Homies and fonies

Det är mycket stört. Pratade med min homeboy på msn och han sa ordet Homie och då fick jag direkt in musiken, rösten,texten och videon i huvudet. Och vilken menar jag då? Jo ehhh satan nu försvann den lika snabbt igen! Men det är väl den Back when i was young? det måste det va.!!!!!

Ignorera mitt sjuka beteende men jag är glader idag. Why frågar ni (Egentligen inte men nu kööööör vi!) och det är så att jag fått ett jobb dock deltid men vad gör dom om 100 år? Ni kommer hitta mig på eftermiddagarna nära min förra skola. Thats some really gooold news. Börjar antingen torsdag eller måndag. Så nu äntligen kan jag ta mitt körkort kanske efter sisådär i don't know.... 1 ÅR!!! Blev inkallad igår till sommarstaden så ska upp 6 och fixa allt innan och det med det sagt så har jag bara 2 saker och säga.... Make like a tree and go..!!!


PIC/L

26 Aug 2010

Sjukt! Ser på ett av mina favorit program som man följt flitigt i sommras (när man inte haft något att göra) är Varning för övningsföräldrar (Babyborrows) . Programmet går ut å att 5 tonårspar som vill testa på om de är redo för barn och så får man se paren hantera barn i alla åldrar. Först bebisar och sist ålderåringar. Nu har de gått 3 omgångar under sommaren och de 2 första utspelar sig i England och nu den här omgången är i USA. Säger bara ett ord KAOOS! Kan inte ens byta blöjor och tänker på sig själv 24 7. De första omgångerna så gick de bra och nu e de helt sjukt som de behandlar barn som ingenting.

På tal om ingenting så hur är läget med mig då? hahhahahha skämt åsido men seriöst med mig är de all good. Tider förändras, har fått ett långtvarigt vik på en förskola i malmö. Börjar nästa vecka och är jätteglad för nu kan jag vila ett litet tag från att ständigt söka jobb och ringa folk som inte svarar eller ringer upp och bara sitta i soffan med en bulle på huvudet och halvrisiga kläder, dricka mitt (3 koppar) kaffe och njuta av min goda vän läroverket och min lilla kalkon (Hunden). Och såklart kommer posten nu klockan 3 när den brukar komma 12-1! Så trött på postens fasoner, ringt och skällt ut dom en gång och tvinga mig inte göra det igen.

Imorgon blir de till jobbcochen och se över min jobb situation sen blir de bio med honey E! På lördag är de hem till cuz med vänner och alkoholaltiga drycker för att avnjuta lite kareoke på Happy!

PIC/ L


Musik a la moooi 21 Auggiue

Nr 1.





Swedish House Maffia ft Phrrarell - One (Want to know your name) -Dunkar i köklet as we speak att pappa inte blir glad på mig är en annan 5a. Den hör får mig tänka på Falsterbo Horse Show där jag och carrosarna betalade 180 spänn för att dansa, tror de var white som hade de det var så maffigt.
Bästa movesen till: Vinnys fistpumping i Jersey Shore. Just fist like you don't care.


Nr 2.




Sean Kingston ft Nicki Minaj - Dutty Dutty (Letting go). Vad sa jag? Jo att Nicki Minaj är en av de absoulute it rapstar just nu, Shes hot for crying out sakes!
Bästa movisen: Reaggaton och dancehall. Och alla tjejer - Work your rooooomphaaa.


Picc /L

21 Auggie.

Vet ni vad jag gjorde igår som var första dagen på malmöfestivalen? Jo Ingentimng! Satt hemma och försökte pussla ihop ett Dobido för kvällens kräftskiva. Malmöfestivalen är inte lika peppande som innan. Jag menar vem vill se drägg efter drägg snubbla sig fram genom en folkmassa som heter duga. De ska handla om musiken och kärleken när alla folkslag som finns i Malmö möts under en stor festivalen som varar i en vecka och bara kommer övverens. Droppen var förra året när man fick en dusch av öl av en kille som skulle öppna sin 3,5. Hahhaha bara de gör en arg. 

Nu måste jag fixa med musiken till tävlingen! Lägger upp tävlingen så man kan göra de själv hemma.

Piccc Linnea

Reapeat 14 auugie



 Celebratiy Skin - Make me over

14 Auggiie

Idag har jag faktist inte slöat bort en hel dag med min vän dumburken utan jag har varit på informations möte på komvux där även ferrial var fast hon ska läsa engelska b och hon ska ha LILLEBILL. Du vget vad de betyder Linda? Lillebill är den värsta engelskläraren som finns, jag lovar err det kvittar om ni har konstigt uttal, svenskengelska för jag lovar er ALLA lå min säga om de ALLA är bättre än littlecar på engelska.

OBS! TEXTEN OVANFÖR ÄR SKRIVEN DEN 12 AUUGGIE OCH ÄR INGET PÅHOPP (MMM) MOT ALLA LILLEBILLARNA DÄR UTE ! DON'T HATE, LOVE.

Lördag den 14 auugie och igår var de tydligen fredagen den 13:de ooooh. Har alltid tänkt att fredag den 13 slka inträffa på Halloween men ne de gick inte med dden teorin- Men kan endå glatt meddela att igår var min dag olyksförbarmad i form av ett företag kallad : Skånetraffiken. Var på interljuv för stadsdelen Husie igår och skulle till Ägnesfridsvägen 2. Ja opkej så knappar in det på skånetraffikens hemsida like this:
Från: Bunkeflostrand.
Till: Agnesfridsvägen 2.
Så kommer rutan där olika alternativ på hållplatser kommer upp så står de Agnesfrids gymnasium så tryckte jag på den och sen stack jag. Inte tänkte jag på att agnesfridsvägen var lång. Så gick av och hamnade på blblblavägen 188 som är långt åt helvete till 2, kan alla räkna ut?
Skulle vara på mötet 10.30 kom 11.00. Och ja jag skyller på Skånetraffiken. Skyller oftast på något eller någon annan än mig men this time its for real!
Men allt gick bra, sa rätt saker också. Hålla tummarna.
Juste min lilla bror som är i form av en fyrbent cocker kastrerades igår nawww och allt gick bra! Sån sötnos som stöter ihop med allt med traten.

Idag har jag hämtat min eftertraktade mobil som bara blir snyggar och snyggare för varje dag. Och nu börjar den få innehållet av en Iphööne. Elle och ESPN applikationer och sådant ligger man inne med nu jajamänsan (Bred skånskdialekt)
Tjejligan åkte till sopstationen och kollade och hittade ett fynd för 50 riksdaler och en bok för en hel 5a. OMG vad dyrt det är att vara bloggare....



Orginal från Vero Moda 50 kr




Michalel Moore - Korkade vita män. 5 kr.

Eftersom att vi har sådant mysigt väder idag så hyrde vi filmer. Det blev
Bröllopsfotografen
Orphan
Alice in the Underlandet
Die Welle

Pappa och jag flydde fältet när Orphan kom på så ska fixa mobilen nu.

PIC

ye its raining!

De senaste dagarna har varit lite-hemma-och-göra-sysslor dagar för honest to god så pallar jag verkligen inte göra något. I måndags var jag med Louise och fixade komvux och sedan gick vi till hennes pojkväns lgt men vi kan säga det e hennes också. Vi lagade en grovt god korvsoppa med morötter, lagerblad, potatis och lök. Sedan har jag varit hemma. Bakade morotskaka så de finns en liten bit i kylen kvar så ska hälla upp lite kaffe och passa på att slänga in en omgång tvätt och njuta av kakan. Även ringt runt till chefen och rett ut några saker. Skickatr iväg ett mail till arbf också.. Nevi syyyns va?


3 aug 2010.

Alå alå.
Vaknade 11 av ett skrik som liknade vid ens barns gällande röst men förstog vad som hände när det förvandlades till ett kattskrik så antagligen blev det catfight på gatan... Ojojoj vilken syn de hade varit lite som Bruce Lee vs Wolfman. Med lite inslag över grymma matrix sväva i luften.
Saknar att man är ensam hemma för att alla går till jobbet vid 8, liksom jag orkar inte vara rastlös. Så efter att ringt ett samtal så ska man på arbetsinterljuv på fredag som känns som att jag har de redan, får man säga så är de inte otur?


...



Natasha Bedingfield - Wild horses - Har inte så mycket och säga men Natasha är en underbar artist och även om detta är en cover på Rolling stones låt från 1969 och som blev rankad på plats 334 över de 500 bästa låtarna nånsin. Den här låten får mig att bara vilja kasta mig på min säng och släppa ut allting som gömmer sig långt bak i bakhuvudet, en av de vackraste låtarna nånsin. Även Susan Boyle har gjort sin version på Wild horses

Nytt kapitel.

Den 1 augusti är nu kommen! Tiden går så fort fram man hinner inte riktigt med i svängarna!
Det är söndag och det betyder en liten spadag för mig. Ni kommer väl ihåg mina söndagsbad som jag var lite för beroende av? Gick så långt att jag hade skrynkliga fingrar och fötter även om jag inte var i badet, mycket illa mina vänner. Denna helgen har varit så obeskrivligt bra men hektisk.
Tjejchill i fredags som slutade med en illaluktande sörja som följdes av en dusch vid 2snåret dock ingen för häftig baksmälla så mamma,syster och jag gittade till gislövs marknad endast för deras Gislövare [Läs: sillamacka med tomat och massor av lök] syndigt god är den! Moster hängde med oss och köpt present till bästa vän och en plansch med Marilyn, hon är en gudinna. Det blev såklart också små dounts så det blev gott. Sedan kom vi hem och då var de att fixa sig för att åka till Ruscic på otroligt god mat och sällskap. Nu vill jag bara ligga och dega i soffan så så blir det!

RSS 2.0