Alkoholen går ner...

.. För att sedan gå upp igen? Never get this shit. Me det sagt. Har ni haft en bra helg? Min har varit superb. Helt perfekt.
Fredagen gick till så att jag åkte till mitt absoluta favvohänge i malmö. Kan man gissa var? Jo Arlöv. Och varför ogillar jag det så mycket? De kan min kära Karla svara på. Hihihii fan fick flashbacks precis....
Skit i stället men jag träffade Hanna som fyllde 19 ,Jonathan ,Sofie och några andra. Ingen värd och nämna... Vi förfestade lite och var nog den nyktraste där just i den situationen va som hände sedan är min och en viss persons lilla dirty? hemlighet. Nu kallar maten återkommer.

Nu har jag återkommit. Passade på att koka lita kaffe som förövrigt blev Azommmm.! back to fredags natten så stack hanna och vi andra till Hipp där vi stog i spöregn och en roligt skämt är att en kille fick spö av poliser i spöregnet. Hahah get it? Gud vad fiffig jag är.. Ni kan ju bara tänka er hur jag såg ut. Att lägga en halvtimme/timme på smink och hår var ju en bortkastad tid. Hade Mascara enda ner till mungiporna och håret var ju blötare än blötast. Men det fixades till på toaletten och matchade de blöta håret med lipstift. Träffade Helena och andra roliga människor.

PIC/L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0