite vin, jordgubbar, Bigarååer (Körsbär) och vattenpipa med världens äckligaste smak. Sen sussade vi sött i lägenheten efter lite mind fullness. vaknade vid 10 gick och handlade bullar och frukost medans elisabeth sov som en rock! Gulligt va?

Nu räääcker det! Braaap!

TTYS

Take it away DJ!


Nikki Minaj ft Sean Garett - Massive Attack.

Det nya "the bomd" inom kvinnlig rap och Rnb genre. Riktig sött, snygg, vacker tjej. Lite som en svart liten Lady gaga.

17 Juli 2010

Godmorgon !
Dagens känsla: Har inte kommit än men det vankas att bli bra!

Chillar bara nu för att sedan åka till simremarken för lite grillning och en trevlig kväll med släkt och vänner. Super härligt. Nej men ska in och duscha nu, see ya

TTYN - Talk to you never

99 problems.

Dagens känsla: Lycklig.
Dagens bottoms up: Jobbet som gör min dag.
Dagens bottems down: Finns inget. Men hey dagen är ikke slut.


 Jay Z - 99 Problems.

Jag är jätte dålig att uppdatera denna sofisikerade blogg som inte ens kan stava rätt men chilla det är sommar och jag jobbar. Ne ärligt talat har jag inget och prata om. Orkar inte avlider näääääästan i värmen. Mycket som händer oah allt man säger är : Nej jag pallar inte de är för varmt! Fick en ny bok av mamma en sann berättelse om våldtäkt och misshandel precis sådant jag älskar och läsa om! Misstro mig inte de är inte som att jag sitter och skrattar och pekar och kär Nelson style utan för att det är så hemskt och vill läsa om sådant som förvånar mig och det är svårt. De bästa böckerna jag läst är Jodie av Cathy Glass opch Torey Haydensböcker. Vill läsa till socinom och dessa böckerna är väldigt bra och lärorika att läsa på det viset att man får insikt och vet lite om det som kan hända i framtiden.


Peace

Tell me whats on your mind..

Har ni sånna dagar som jag har ibland? Där man känner man sig pest fast allt är så himla underbart? Idag är det eKan inte förklara men så är det... over and out n sådan dag.

Linni is back in tawwn.

Dobrodan allesamman!
Lite ovant och höra svenskan och prata svenska. Typ när man är utanför gränsen så är man helt plötsligt mer våglig ovh pratar lite högt för att (ingen) vet vafd man pratar om! Liksom 2 kroatiska familjer stannade mitt framför en så det nästan blev en dominoeffekt såklart kommer svenska svordommarna fram och den ljuvlig ironiska menningen : Även vad bra att ni stannar upp. Detta hände även 1 dag inom svenska gränsen blev ytterst pinsamt!

Jag har haft de6t underbart och nu är det fastställt: ett sådant6 otippat land som Tjeckien har en av dom godaste Mijitos jag någonsin fick uppleva. Blev en oralorgasm ( Ja missförstånd!). De som var synd var att mp3 blev stulen nere i värmen men jag tycker synd om dem, batteriet var slut och jag hade laddaren. Fuckers!

Har precis varit inne på kontoret och fått mina jobbtider, känns jävligt skönt får jag säga. Spenderar ännu en natt i Simremarken för att komma hem imorgon med god mat och fina gäster. Ja, juste på onsdag efter jobb bär det till Båatad för att hallå? Tennis, bratz, kändisar, drinkar, skumpa = Min cup of tee! Det här kalaset gör ujag tillsammans med Louise och Nicole och kanske någon mer?

Pace out lovers and fakers


smstjänst.

Hallå hallå! Sarah is speaking.
Jag fick precis ett sms från min sista, som äger denna bloggen. Hon undrade om jag kunde uppdatera lite och eftersom att jag ändå satt och fingrade på datorn, det där lät extremt fel men hur som helst så sa jag varför inte? Just nu är hon påväg från Kroatien om jag inte fattat det fel. Och ska göra ett litet stopp i Italien, där det blir en massa vininköp. Kanske inför hennes födelsedag, who's coming up soon. Vem vet?
 Bara hon inte blir full. Eller varför inte föresten? ;D provsmaka på Linniiespinniie!
Och på måndag så återvänder hon äntligen till Sverige. Detta var min uppdatering från Linniie.
Have a awsome day. Peace out!

RSS 2.0