Girl, tell me where you at !

Im home, where are all the homies at ? Vissa är väl ute och festar som vanligt (tsss), vuissa av er är väl ute och lullar på stan eller sitter på en skolgård och super, för att ni inte kommer in någonstans men så är livet ! I hear you, i've done it. Tiderna med Annica och de andra hahhaha. Och ni andra kanske sitter hemma och har lite kuckel med pojkvännen/flickvännen ? Do it, and do it goood.

Som ni märker är jag ganska pigg och utflippad men det är så de ska va ? Jag har en tendens att skriva snabbt och då blir det kanske lite stavfel här och där. Men ta det på samma sätt som med skånskan va?
Nicka och le, nicka och le
Seriöst, skånskan är charmig men bara om man snackar Malmöitiska och inte typ trelleborska, Svalövska eller Perstopska eller klippanska. Hahah där snoffasde jag till de va ?
I trellebog säger man sakr som van (ordförklaríng: Vatten) och himma (ordförklaring: Hemma) inte sån bonnespråk här i kära Malmö nä ! Stockholmskan kan slänga sig i väggen, göteborskan där alla heter glenn kan pilla sig i navlen! Skånskan är fan oslagbar. Stockholmarte och göteborgare klagar över att " uuuuuu ni pratar så grötigt, och man hör inte va ni säger" men då svarar jag ! Vi vill inte att ni ska förstå, vi trivs bra såhär.
Född i Stockholm, älskar min "hemstad" Men fan Malmö är oslagbart ! Eller va säger ni?

Stört mig helt mycke på att ungarna här redan börjat smälla upp deras raketer, hatar raketer ! Kommer stänga in mig på Nyårsfesten när alla går ut och starta min egna lilla fest. En med utan raketer. Dricka skumpa och leva livet fullt ut !
Mmmm nu tryckte jag på fel knapp och publicerade inlägget som icke va klart....

Idag har jag varit en sväng om körskolan och sedan stan och fikat med Louise : ). Är fortf mätt efter fonduen igår.. Spyr nästan vid synen av mat. Men sen var vi en sväng om "vuxen apoteket" och handla lite skumpa och vin.
Vad ska ni göra imorgon ? Någon som har planerat att bli magpumpad ?

Peace/  ♥

Dagens låt: Celebration . Madonna "uuurrrk" ft Akon (prod. David guetta)

Berätta var du kommer ifrån !

"Öhm du tjejen, Var..var kommer du ifrån?"
Ja Sverige kanske ?
"Nej fan du ljuger,"
Nopp
Vaddå vilken land kommer ja ifrån då?
"Ja, bosnien eller Kosovo"

Ehm, ska jag buga opch tacka eller ska jag flippa ut nu? Jag är inget annat en en helt vanlig tvättäkta Svenneballe. ( menar inte balle på stockholmska) De slutar inte fär. Jag är tydligen Polskii och Kroat ocks¨å.. Nämen mångkulturell minsann.



Om ni inte kände mig ni som känner mig, vilken nationalitet skulle du gissa jag var?




Peace/ L









Woop woop !

God kvällans alla ni som, läser denna ytterst trevliga blogg

Nu är julafafton över och jag hoppas all hade de lika trevligt som jag hade.
Vi firade nere i Gislöv med hela släkten. Julmat först och sen de alla väntade på - julklapparna hhhaha låter så matariellistisk ( jag behöver en ordbok) men men. Detta är vad jag fick:

 - Vantar, riktig SoHo stil som  man kan vika upp så blir det hel vante.
 - En peace ring + örhänge i peace.
 - Trodde jag skulle fåen psykos, Fick denna av Mamma och Pappa som va på 3000 på Dell för att köpa ny dator och så säger mamma, syster och pappa, "Du kan byta denna mot en av pappas prresenter, fick ett oslagbart ansiktsantryck och nästan började gråta. De övertala mig att byta....
Svar över hur det gick sen får ni längs nere på inlägget, visst är jag busig?
 - Presentkort från VILA, har lätt de finaste kläderna
 - Dry Shampoo. Mitt hår oftast lite "fett" och jag duschar varje dag och de är inte bra. Detta tar man i då och så blir de bättre ! Vet inte om det ger en fräsch känsla men it works for me !

 - Förlåt för bilden ( ja har shorts på mig ). Fick detta stora peacemärket i form av ett halsband. Sweeet !

De var "allt". Jag är jättenöjd.

De övertala mig att byta present med pappa...... Jag tog ett de stog till min älskade man från din älskade fru.... och..och... där la de en ny dator till mig ! :) Man fattar kanske iomed att bilderna är tagna med kameran.....

Peace /L



Dagen efter julafton kallas?

Återkommer efter jag ordnat mysfaktorer på rummet

Peace/ L


Raaalllo !

God morgon. 
DAGENSLÅT IDAG ÄR KUN FOR MIG - MEDINA  ♥ Tycker då att den danska versionen är betydligt mycket bättre än den engelska.
Asså de är inte alls kul att inte ha någon kontakt med omgivningen.
Ska nog få mitt nya simkort idag, håll tummarnma !
Har precis varit ute med min kalkon och de är verkligen inte kul att gå för så halt det är det är inte alls kul ! Trilla inte denna gången men det kommer väl, just wait !
Bloggen börjar blir lidde tråkig och jag vet inte hur jag ska "muntra upp" den på bästa sätt. Jag vill inte vara som vissa bloggerskor som provecerar för....
------
Detta skrevs 12.00 idag och datorn lagga så de läggs upp 2 inlägg i ett, got it?
Jag fick som sagt mitt kort idag, sköönt. Känner mig lite mobilberoende.
Jag hatar verkligen att Malmö är så litet, alla känner alla. Som att en föredetta känner en killkompis.. Härligt. Malmö kommer alltid vara en stad för mig, no matter var jafg flyttar.
Idag åt vi som sagt julmat och de var fasktist otroligt gott är så mätt så mätt.
Mamma är ute med Kalkonen, pappa sover framför tven och tjatade om att mamma skulle köpa en högtalare påvägen ut? Han är gullig i sömnen. .  och min instinkt säger att Cecilia också gör det.  Har gjort fred med kusinen för come on, de är jul! På julen ska man inte bråka. Och kan inte vara arg på henne för länge, är inte den som ältar allt i hundra år. Och hur trevlig stämning blir det om de är 2 eller 3 som är sm,å bitterfittor på varandra. Njjaa inte så kul.

Ska upp till min syster, dricka upp min sista Baileys on the rock och se om de finns något sevärt på tve. Imorgon är det julafton och hoppas alla får de som de önskar och jag är övertygad att jag kommer bli det !

Vad är ert bästa julklappsminne och de värsta?
Kul att veta.
Mitt bästa var när jag fick mitt bankomat kort för typ 2-3 årssen (tsss) och de värsta eller sämsta va när jag fick Kvarteret Skatan på DvD, okej om de va en så hade det varit spänmnande men två ! hahaha

Peace/ L ♥
Vakna med att dra på smilbanden. ♥


21 december

3 dagar till julafton !

Allla mina julklappar är klara så ni får icke se mig gå ut de senaste tjaa ska vi säga 3 dagarna !
Imorgon blir det ett hemligt besök, uch säger jag bara. Ska nog lägga mig främför tven en stund med en skön god frukost och bara njuta.

Vi hörs senare
Peace/ L ♥♥

En sån man har när man är liten

Bara 5 dagar till julafton !

Är det någon mer än jag som älskar Malmös väder idag? Mycket snö och inte så värst kallt. Yes i like it very much.
Får sån julkänsla över när jag ser mammas stora hög med julklappar. Julen handlar tyvärr om girighet men de ska de inte vara ! Julen ska handla om Familj och Vänner som samlas och har en rilktigt mysig jul tillsammans. Vår familj ska fira jul i Gislöv, Trelleborg och längtar redan efter morfars brantevik och tivoli sill muuums ! Och sen efter den goda Irish Coffee jag äntligen får dricka. Ska ta en runda till Lagunen med milouski och mamma min, så han och (jag) får leka av oss i snön efter de blir det mobilia och att hämta min mobil hos Batoul  ♥

Får se vad kvällen har att erbjuda, paketinpackning maybe?

Grattis till jullovet alla ni som antingen är ute och åker pulka ( man blir aldrig för gammal för de), myser i soffan under en filt med varm choklad, kaffe, te och en varm brasa eller ni som är någonstans varmt under lovet eller ni som åker till staden och ska inhandla de sista presenterna för julen. Det här är till er.
Vad ska ni göra över julen ? Något spännande kanske, ny flirt i vintermörket kanske ?
Vi vill alla veta (jag) vad som hände på Hipp i fredags. Fick någon hem en fin snygging, vem blev fullast eller vem skämde ut sig ?

Puss Puss från en Glad Linnea

Dagens låt är - Mer jul med Adolphson ft Falk. Enjoy !

Peace/ ♥


Ett vittäcke över Sverigeland.

God kväll, god kväll. Igår blev det jullov och det firades med att man först åt på en härlig bistre med Louise och hennes pojkvän, Stoffe. Drog hem till Louise och kollade på Flickan som lekte med elden och drack övergod Moccalatte. Jag vill ha sån maskin !

Vid 10 fick vi skjuts in av moster. Tack återigen <3
Satte oss på Bk en stund (dryyyygt) och gick sakta mot Hipp, sista dagen på I ♥ PARTY  ! Men på måndag startas GOD BLESS MONDAYS på Etagé se inte till att missa det ! hursomhelst kom vi in rätt snabbt och rusade eller gick med blicken mot baren, låt krökningen börja ! Väl där inne träffade jag Sarah, Helena,Johanna,Chris och en annan massa tjejer. Även Adel och Omid va där : )
Louise stack hem tidigt :/ ångrar lite att jag inte följde med henne men men. Japp efter det började de gå vilt till ! Kommer icke säga något så låt fantasin flöda när ja skriver ner dessa stödord och skriv gärna vad ni trodde hände - En alban - mobil - Chiniiiesboy - högtalaren. There you havie it kids.

Idag är de Lördag (Ohno allvar) och mamma och jag har precis sätt Robinsom med Paolo Roberto som programledare, uuuuuchhe. Han är även med och spelar sig själv i Flickan som lekte med elden och är verkligen en överkass skådespelare ! Jag brås på pappa på långt håll, tar över hans hat eller ogillande av personer.
Har bara tagit det lugnt idag, ibnte bakis eller något sånt men skönt att ligga under täcket och göra vad man vill. Imorgon ska man antagligen hämta min mobil hos Batoul, tack igen sötnos ♥ och ut till Lagunen på en långpromiis med mamma och millle. 











Tack för en trevlig kväll tjejer och killar ♥♥

Peace/ L♥  Vi ses ut i snövimlet !

Och då vare de bli snö..

Jag HATAR SNÖ! Visste ligger det fint glittrande på marken men sen är det bara slask och kallt. Gud vare den som börjar kasta snöbollar !  Anledningar till att jag hatar Snö:
1, Man går som man har fått något i rumphhaan pga att de är så halt.
2, De är så himla kallt!

Angående inlägget igår, så stämmer inte mina efterforskningar, fick ja rätt på det !
De är såhär att en nassebrasse (50/50) här i bunkeflo och där har man skrivit de Välkomen hem jävla nasoistsvin på den vita vägg som är vid han.
Så min fråga är, är det rätt eller fel att hänga ut en Nasist på det sättet? Va tycker ni?

Dagens låt är en låt som väcker många minnen från Sundsbro, minns ni när den videon om Sundsbros H''or spreds snabbt över youtiube ? Soundtracket är så himla bra faktist. So here you go: 
Nuttin Go No So - Dj Mummy ft Sean paul. Cheeecka in den !

Back to work, puss puss

Ni som hatar, jag älskar er

Peace / L

Jason Derulo ! Furtureman

Hörde igår från mamma att några nassesvin har skrivit "VÄLKOMEN HEM NASISTJÄVLAR AFFA" AFFA står då för Antfacistisk Aktion nere vid Villiamspark här i Bunkeflo. Den första synen jag ser när jag sakta med trött går hem från bussen är hakkors på stolpar, ordet Hora på de bruna staketet och de olika jävla klistermärkerna från Nordisk.nu som jag hade ingen aning om vad det var, men det är såklart samma syfte och de klistermärken river man alltid bort men de kommer alltid nya ! Spionerar dom eller ?

Okej nu whats up with the title, Jason Derulo ! Furtureman. Jo de mina vänner ska jag få lov att berätta för er. Fick upp öronen / ögonen för Jason när den mmm whatcha say, ofcourse you did.. Kan ni tänka er musiken i ert huvud? De gör jag. Sökte på killen och hittade ett par bra låtar så som Fairytale, Riding Solo, Key to my heart och såklart In my head ! Killens röst är så skönl arrrgh lite småkär i Jason men ingen tar min blivande exman Pitbulls plats ♥♥

Det var allt för mig
Snart väntar dagens avsnitt av PH (Pocahontas?) och idag väntas Pandoras Ask, alla smarriga detajler kommer. Okej ! En del bloggare i bloggeliten ( syfter kanske på en blond bloggare, NO SHIIIT) Tycker att PH är fullt av horor och patiska människor men kom igen ? De är ju det som är kul ! Att se en massa rondom människor göra totalt va heter de utlöje? avlöje? av sig själva, thats the hole idea. Och jag älskar Skvaller och intriger, så its a match made in heaven.

Nu var det verkligen allt för mig

Justede dagens låt är ingen mindre än: Glamorousa - Mc. Marcinho

Tredje gången gilt ?

Peace/ ♥♥

Jag behöver en redig paus !

Skolan, bara 3 dar kvar men jag vill att tiden ska gå i 180 så de blir fredag nu! !
Har än sålänge skrivit 4 sidor på de Psykosociala och marginalen är att man ska skriva 6 sidor ( är bara på fråga 4 av 7) Ni flesta säger kanske: Men ey mannen... okej så säger ni kanske inte men GREJEN är att jag skriver sjukt mycket och blir aldrig nöjd men aja de fixar sig . . Optimist til max !

Denna veckan hittade jag 2 bilder som är från the old times som väcker både bra och dåliga minnen, som tur är de mest bra

Den Första : 


Bästaväns 16 årsfest. Va den tiden då jag va vän med My och Anna. Visst saknar man just den tiden men skulle inte vilja ändra något. De går bra nu. Elissa är då hon med de fina blonda håret med slingor i.

Den Andra:


Posartiden och de håret, vad tänkte jag med ! Tror vi (Kliintan,Helena, Anneli, Chris och Marina) skulle se snövit på hipp. Gammal med gammal vänskap rostar aldrig.


Peace/ ♥♥

Im riding Solo

Well, här är jag igen efter en dryg uppdatering.

Igår (måndags) var jag på premiär av en ny serie som ska sändas på Svt. Serien är gjord av Anders och Måns och kommer inte avslöja för mycket utan va tycker ni, Superhjältar i guldiga dressar? En svart man instängd i källaren ? eller Dispyt mellan postmannen och en man i guldiga tights ? Its really good.

På premiären bjöds det på skumpa och salta pinnar och några dammsugare och träffade på de två söta tjejerna Suuz och Cynthia, så vackra i verkligheten, bild kommer uppp senare.
Prämiären var super, Annika och jag delade en pizza på Piccolo Mondo på hörnet av stortorget och drack en öl och sen premiären !

Living like a star! Yes we like.

Jag ångrar INGET jag sa innan, för allt är sant. Förlåt om du tyckte det men de e bra du tyckte de.

Idag blir det att slkriva klart psykosocialt Arb.

Peace/ ♥♥

Ni som hata, jag älskar er

Im done with you

Kan inte uttrycka så illa jag tycker om dig just nu, ditt beteende är inte acceptabelt någonstans. Att sitta och böla för att du inte kommer i tid till en fest så som att hela ditt liv rasar, de är bara patetiskt.
Att du kommer till oss i endast träningskläder medans alla är finklädda och skyller på att du har sovit bort hela dan och att du ska fixa dig sen och sedan säger "dde fucka sig" snälla sluta med de !
Att min pappa slavat i köket en hel dag för att göra så god mat till os som möjligt och de e så du visar din tacksamhet?

JKag skulle vilja säga att jag är förvånad men de är jag inte.. Jag älskar dig men respekterar dig lika mycket som du respekterar oss.

Tänk innan du agerar.

Play it on repeat

Shululu ni som kollar lite då och då på min blogg om mitt såkallade enkla svenneliv i Bunkeflotoown, just playin.
En sak som jag hatar, verkligen riktigt HATAR är buss 34 som alltid ska vara så grymt seg. Vämtade idag i 20 minuter på att busshelvetet skulle komma och jag kunde somna lungt till min musik inprssat i öronen. Gud va smutsiga glasögon jag har! Helt fläckiga aja importent stiff !

Visst är det rätt så skönt att bara vara hemma en fredagskväll och bara ägna sig åt sig själv och ens kära vän - tv. Life is great !
Imorgon blir det städa till hela slanten, säger man så? Så har en plan! Stanna iupppe jätte jätte sent och sen sova bort dagen eller ja den delen som ska städas. Kan ju inte skulle  på att jag är bakis de håller ikke.
Får se vad som händeer.

The song of the say is Pitbull ft Kristina Debarge-Furtue love
Ni som hatar, jag älskar er !
Peace/ L ♥
Dale !

Shhteen

Känner mig superduper äckelpäckel så ska hoppa in i duschen nu.
Idag blev det först ett hemligt möte(...) sen skolan till kvart i 4. Planerna var att egentligen att dra in till sta och ha lite alonetime och köpa julklappar, köper de GRYYYMASTE julklapparna när jag är själv.. Även bokat om min körning till torsdag och uppgraderat mig till en dubbellektion, oj oj det går fort undan !

Dagens låt som snurrat i mitt huvud hela dan är ingen mindre än: I can tarnsform ya - Chris BREEZE ft Swiss Beat och Lil´Weezy. Grym låt eller vad tycker ni?

Duschen viskar mitt namn och jag besvarar den så Din mamma har mustasch HAAAJ ! 
 
Peace/ L ♥

Dagens ord: Shteen sliten

Dale !

Borde inte ens sitta här, mitt psykologi uppgift kallar tyvärr..
Jag kan sitta här och prata dagar in och ut vad jag har gjortoch inte gjort men hur intressant är de på en skala mellan 1 och 9? (Sifferköpinge replik) ! Så om jag skiter och skriver på ett tag så är ligger jag inte i ett krök och ropar på hjälp utan de finns inget intressant att skriva om.
Men jag har varit i skolan idag ! Och det sög daze, känner mig så fruktansvärt trött i skolan och längtar till hemmet där ytterligare några timmar spenderas med plugg och förberedelser för dagen. Här man ska säga, ähh Linnea de är mindre än 2 veckor till lovet juuu. JAG BÝR MIG INTE lalallala.

En låt som spelades repeat i min mobil idag var: Pitbull- Pealy Gates. Har rymt in i musikens värld och till o med sjungit den Go girl med Pitbull ft Trina och DEN är lidde pinsam och sjunga på bussen.

Ska ta och börja med Psykologin så ja kan sova sen.

Peace/ L ♥

Ohhh shit! jag satt på te för en dryg kvart sen, Jisses


4 december

Nu rullar in till den 4 december och det är fredag idag !
Kom till skolan klockan 8 och skulle skriva judendomsprovet och jag börjar igen 10 (!), sitter i bibloteket och dricker min frukost: Julmust från Apotekarens. Frukost isn't soo me.. Skämt och sido.

Babyysista (Kliintan, jag skriver om dig !) och jag ska redovisa kommunikationsaken och jag har skuldkänslor för att jag kanskle inte bidragit så mycket..... Men du vet I return the favooor !

Efter skolan blir det justera mina glasögon för de är tydligen fel inställda men jag känner inget. Aja don't ask me. Ikväll blir det en redig köttig middag, gud va konstig och äckligt de lät men C är inte hemma och då ¨får man passa på! Pappas goda mat ♥ ♥
Känner peppen inför en mysig hemmakväll med att däcka i soffan till något halvdåligt program. Ska se om någon av mina klasskamrater (geeekstyle) har kommit upp idag och iväg till skolan.

Klintaan kom nu va !? ♥

Dagens citat från i onsdags:
Vänd andra kinden till. !

Peace / L ♥ 

1 December 09'

En helt nu månad, nya tag och förhoppningsvis chillare i skolan ! Det gillar vi ju men som alltid så vet vi att det kommer bli lite tuffare för många kurser avslutas, aja detta klarar vi !
Varit hemma idag pga av ryggen som blev konstig i fredags natt men nu är det mycke bättre. Im fit for fight !
De e allt "spännande" som hänt lilla mig, aja vem bryr sig.
Idag är det även World Aids day och alla homosexuella män kan passa på att ge blod OM de inte haft se på ett år ! Come On va e de för regel ??

Gör som jag ska senare: Tänd ett ljus för alla som dött i Aids.
Lyssna in La Roux - Bulletproof, Super bra musik från några helt random grupp. För att härma all uppblåsta ( nej va sa hon??) bloggerskor: It'ssoo me ( lägg till i huvudet att ja slänger med håret och smaskar med tugummit ) 

 Nu ska jag hoppa in i duschen och sen KANSKE och ett litet kanske städa mitt rum lite, ligga och läsa
The Lost boy av Dave Pelzer, tända ljus och bara njuta.

Vi ses imorgon alla !
Peace/ L ♥


Kärlek till mina flickor !


RSS 2.0