Oh yes im back

Watch out for me... cause here i go again.. Skämt och sido..
ja, jag lever fortfarande men inte på internet, har bättre saker för mig tsss..
Snart är det Valborg och det ska man fira med en massa skoj. Planerna ser ut såhär : Ska hem till Elisabettan och fixa mig och lite försittning som man sa back in the days.. Sen bär det av till pildammarna och spela bränndboll och grilla och thats it. Kul va ?
Skulle va extra bra om man fick itag i Elissa !

Ska leka smart och läsa nyheterna nu.. hoho
Volim te, Momossska
Caio


Påsklov -09'

Nej nu kan inte jag hålla mig längre.. Man kan ju skirva lite vad man håller hus och vad som händer just nu men inget överdrivet då.

Definationen av påsklov enlig mig är en vecka fylld av frihet, inga bekymmer och inget tjat. Tror många håller med och visa har det sjukt chill på påsklovet.. Det är bara att gratta dem.
Påsklovet för mig består av ständig ångest över skolan och detta mår mår lite dåligt över. April/ Maj månad kommer bli/är kaos på skolfronten. Prov efter prov och inlämning efter inlämning.. Nej det är inget som man frestas till att göra ! På torsdag fyller Annica år och för att fira det så ska jag bjuda henne på middag på Elysée och det kommer bli mysigt.
Gud va negativ jag låter ! Men i don´t give a s**t.

Caio

LTSSI part 2

Jag känner att denna bloggen har gjort så att allt handlar om mig, att jag verkar bara skriva om hur mina dagar är och sånt. Så vill jag ikke har det ! Så från och med nu så skriver jag bara lite då och då  om saker jag tycker är viktiga att ta upp. En massa bloggar byggs på egonism och så ska det ikke vara i denna bloggen ! För ärligt tycker jag det är patetiskt och läsa och ens bry sig om vad hon eller han hade på sig i dig, vilken färg eller form på väskan de har eller va dem har för lektion i skolan. Man bör skriva om mer intressantare saker som rör folk, som människor kan reletera till eller kan säga sin åsikt så man kan ha en debatt om.
Så här går min plan ut,
Skriva när det är något som väcker folks intresse och strunta blankt i dessa små onödiga inläggen varje dag.. Ja, de kan va roligt och se på bloggar som har tips om hur man ska sminka sig eller fixa de lockarna man vill ha men annars blir det tråkigt i längden..

Så vi hörs någon gång. Håller på att se dokumentären om Josef Fritzl och självmordsbombare så ha det gött..

Caio!

Let the sun shine in

3 April och det är riktigt varmt ute : )
Snart går bussen in till stan och Entré och shop til i drop men Andre :)
Det är typ allt man har att skriva idag eller än så länge. Sen får man se vad kvällen har att erbjuda
Ska äta massa Gelato !

Caio!

RSS 2.0