Nu kommer det !

Beredd er för ett  tåg av yttrandefrihet..

Blir så himla trött på hur världen ser ut idag, vet dock inte hur den såg ut förr mer tror inte att den var såhär sjuk. Kvinnor, homosexuella och handikappade blir särbehandlade för att dem betraktas som mindre värda, hallå har ni glömt att alla är lika värda ? ja visst de har varit värre och tacka gud för de år 1921 då kvinnorna fick rösträtt. Vi lever i en väldig sjuk värld där allt som räknas är: MAKT ! Det verkar som vissa människor har glömt att ALLA är lika värda. Det kvittar vilken ras, ögonfärg, kroppstorlek eller hur man är som person.

Demostrationståget i Malmö har alla hört talats om. Davis cup matchen mellan Isreal och Sverige som spelades inför tomma läktare i baltiska hallen hela helgen. Från Stortorget tror jag det började så bildades ett tåg av demostranter och ja dem får demostrera för de dem tror på men då ska man för fan våga visa sitt ansikte och inte dölja något. Och såg en av de värsta sakerna jag hatar, Att man involerar barn ! Småbarn dessutom. Blir upprörd av detta.. Inte nog med detta så kastar man sten på polisbilarnas fönster. Detta har bara gått för långt. 

Det som händer i Palastina handlar enbart om makt, dem skiter blankt i hur många kvinnr, män, barn man tar livet av för dem är blinda av att få makt. Som jag sa till Josefine i lördags,
Vi är alla maktkåta bönder !

Som min vän, Gabbe sa:
- Att kasta sten på polisen, är som att kasta sten på Palastina.

Jag är inte så insatt i allt detta med Palastina, Gaza situationen och ska inte börja skriva saker jag inte har kunskap av och det kvittar vad jag säger men ville endå skriva så om någon som känner sig träffad så bra ! Men snälla, lägg av med allt detta. Att döda oskyldiga människor för att få sin vilja igenom är det riktigt lönt ? Allt jag vill ha och tror de flesta eller ja, alla håller nog med är en bättre värld. Utan större konflikter som leder till krig och massmord/förstörelse. Vill inte ha ett tredje världskrig ! Folk som tror att man får makt genom att leka överlägsen eller cool kan gå och lägga sig direkt för man kan inte ha mer fel än så.

Om vi ändrar riktining och tar ett annat stort problem: Skällsord.
Att man kallar en tjej för hora, slampa eller fitta är ord som används flera gånger om dagen. Och ni som kallar tjejer får någon av dessa orden är ett svin och ni kallar en tjej hora för att hon kanske ligger med många eller helt enkelt har nobbat er. Hora betyder, Prostituerad kvinna. Alltså en som tar betalt för sex. Och tror att ingen som blir kallad detta hemsk ord säljer sig, Så sluta upp både killar och tjejer. Och tjejer, nästan gång ni blir kallad hora av någon så slå dem på kuken så dem blir impotenta livet ut ! Feminist, Ja visst klart som fan man är.
Man har inte så mycket vet i skallen om man kallar någon ett skällsord, ingen förtjänar sånt. Även den värsta tjejen/ killen du känner förtjänar inte det.

Pussys.
Ngr invändningar? Kommentera !

Kommentarer
Postat av: Natascha

Bra med lite kämpaglöd!!! Heja Linnéa!

2009-03-10 @ 10:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0