Sista dagen i Mars

Yes nu kommer det som  ni alla har längtar efter ( psss....) altså då Summeringen av Mars 2009. BaaahBooom
Hmm.. Var ska man börja, i denna månaden har jag tagis/fått kontakt med gamla vännerna, Malin och Gabbe : ). Och det är ju ett stort +++. Fick även fullpott på en inlämning och de blir man glad av. Stort naturprov och nationella i svenska som vi skulle öva oss på, mindre bra men vi får väl se vad det blir av det hela. Kan bli allt mellan himmel och pannkaka. Denna månaden praktisera jag med oj de har jag nästan glömt och de har bara varit en över bra upplevelse och även fått jobb. Ja, så man kan säga att Mars månad är avklarad och den får ett bra betyg.

Skola 10.00-15.15
Inte gjort ett skit i skolan.. Drukit kaffe och läsk känns de som. Den enda höjdpunkten var att jag köpte 2 nya block för ynka 14 kr ! Och då är det bevisat att nej man har inget liv .
Imorgon slutar man 12.20 och det kommer bli skönt mannen. Chilla hemma och kanske får besök av någon ?
Och på fredag är det studiedag men inte för vissa. Mohhahaah det blir iallafall invigning av Entré för mig och andre.
Nästa vecka är det påsklov och en massa fyller år April Månad,
-  Annica 18.
- Pappsii 52. ( redig gammal men ser endå ut som 20. Kanske höjd månadspeng när du läser detta fina saken ?)
- Malin 18.
- Emilia 16.

Och vilken dag är det imorgon ? Jo 1 April. Och vad händer då? En massa roliga pranks på folk i sin omgivning.
Love April fools ! 

OAO, Linnea 


Humanity

Igår, fredag då så träffade jag Malin vid Limhamn :) Sen stack vi till Emma och så kom Julia dit.. Vi fixa oss och pratade och sjöng gamla disney låtar.. Fråga inte..
Efter det så blev det att gå till Kraftstationen så lilla jag blev av med min krafft-oskuld, wie typ. Där träffa man på Colin och Jonas :). Malin och jag gick till Mac och köpte mat och sen gick hem till Gabbe, efetr en timme typ kom Julia och Emma. Pratade en hel del med hans mamma i don´t know why. Det var otroligt kul och tack alla :)

Idag, Lördag ska man först äta här hemma sen är det Gabbe som gäller. Chilla film : )

OAO


Hope

Dagen i sammanfattning: Speedad !
Dagens låt: Bachelor Girl - Buses and trains.

Skola 8.15 - 13.30 i think !?
 Nationella prov i svenska - Satt från 8.15 till 10.40 och resultatet blev 5 sidor. Ganska nöjd med det. 

 Fritidsprovet - Inte fullt så bra men ett stadigt G iallafall. Det är bättre än något, right?

 Arbetsmiljö och säkerhets inlämning - Full pott. 12 av 12 :) Bäst i klassen tror jag att jag var. Det var jag sjukt nöjd med.

Imorgon börjar man 10.30 hur PULIGT är det ? ( Kokoa Josse, KOKA !)

OAO - over and out. Linnea

Attraction

Dagen i sammanfattning -  Huvudvärks dag!
Dagens låt: Metro Station - Kelsey.

Skola 8.15-13.20 sånt är bara för härligt !
Skolan började idag och den började med att vi fick uppgifter efter uppgifter och sånt gillar man ju... Det var nog allt som hände i skolan men det var skönt att träffa tjejerna igen efter 4 veckor.
Nu pluggas det för fullt. Naturkunskap A är på schemat och det är verkligen mycket vi har fått.
Har skadat min rygg på något konstigt sätt så får fixa massage av någon snart, cause it hurts.

Ska sätta på en rykande kopp te och ta ett Granny Smith och ta det sista nu.
Måste även läsa igenom ämnena till NP skrivningen imorgon som börjar 8.15 och slutar 11.15 och det betyder att jag inte får någon sovmorgon.

Pussys
Give me the bags with the money..

Strength

Detta skrevs i lördags (igår) men publicerades aldrig:
Mitt liv är upp och ner just nu. Jag har sårat dem jag älskar och dem som är alltid där för mig- min familj. Och för vilken anledning? Jo mitt humör.
Just nu vid middagen sa jag din jävla fitta till min syster inför mamma och min moster. Jag ångrar mig så mycket ! Känner inte igen mig själv, de e som att en helt annan person har klivit in i mig och gjort allt för att förstöra. De senaste månad har verkligen gjort så att jag och min familj har glidit ifrån varandra. Kan verkligen ett litet piller förstöra ens humör? Jag har många gånger tänkt att vi kan gå på familjeterapi men har insett att detta är helt och hållet mitt fel. Vill verkligen inte har det så här. Den enda jag känner att jag kommer överens med är min mamma, Anette.Och behandlar henne också illa Jag är ingen dålig person i verkligeheten inte alls men att ett litet piller kan förändra en så, det är helt sjukt. Jag får ta och skärpa till mig ordenligt och visa att det går att ta ppiller utan att få sånt häftigt och ödrägligt humör. Om det inte går, är jag öppen för förslag.

----------
Slutade på praktiken i fredags.. Lovade mig själv att inte släppa en enda tår men det blev omöjligt ! Jag kom dit och barnen bara, ååååå idag slutar du, jag vill inte att du ska sluta. Heartbreaking
Mitt favoritbarn gav mig en lapp och jag bröt ihop complete. Där stog det: Linnea, jag vill inte att du ska sluta, jag kommer sakna dig varje dag, Snälla stanna för min skull ( Blir tårögd redan nu). Och en ledsen min... Man ska inte fästa sig vid någon om man är ute på praktik men om man fr kramar helt out of the blue så blir det jäkligt tufft. Mem om ni tror att det är slut där då så tror ni helt fel.
En flicka som jag också har blivit fast för kom till mig och gav mig ett paket och ett kort. På kortet stog det, vill inte att du ska sluta, vill att du ska stanna här för alltid och hoppas att det går bra i framtiden. Jag öppnade paketet och fick en fin mugg med röda blommor på. Tänkte att nä nu är det kört och de kan inte bli värre...
På eftermiddagen skulle jag dela ut glass till barnen ( 51 barn = 4 kartonger piggilin) och fick en massa teckningar av dem med hjärtan på. Och där blev det kaos igen för mig. Inne i ett hjärta stog det " Glöm aldrig mig, ****" Alla ni som inte fattar, riktar mig åt Helenas håll då så betyder det hans namn.
Jag vill tillbaks !

På kvällen kom Annika på besök : )
Lasse jobbar så tänkte hon på oss. Hon är den bästa mostern man kan ha. Ställer alltid upp för en och kan göra en att skratta hahahah " If you gonna take the Student, take it in Trelleborg". Såna äventyr vi har haft !
Men kvällen slutade naturligtvis med att jag gick och la mig kl 8 för att min mensvärk tar död på mig !

Lördagen 21/ 3
Vaknade halv 8, helt pigg ! Wow första gången.
Gjorde lite på mitt praktikarbete, skulle egentligen träffa Elisabeth för hon har ju varit i Rom den lyckosta jävlen. Men kände att jag behövde plugga istället. 
Stack på eftermiddagen till stan med mamma och Cecilia för att köpa gardiner men C fick reda på att hon skulle till teatern idag och sen skulle de på konsert. Så det var jag och mamma som gjorde stan osäker, ha-ha.
Handlade lite saker på marknadsbörsen, farligt billiga saker. Handlade även en trench coat till mig från Lindex : ).
Stack hem och skrev lite till på arbetet, måste bli klart med det så jag kan börja med naturprovet. Det blev urgod mat och sen blev så började äntligen ROBINSON!
Den enda down-siden var att Tvekåte Linda Isacsson leder det. Här även fått några favoriter,
Refael Ortega, 44 år från Malmö !
Och... Mika Svensson, 26 år från Stockholm.

Söndagen 22/ 3
Dagen i sammanfattning: Bra hittills, inget bråk och det är verkligen en lättnad
Dagens låt: When i grow up - Shirley Temple.

Det är bara 4 månader sen är jag 18 !! Lalalala...
Vaknade 8 idag, åter pigg! Verkligen ett mirakel.  Ska nu skriva klart mitt arbete och sen förtsätta på naturen. Stort naturprov på torsdag. Ikke bra !
har melodiefestivalen på hög volym och ska fortsätta nu... Wish me luck !

Pussys
I got him were i want him.



Stupidity

Dagen i sammanfattning: Effektiv
Dagens låt: Amy Whinehouse- To know him is to love him

Japp då är det söndag igen och ni vet va de betyder? Sönder plugga dagen och skola ( för vissa hihi) imorgon..
Idag har jag haft flyt, pluggat natur och nästan skrivit klart praktik uppgiften + har man varit hos mormor och morfar och syndat. Mormors Sverigekaka och kanelbullar är farlig ! Och så är man så duktig och har bestämt sig fö att följa GI på allvar och så kommer hon med sånt gott ? Skärpning må jag säga.
Har icke så mycket och säga förutom att jag är glad idag, hoppas ni är glada ni med

Pussys


Intimatcy

Sammanfattning av dagen : Pretty damn good.
Dagens låt: Metro Station - Shake it.

Fredag : )
Fick sluta tidigare idag men ville inte lämna mina små sötnosar. En av de gulligaste hände i onsdags, jag har fastnat för en av de gulligaste 9åringen nånsin. En kurd, illrött hår och de finaste ögonen ett barn kan ha! Iallafall så öppnade jag den dagen ( steg upp klockan 5, gissa om man var trött) då kommer han springandes över skolgården och bara kastar sig i min famn. Har fått många teckningar av vissa barn allt från lila bilar med text  " Drottning Linnea" på till finfina gubbar : ). Bara 1 vecka kvar och det kommer bli sjukt svårt att lämna skolan ! Men på the bright side ska man tillbaks till skolan och träffa töserna i klassen, mindre bra är att vi ska ha stort naturprov veckan vi börjar.
Detta fixar sig ! Är redo för nya tag och för nya utmaningar.

Ahh, en sak som stör mig väldigt mycket är det hära med 18års gräns på saker och ting. Ett exempel- Jag och min syster älskar komedi och därefter standup. I november såg vi Björn Gustavsson, Soran Ismail, Özz Nujen och Måns Möller va det va? på slagthuset i här i Malmö. En fantastisk upplevelse !
Såg i Metro häromdan att Soran och Özz kommer till Babel den 28 Mars. Sa detta till Cecilia då och hon blev pepp direkt. Mamma sa att hon bjöd och allt var spikat : )
Gick in på hemsidan och skrev ner all info vi behövde och så ser jag de.....längst nere i hörnet.
Åldersgräns : 18 och 20 på efterfesten. FanFanFan !
Dagens klag är klart : ).

Min kära mobil är på lagning IGEN. Men för ett annat problem nämligen för att knapparna höll på att ramla av.
Icke bra'
Älskade pappa lånar ut sin tills vidare. Love it !

Pussys
See you in your nightmares

Nu kommer det !

Beredd er för ett  tåg av yttrandefrihet..

Blir så himla trött på hur världen ser ut idag, vet dock inte hur den såg ut förr mer tror inte att den var såhär sjuk. Kvinnor, homosexuella och handikappade blir särbehandlade för att dem betraktas som mindre värda, hallå har ni glömt att alla är lika värda ? ja visst de har varit värre och tacka gud för de år 1921 då kvinnorna fick rösträtt. Vi lever i en väldig sjuk värld där allt som räknas är: MAKT ! Det verkar som vissa människor har glömt att ALLA är lika värda. Det kvittar vilken ras, ögonfärg, kroppstorlek eller hur man är som person.

Demostrationståget i Malmö har alla hört talats om. Davis cup matchen mellan Isreal och Sverige som spelades inför tomma läktare i baltiska hallen hela helgen. Från Stortorget tror jag det började så bildades ett tåg av demostranter och ja dem får demostrera för de dem tror på men då ska man för fan våga visa sitt ansikte och inte dölja något. Och såg en av de värsta sakerna jag hatar, Att man involerar barn ! Småbarn dessutom. Blir upprörd av detta.. Inte nog med detta så kastar man sten på polisbilarnas fönster. Detta har bara gått för långt. 

Det som händer i Palastina handlar enbart om makt, dem skiter blankt i hur många kvinnr, män, barn man tar livet av för dem är blinda av att få makt. Som jag sa till Josefine i lördags,
Vi är alla maktkåta bönder !

Som min vän, Gabbe sa:
- Att kasta sten på polisen, är som att kasta sten på Palastina.

Jag är inte så insatt i allt detta med Palastina, Gaza situationen och ska inte börja skriva saker jag inte har kunskap av och det kvittar vad jag säger men ville endå skriva så om någon som känner sig träffad så bra ! Men snälla, lägg av med allt detta. Att döda oskyldiga människor för att få sin vilja igenom är det riktigt lönt ? Allt jag vill ha och tror de flesta eller ja, alla håller nog med är en bättre värld. Utan större konflikter som leder till krig och massmord/förstörelse. Vill inte ha ett tredje världskrig ! Folk som tror att man får makt genom att leka överlägsen eller cool kan gå och lägga sig direkt för man kan inte ha mer fel än så.

Om vi ändrar riktining och tar ett annat stort problem: Skällsord.
Att man kallar en tjej för hora, slampa eller fitta är ord som används flera gånger om dagen. Och ni som kallar tjejer får någon av dessa orden är ett svin och ni kallar en tjej hora för att hon kanske ligger med många eller helt enkelt har nobbat er. Hora betyder, Prostituerad kvinna. Alltså en som tar betalt för sex. Och tror att ingen som blir kallad detta hemsk ord säljer sig, Så sluta upp både killar och tjejer. Och tjejer, nästan gång ni blir kallad hora av någon så slå dem på kuken så dem blir impotenta livet ut ! Feminist, Ja visst klart som fan man är.
Man har inte så mycket vet i skallen om man kallar någon ett skällsord, ingen förtjänar sånt. Även den värsta tjejen/ killen du känner förtjänar inte det.

Pussys.
Ngr invändningar? Kommentera !

Måndagsbarn lalala

Dagen i sammanfattning: Effektiv.
Dagens låt: When your good to Mama - Queen Latifah ( Chicago soundtrack) på repeat.

 Hittade en kanyl påväg till jobbet idag men lite skiit i :O. Icke bra Malmöbo...
Jobbet var bra och fick en massa gjort och trivdes underbart i min klädsel som var de stentvättade tightsen från Gina Tricot oc en lång tröja. (Y)
Kommer verkligen vara svårt att lämna jobbet och återgå tillbaka till skolan. Måste passa på att säga att jag saknar skolan lite om jag nu ska vara lite ärlig, saknar mina töser. Skratten (Chris huvudvärk skratt), Gråten ( Sarah inne på toan) och gemenskapen. Som tur får jag gå i samma klass som min absoluta bästa vän i klassen Sarah Höjklint. Du är den jag litar mest på, du finns alltid till hands när man behöver dig. Saknar dig något enormt <3.
Bara 2 veckor kvar nu. kan inte lova att det inte kommer någon tår här och där har verkligen fäst mig vid vissa, Men kommer tillbaks i sommar om allt går som jag vill : )

Sitter och med näsan ner i naturboken och försöker förstå något. Ska ner och duscha som vanligt snart men inte riktigt än. Funderar och försöker klura ut vad jag ska tatuera in på armen. Förslag?
Antingen en text, mitt efternamn eller stjärnor i olika formor och storlekar. Sounds good?
Mamma och pappa tycker dock inte att det är en bra ide, men vad vet dem. Pappa har själv en stor blefa på foten så de e liksoom whats goes around comes back around.

Syynes
Pussyys
Ta reda på fakta innan du öppnar munnen.

En underbar känsla.

Dagens låt : Swagger like us - T.I feat Kanye West och Lil'Wayne. Mycket bra, Mycket bra

I fredags så blev det en kväll med Beavis and Butthead ( Ekrem och Andre) gick runt i stan och luffade oss. Var nära på att hamla i bråk eller ngt men som tur hände inget : ). Seen stack jag hem vid 12 och sooov.
Idag så spenderades hela dagen i stan med Josefine från Höllviken : ) och det blrv shopping må ni tro. Jag köpte 2 par tights jeans. Ett från Gina tricot och ett från mitt favorit märke, VILA. Som ska dessutom öppna en egen affär på det nya varuhuset Entré vid Värnhem. De har Grand opening den 19 Mars : ) Men nu ska jag lägga in bilder och fylla i sommarjobb lappen.  Och vi har precis bokat resa till Egypten som avgår den 22 Oktober iår med hela släkten.. Kommer bli mysigt

 - Ditt ska vi : )


 - Dagens köp : )


 - Mina nya älsklingar, som man fick gratis : )



Pussys


Btw. Skiter i dig nu Ahmed, du får ingeting av mig. Trodde du verkligen tyckte om mig men men skenet bedrar. Du är ingen för mig.  Dead ande gone

Ny månad, nya tag.

Ja nu är Februari ¨månad över och för att sammafatta det så har det varit överbra. Började lite segt men slutade super bra. Så allt var helt enkelt över bra.

Över en vecka jag skrev sist oj... Får se nu vad som hänt.

Helgen - Suvurän helg. Började med att i fredags stressa jag som fan hem för att packa ihop saker, stack till stan och fixa lite buisness och tog sedan bussen till Höllviken där jag blev hämtad av Elissas pappa : ). Vi fixade oss och var lite galna i hennes gästhus med hög musik och dansade så vi tappa andan nästan. Sedan stack vi till Emmas fest i Värnhem och det var svårt att hitta och ska säga er att gå i höga stilett klackar och kläning är fasanfullt kallt !
Där det blev lite för mycket för oss och efter det vid 2 så blev det nattamat på BK som  var otroligt gott och sedan bar det hemåt mot Höllviken där jag spenderade natten. Hahha vi är så klockrena, vi sdelade på hennes 160 säng elletr ngt sånt men endå så sov vi tätt intill varandra  (L)

Älskar dig Elissa, bästa vän.

Lördag - Käka hemalagad frukost och sedan stack man hem.. Mormor och morfar blev kvällens gäster till ära och sov dessutom över. Gick och la mig vid 9 för att man var lite bakfull och fick magknip i typ 3 timmar..

Söndags - Lovade mig själv att inte ha sån Lägga-mig-i-soffan-och-zappa-mellan-kanalerna- Dag, Och det höll jag ! Det blev Pizza till kvällen,


Idag, Jobba, missa tandläkar besök opps, hem till Milou gick en runda vid brofästet och nu ska däcka i sängen. Prata lite med trevligt folk : ) <3

Pussys
If you are good to Mama, Mama ist good to you

RSS 2.0